Dobro si jih, pokakance. Sedaj bomo videli, kako se bodo skrili v mišjo luknjo anonimnosti.
Jaz sem napisal iskreno mnenje. Moje ime je Uros Ribic, Dunajska cesta 144A , Eko srebrna hisa, Ljubljana. Nisem vedel, da bom s svojim mnenjem izzval ljudi, ki pisejo taksne zaljive komentarje (nihce pa ni komentiral kuhinjo, kar je bistvo tega foruma). Kar sem napisal je resnica, zal ( ali na sreco) nisem bral nekaterih komentarjev od prej. Glede na to, da ste naju z zeno uzalili, vas, pozivava, da naju kontaktirate. Bostan Rolk, ki je naredil odlicno delo nima nic s tem. Tako da: Jado, jello, sajkek in cordo: kontaktirajte me osebno in bomo skupaj ugotovili kvaliteto kuhinje za katero sem prilozil fotografijo.
To je zato, da si cel cajt pod gasom in te boli qrac za krivo obešene omarice, manjkajoče lajšte, povešene predale....
odgovor od lastnika podjetja za matejo
Pozdravljena Mateja Lajsmner
Berem vašo objavo in se čudimo kaj pišete saj je tukaj več kot polovica laži ki ste jih zapisali o nas. Glede hladilnika smo vas takoj opozorili da ko ga boste naložili da se zna zgoditi da bo kakšna vrata drugače stala to pa zaradi tega ker imaste na podnu klasični laminat in tudi posledično se spremeni tudi kot omare saj je bil zrak pod tem laminatom in smo vam tudi pokazali kako se ponovno nastavi vrata . To smo vam takoj povedali. Glede tega kaj je za vas dokončati z naše strani ni . Ko je bila montaža opravljena ste tudi podpisala montažno poročilo in s tem tudi potrdila da je narejeno vse kot je treba po načrtu in da je vse tako kot mora biti. Imeli smo sicer nekaj težav pri montaži ki smo jih dokaj hitro rešili. Naknadno po enem tednu ste sporočila da želite imeti vgradno mikrovalovno nad pečico in ste želela imeti na novo vrata narejena v drugih dimenzijah. Povedali smo vam da ko bomo hodili na vaš konec POHORJE da se bomo ustavili pri vas , da ne bi imeli posledično več stroškov. Vendar ste zatrdila da v kolikor ne bom prišel da me boste prijavila na inšpekcije in tako naprej. Nas ne bo nobeden izsiljeval da bi jim delali zastonj saj tudi vi ne delate imam prav? saj je tudi na montažnem poročilu tako zapisano ki ga bom tudi priložil zraven. Opazil sem šele čez čas da ste blatila naše podjetje saj to za nas ni mnenje ampak blatenje in izsiljevanje in s tem ne boste dosegla ničesar. Kuhinjo smo vam izdelali na rok tako kot smo bili dogovorjeni prav tako uredili nakup aparatov po zelo nizkih cenah kjer jih niste nikjer mogla dobiti ceneje. Mislim da si ne zaslužimo samo eno zvezdico kaj pa vi mislite na to če bi vam kdo pisal o vašem podjetju kako bi se počutili prosim predstavljajte si kako bi bilo. Zato prosim da nehajte s tem ker je neprofisjonalno in otročje.
Na vsake toliko časa se najde kakšna stranka ki poskuša ali želi da podjetje propade tudi takšni se najdejo.
Spodaj imaste tudi sliko montažnega poročila ter slike vaše kuhinje po končani montaži.
V kolikor vas še kaj zanima Mateja Lajsmner me pa lahko pokličete brez problema.
Slike vaše kuhinje po opravljeni montaži ter montažno poročilo imaste v naši galeriji in si jih poglejte ter ponovno preberite kaj ste podpisala ter povečajte sliko vaše kuhinje kjer je hladilnik so bila vrata lepo naštelana.
slike so v googlu za mizarstvo rolk
lep pozdrav ekipa mizarstva ROLK
Vceraj nama je Mizarstvo Rolk v Eko srebrni hisi v Ljubljani montiralo kuhinjo. Po cca enem mesecu dogovora, so prisli na tocno dogovorjen datum. Pri dogovoru nama je Bostjan Rolk dal veliko dobrih idej, med drugim pa sva si v pripravljalnem obdobju veckrat premislila glede dolocenih stvari in Bostjan Rolk je bil vedno odziven in bil pripravljen pomagat.
Ce investiras v novo stanovanje v taksnem objektu, ti prav gotovo ni v interesu slaba in nekvalitetna kuhinja, ki je eden od najbolj pomembnih stvari v stanovanju.
Ceprav sem ze kupil ze kar nekaj kuhinj, taksne pomoci in profesionalnega odnosa s strani proizvajalca se nisem dozivel.
Natancnost izdelave, kvaliteta lesenega dela, pohistvenega okovja, vodil...je prav gotovo na ravni "svetovnih"proizvajalcev kuhinj, ki pa seveda pretiravajo s ceno.
Zaradi tako kvalitetne izdelave kuhinje, sva se dogovorila z Mizarstvom Rolk tudi za izdelavo drugega pohistva v stanovanju.
ZELO priporocam!
Vceraj nama je Mizarstvo Rolk v Eko srebrni hisi v Ljubljani montiralo kuhinjo. Po cca enem mesecu dogovora, so prisli na tocno dogovorjen datum. Pri dogovoru nama je Bostjan Rolk dal veliko dobrih idej, med drugim pa sva si v pripravljalnem obdobju veckrat premislila glede dolocenih stvari in Bostjan Rolk je bil vedno odziven in bil pripravljen pomagat.
Ce investiras v novo stanovanje v taksnem objektu, ti prav gotovo ni v interesu slaba in nekvalitetna kuhinja, ki je eden od najbolj pomembnih stvari v stanovanju.
Ceprav sem ze kupil ze kar nekaj kuhinj, taksne pomoci in profesionalnega odnosa s strani proizvajalca se nisem dozivel.
Natancnost izdelave, kvaliteta lesenega dela, pohistvenega okovja, vodil...je prav gotovo na ravni "svetovnih"proizvajalcev kuhinj, ki pa seveda pretiravajo s ceno.
Zaradi tako kvalitetne izdelave kuhinje, sva se dogovorila z Mizarstvom Rolk tudi za izdelavo drugega pohistva v stanovanju.
ZELO priporocam!