Citat:
Uporabnik softi pravi:
še neki..a kanader uspe zajet tut kake ribe?
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Tudi kakšnega kopalca je že potegnil.
Citat:
probe measure 3 in. high by 5 in. wide (7,6 by 12,7 cm)
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Tudi kakšnega kopalca je že potegnil.
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Da se ne bos preutrudil z iskanjem po tej vrocini bo dovolj ce gres na stran slo gasilcev.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
A cez luknjico nafila 5500 l vode v par sekund
so zgleda brali alterCitat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
lahkp bi najeli hrvaške ali pa italjanske canaderje. aja ups recesija je treba šparat
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Da se ne bos preutrudil z iskanjem po tej vrocini bo dovolj ce gres na stran slo gasilcev.
in tam so bazeni, iz katerih lahko med letom zajemajo letala?
Kako pa 10m široko pristajalno stezo zadene?Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pa bi res rad videl, kako 30 m širok canadair zmanevrira v ozko in globoko dolino ter z brzino zajame vodo iz 50 m široke vijugaste Soče.
Mater ste eni brihtni, dajte raje z glavo mislit, ne pa da so potem tajkuni krivi ...
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Bos moral se kaj nauciti o modernem gasenju,moderne drzave( kjer tajkune preganjajo) za gasenje z namenskimi letali postavljajo celo zacasne bazene .....Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pa bi res rad videl, kako 30 m širok canadair zmanevrira v ozko in globoko dolino ter z brzino zajame vodo iz 50 m široke vijugaste Soče.
Mater ste eni brihtni, dajte raje z glavo mislit, ne pa da so potem tajkuni krivi ...
Vsaka normalna drzava prilagodi opremo lastnim potrebam...mi pa kot vidimo nimamo nobenih potreb,pumpo iz pradobe z 10 litri vode na hrbet in idi gasiti....
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kako pa 10m široko pristajalno stezo zadene?Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Tenforest tale pač pravi, da imajo bazene za letala...ker se mi je zdelo to skrajno nenavadno, sem ga pač pozval, naj to na nek način dokaže...