Ponavadi je par mesecev pred iztekom roka ampak ajd ok ni problema.Tukaj se tudi ugodno dobi določene izdelke
MITA - Top znamke po top cenah
Neskončno popustov na mita.si! Nakupuj najboljše izdelke po najnižjih cenah. Izbiraj med široko ponudbo prehrambenih izdelkov, kozmetike in še mnogo več.mita.si
Kako je s tem “nakup brez skrbi” na bolhi?
Gledam en izdelek ki ke predober da bi bil za to ceno, razen ce je ukraden. Bolha pravi da nic ne placas dokler ne dobis izdelka in potrdis da si dobil kar si hotel. Pri tem izdelku je ta opcija na voljo. Doplaca se 15 eur cca.
Ukradene kartice v teh časih niso fizično ukradene, ampak prebrane in potem replicirane, pin ti pa tudi ukradejo,Gledal sem nek film, čez par dni zanenc poroča, kako so jih okradli v rimu... pa mi v glavo pride ta debata...
Še en možen scenarij; nakupujejo stvari z ukradenimi karticami in potem poceni prodajo naprej. vsaj tako je bilo v filmu Samo ne vem, kako lahko s kartico kupiš nekaj brez pina? Ja vem, do 25eur, kaj pa za par 100 eur?
Tudi 100+€ gre dostikrat brez pinaSamo ne vem, kako lahko s kartico kupiš nekaj brez pina? Ja vem, do 25eur, kaj pa za par 100 eur?
POZOR! Prodajalcu NE posredujte kakršnih koli podatkov, kot sta elektronski naslov ali telefonska številka, saj jih za izvedbo plačila tudi NE potrebujejo, čeprav lahko trdijo nasprotno. Prav tako ne odpirajte povezav, prejetih prek elektronskih sporočil ali sporočil SMS. Vsa plačila se izvajajo striktno tako, da se kot običajno prijavite v svoj bolha.com profil, izberete sporočila in po potrditvi sprejete ponudbe znotraj le-te kliknete na okvirček NAKUP, ki vam instantno odpre sistem za vnos podatkov.
menja profile, ker ga tudi jaz prijavljam. Samo oglas in cena sta vedno ista. oz ima več oglasov.A povezavo do nateguna je prepovedano podati?