sem že tukaj napisal pred časom, ampak zdi se, da je bil Jezus oče socializma. a se motim?
sem že tukaj napisal pred časom, ampak zdi se, da je bil Jezus oče socializma. a se motim?
Zanimivo za študirat - ali si islama niso izmislili Rimljani za "cut spending" kontrole teritorijev : (original dokumentarc umaknjen z YT - dal nekaj drugega doli)povezetek je da bi lahko v tem tistem ... vse kar je bilo o tej osebi ki naj bi obstajala še bolj verjetno pa ne, bilo napisanega nekaj sto let po tem času...
Razen izsledkov arheoloških izkopavanj je bilo že vse napisano kje drugje.
začneš debato z neko trditvijo ampak ne dodaš k temu niti enega argumenta... kako naj človek potem ima debato, če pa odpreš temo samo zato, da jo odpreš ne dodaš pa niti svojega razmišljanja, kaj šele kakšne smiselne razlage, ki bi lahko odprla neko razumno debato...sem že tukaj napisal pred časom, ampak zdi se, da je bil Jezus oče socializma. a se motim?
začneš debato z neko trditvijo ampak ne dodaš k temu niti enega argumenta... kako naj človek potem ima debato, če pa odpreš temo samo zato, da jo odpreš ne dodaš pa niti svojega razmišljanja, kaj šele kakšne smiselne razlage, ki bi lahko odprla neko razumno debato...