bomo še v ciper malo vložli?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.507
5.705
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
bomo raje banke prodali pdo mizo?

Takoj podpišem....bomo končno 1x na zeleni veji ne pa da si vplivni pri koritu skoz filajo žepe brez nadzora...na lepe oči

Kamele0N

23. jul 2008
42.507
5.705
113
Lej jaz bi res 1x da nas ti razsvetliš s svojimi pogledi.......

Ker v vsaki temi kjer se oglasiš al pa k jo sam odpreš ( zadnje čase po par na dan) .....je stalnica vse kar premoreš neki polstavki pa polkomentarji.....za kej več razložit pa nisi sposoben...

K jst bi biu tud rad tko uspešen k ti......mel bajto......družinski avto.....otroke.......pa rad bi znal asfalt polagat....

Zato te na kolenih prosm ( klekno sam al neæu da pušim----tko nekak u stilu braæa srba
tongue-1.gif

Da bom tud jst 1x nekoč.........za 10to goro tko uspešen k ti.....mogoæe

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne da se mi.
ne vidim smisla.
znanje se ne deli tako na splošno. sploh težjim primerom
iz mojih polstavkov in polkomentarjev vsaj 10 uporabnikov razbere bistvo. mi smo si povedali svoje. če množica ne razume, jebat ga. a politike razumeš? večina nas ne. pa se kdo sekira. ne, med politiki noben.

mnogo let dela in spremljanja okolice, spraševanja in poslušanja vsega ti da neko širino znanja. da jaz zdej to v 5 minut dislektično stresem na alter je neumno zmoje strani. istočasno popolnoma neizvedljivo, ker se pisno slabo izražam. da bi se bolje, bi moal vložit energijo. ker pa se poznava, me lahko povabiš na pivo, prej mi dap listo vprašanja, pa ti z veseljem dam znanje. sej veš da sva prek zs to že delala. tkole, na javno, pa neko prepucavanje pa ne.

hint
banke so za gospodarstvo alfa in omega. jude se je ubijal zarad bank in financ.
a moram še kaj razlagat

hint2
mi nimamo problema z bankam. sploh ne z bankam, ki so naše. spomni se hypo. mi imamo problem z balkanizmom v krvi, pomankanjem pravne države in življenjskim stilom.
nlb lahko prodamo katerikoli tuji banki in zgodilo se bo podobno. nekdo bo nekomu, v n izvedbah, dal slaba posojila. zaradi izostanka pravne države danes ni posledic. jutri, ko bo lastnik tujec, bo ob službo.
strinjava pa se, da če s provizijam spraviva, ti ali jaz, mio€ v žep..da naju lahko odpustijo iz mesta direktorja, predesdnika uprave, čistilke..karkol..in naju guzijo še eno leto vsak dan. ker pravno smo v riti in bo odpustitev edina sankcija.

zdej veš.

če veš..je tole pivo
če ne veš..me ne vabi brez gajbe

Kamele0N

23. jul 2008
42.507
5.705
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
hint
banke so za gospodarstvo alfa in omega. jude se je ubijal zarad bank in financ.
a moram še kaj razlagat

hint2
mi nimamo problema z bankam. sploh ne z bankam, ki so naše. spomni se hypo. mi imamo problem z balkanizmom v krvi, pomankanjem pravne države in življenjskim stilom.
nlb lahko prodamo katerikoli tuji banki in zgodilo se bo podobno. nekdo bo nekomu, v n izvedbah, dal slaba posojila. zaradi izostanka pravne države danes ni posledic. jutri, ko bo lastnik tujec, bo ob službo.
strinjava pa se, da če s provizijam spraviva, ti ali jaz, mio€ v žep..da naju lahko odpustijo iz mesta direktorja, predesdnika uprave, čistilke..karkol..in naju guzijo še eno leto vsak dan. ker pravno smo v riti in bo odpustitev edina sankcija.

zdej veš.

če veš..je tole pivo
če ne veš..me ne vabi brez gajbe

hint: za vojno in oblast je potreben $ .......zato so jude zguzili......obenem pa še razrednega sovražnika mel za rajo....da je bl tripala

hint2: se strinjam.........zato pa bi jaz outsourcal da bi blo več nadzora........u tujini padajo glave....Madoffa zapirajo za 300let.......pr ns se pa ustanovi pozitivna stranka pa smo prec nedotakljivi

A ti vrjameš u Zokiya da nas bo/bi rešu
sprasujem se.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.507
5.705
113
Aia pa pivo kdar čš....tud brez razloga........sam k si ti zaposlen zadnje čase......

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
čak..a ti misliš, da mi damo banko nemcem, recimo..pa potem nemc tukaj izvaja zakon..svoj.

ker neki smo se nad hypo akcijo zgražal?

in obresti naj pobira švaba, ker pri nas ne znamo pravnega reda narest

posledice nereda so tajkunizacije, divje privatizacije, sterčaji..
kar nismo ubil, dejmo pa prodat.

ker ko bomo imeli samo gate na seb, bomo lahko začel z redom
1. ko pereš gate sed doma, da se ti ne smeji cel svet
2. probi v gatah čez poletje zaslužit za še ene gate in zimsko obleko
3.....