ne da se mi.
ne vidim smisla.
znanje se ne deli tako na splošno. sploh težjim primerom
iz mojih polstavkov in polkomentarjev vsaj 10 uporabnikov razbere bistvo. mi smo si povedali svoje. če množica ne razume, jebat ga. a politike razumeš? večina nas ne. pa se kdo sekira. ne, med politiki noben.
mnogo let dela in spremljanja okolice, spraševanja in poslušanja vsega ti da neko širino znanja. da jaz zdej to v 5 minut dislektično stresem na alter je neumno zmoje strani. istočasno popolnoma neizvedljivo, ker se pisno slabo izražam. da bi se bolje, bi moal vložit energijo. ker pa se poznava, me lahko povabiš na pivo, prej mi dap listo vprašanja, pa ti z veseljem dam znanje. sej veš da sva prek zs to že delala. tkole, na javno, pa neko prepucavanje pa ne.
hint
banke so za gospodarstvo alfa in omega. jude se je ubijal zarad bank in financ.
a moram še kaj razlagat
hint2
mi nimamo problema z bankam. sploh ne z bankam, ki so naše. spomni se hypo. mi imamo problem z balkanizmom v krvi, pomankanjem pravne države in življenjskim stilom.
nlb lahko prodamo katerikoli tuji banki in zgodilo se bo podobno. nekdo bo nekomu, v n izvedbah, dal slaba posojila. zaradi izostanka pravne države danes ni posledic. jutri, ko bo lastnik tujec, bo ob službo.
strinjava pa se, da če s provizijam spraviva, ti ali jaz, mio€ v žep..da naju lahko odpustijo iz mesta direktorja, predesdnika uprave, čistilke..karkol..in naju guzijo še eno leto vsak dan. ker pravno smo v riti in bo odpustitev edina sankcija.
zdej veš.
če veš..je tole pivo
če ne veš..me ne vabi brez gajbe