Božiček za en dan

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Če sem jaz tole kolikor toliko prav gledala, narediš lahko le en paketek, le ta mora biti, kar poln, tudi po mojih merilih.
Ne rečem lepa gesta, ampak,....bi bilo zelo lepo, če bi poskrbeli za te otroke čez vse leto, ne samo tisti en dan v letu.
Jaz sem božiček čez vse leto, ker skušam pomagati tistim v stiski, kadar potrebujejo, materialno kot tudi moralno.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Če sem jaz tole kolikor toliko prav gledala, narediš lahko le en paketek, le ta mora biti, kar poln, tudi po mojih merilih.
Ne rečem lepa gesta, ampak,....bi bilo zelo lepo, če bi poskrbeli za te otroke čez vse leto, ne samo tisti en dan v letu.
Jaz sem božiček čez vse leto, ker skušam pomagati tistim v stiski, kadar potrebujejo, materialno kot tudi moralno.

Ena registracija lahko naredi en paketek. Če se registriram še za "mojega", pa za sestrično recimo, pa naredim 3 paketke
cool-1.gif

Dejstvo je, da je lepo pomagati skozi. Ampak nekateri tega ne utegnemo vsaki dan. Niti nimamo stika s takimi otroci,... čas nas priganja in pač čez leto naredimo manj na tem (čeprav se tudi jaz trudim, da bi pomagala, če se le da).
Zato se mi zdi lepa gesta, da nekateri mogoče vsaj ob takih dneh "stopimo skupaj" in kaj naredimo?

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Lepo, saj pravim, kot vsak želi. Sicer pa zate vem, da imaš zlato srce (vsaj po pisanju sodeč), tako, da tisto ni letelo nate direktno, ampak saj veš, na tiste, ki mislijo, da z enim takšnim dejanjem naredijo ne vem kaj.
Tako, da hitro paketke naredit in jih poslat
smile-1.gif

Jaz sem za moje obdarovance, ne sicer prek tega, ampak prek četice prazničnih košar že pripravila
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Evo, dva paketka narejna... samo še škatli oblečem
smile-1.gif

Barvica: Groza me je gledati, kako so v 21 stoletju, v Evropi, v kao neki razviti in socialni državi OTROCI DOBESEDNO LAČNI
frown-1.gif

Ne zmorem (ne časovno, niti kako drugače) nekaj ogromno narediti zanje. Celotno življenje bi jim pravzaprav lahko spremenila edinole država...
Če pa se da komu kdaj s kakimi takimi malenkostmi vsaj malce "predrugačiti" kak dan, narisati nasmeh na obrazu z neko ogračo, sladkarijo,... pa sem vedno za to, da priskočim zraven!