Ne spet, noooo ... preusmerjaš pozornost drugam, ni to namen tega topica
Medtem pa "Resistance is futile" še neprej hara s "dolprstkanjem" po (vsaj mojih) prispevkih
Ga čakam še tule
Samo uporabljam vašo prakso. Kar ste si skuhali to boste tud pojedli. Očitno kot berem določene to moti veliko bolj kot mene
Sedaj ko vam pa človek vrne na istem nivoju pa v jok in na drevo jokat mamicam. PUSSYJI.
Veseli bodte, da nimam več časa se ukvarjat z določenimi pacienti.
Večina vas je že dobila po picki, ane Kameleonci, drugi še boste.
Kdor si zasluži prstek v rit ga bo dobil, pa če tud za 10 let nazaj. Nobenega še nisem vtaknil za brezveze.
Z raznoraznimi Andrejčki alias Nokerji pa bomo rešili po drugi poti.
Da tipo nima vse pošlihtano v glavi je razvidno že to, da gre odpirat take teme
in potem iskat in limat take budaleštine
No, povej nam, kje se najdeš v spodnjem prispevku .Pa nič lagat, ne boš dobil lizike ...
KAJ JE DUŠEVNO ZDRAVJE? ...
da o izpadih izpred par let sploh ne govorim
No da vam osvežim spomin kdo je AndrejEnej ala Noker MiRko s TRojan tisti z malo daljšim stažem na forumu ste ga poznali tudi kot, največjega pacienta (razglašen za pacienta leta ne vem mislim da 2017)
Ta pacient se je spustil na tako nizek nivo, da mi je začel grozit preko ZS, ponarejat ZS sporočila ...itd. Ko je bil razkrinkan se je potuhnil kot največja picka, si spremenil nick in sedaj veselo naprej piše bedarije po forumu. Dokazano, da je to največji lažnivec, potuhnjenec, pusy tega foruma tako da, najmanj kompetenten da bo govoril kdo je za v bolnico. In bog si ga vedi pod katerimi nicki se še skriva.
Kot rečeno vse njegove grožnje (in ostali izpadi na forumu, ki so bili izbrisani s strani moderatorjev ) preko ZS so shranjeni.
In tak pacient ti gre potem odpirat tako temo in naprej srat po forumu
Tak gnoj od človeka ni vreden drugega kot prstov v rit
Če se spušča na tak nizek nivo, mora bit to največji poden od človeka kar obstaja
To je res samo za zdravljenje v bolnico.
Upa srat tukaj preko tipkovnice v real lifu bi ga že zdavnaj obesili za jajca na prvo drevo
Nč bat
Karma is the bitch