božičnica

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pa še prst boš dobil v rit.
hysterical-1.gif
Kaj, a tudi meneđerski pregled na Bledu vam plačajo?
aplauz.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Nimamo bozicnic, 13 plac, etc., etc...

Imamo pa bonus, maksimum je 17% moje letne place (odvisno od pozicije - gre od 3% do "individualna pogodba"). Koliko od teh 17% dobis se pa racuna glede tvoj osebni doprinos(na nivoju tvoje skupine) 50%, in uspesnost podjetja 50%.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Popolnoma nekonkurenčni ste,-Kitajci bi vaše delo opravili za 20% vaših plač, vi bi pa še božičnico imeli
stupid-1.gif

Japajade ti si nekonkurenčen, Kitajc dela ceu dan, jaz ti pa isto stvar naredim v 8 urah bolj kvalitetno, zato mam jaz božičnico, on pa ne!

majč

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sam bi tako naredil, kdor ne hodi k maš, ne more dobiti božičnice.
zmaga.gif
O tem bi pa blo resno za razmislit. ....še najprej pa o plačanih verskih praznikih , -se dere da je ateist, za cerkvene praznike pa koristi plačan dopust, Če se deli božičnica, je prvi ki jo vzame. Ni logike.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Popolnoma nekonkurenčni ste,-Kitajci bi vaše delo opravili za 20% vaših plač, vi bi pa še božičnico imeli
stupid-1.gif

Japajade ti si nekonkurenčen, Kitajc dela ceu dan, jaz ti pa isto stvar naredim v 8 urah bolj kvalitetno, zato mam jaz božičnico, on pa ne!

majč
Japajade si konkurenčna,....Kitajc je pr 40ih pokojni, ti boš pa pr 70ih še penzijo hotla met. Kitajc sploh ne ve, da obstaja zdravstvo, ti pa hočeš ginekologa, onkologa, kirurga pa še zobozdravnika za povrh . Za otroke hočeš šolstvo, Kitajčka pa pr 5ih letih v klet in copate šivat, pa hočeš stanovanjske pogoje in infrastrukturo, Kitajc pa pod trakom na izmene spi, za povrh vsega bi pa še jedla 3x na dan.
bonk.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Japajade si konkurenčna,....Kitajc je pr 40ih pokojni, ti boš pa pr 70ih še penzijo hotla met. Kitajc sploh ne ve, da obstaja zdravstvo, ti pa hočeš ginekologa, onkologa, kirurga pa še zobozdravnika za povrh . Za otroke hočeš šolstvo, Kitajčka pa pr 5ih letih v klet in copate šivat, pa hočeš stanovanjske pogoje in infrastrukturo, Kitajc pa pod trakom na izmene spi, za povrh vsega bi pa še jedla 3x na dan.
bonk.gif

Ej a si ti biu na Kitajskem? Majo oni vse to, kar si naštel, da bi mi hotl, oni gradijo 1 mesto na dan, a to ni njihova želja po infrastrukturi, majo hitrejše vlake kot mi, višje bajte kot mi....bemtiš tud po 5x na dan so jedl, ko sem bila tam.

majč

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
stupid-1.gif

majč
bonk.gif

daj ne nabijej...
bonk.gif

Čebeli fali samo [cenzura].

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Teška. SIndikati bodo še prtiskal sam vseen bo teška.
Jah, vsaka stvar je enkrat prvič.
frown-1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
potem je dodatna skodelica riža in trda pest partije skrivnost njihovih hitrih vlakov, viskoih stolpnic in blagostanja?
v naši krščanski sloveniji pa samo jamranje in problemi vsepovsod. jutri ustanovim novo partijo.