Bolha kupci

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Kar precej let nazaj sem prodajal Motorolo V3. Bila je ravno iz servisa (nov ekran, zvočnik, v glavnem telefon za rabit..). Ohišje ni bilo ravno dobro ohranjeno, ne pa tudi katastrofalno. To sem izpostavil na bolhi z besedami in slikami. Tako da je bila vsaka praska vidna na slikah. Kliče en model da bi rad kupil ta telefon, če bi se lahko dobila na enem izvozu iz avtoceste v bližini mene (do tja sem imel 25km), tako da se mi ni dalo brezveze vozit, in sem ga po telefonu še enkrat vprašal če je videl v kakšnem stanju je telefon. Rekel da ja pa da ni problema. Ok. Se vsedem v avto, odpeljem tja. Možakar pogleda tisti telefon in čukasto vpraša, da kako naj tak telefon podari svoji punci. Potem se je še nekaj jezil in sva šla vsak k sebi...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Tole sem dobil kot odgovor na vprašanje od kje je kupec

Kaj mu naj napišem nazaj, da bi se malo še "igrali" mednarodno trgovino. (v štosu seveda)
Thanks for your response. And Sorry for the Late reply, My Name Is Laura Williams, I'm From Sweden, But i'm Currently in Offshore, I will be happy to make immediate purchase of the item, but i will not be able to come over to your country for the purchase of the item, Because of the long distance and also due to the nature of my work, Note that you will not be responsible for shipping and handling, I will Hire My Shipping company pick up agent to to your country for the pick up of the item, After I have made the payment direct to your bank account through bank to bank transfer, Kindly provide me your name and full address, so i can forward it to my shipping company for them to calculate the cost of item and delivery to my address in Sweden, Below are the Information that i will need to make the payment as soon as possible.
Account Holder Name:
Account Number:
Bank Name:
IBAN:
Swift Code:
Occupation:
Address:
Total Cost:

I will be waiting to read back from you as soon as possible with your Address and your bank details so that i can make the payment on time....

Have a nice day.

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
340
11
18
Kaj pa prodajaš,da bi rada neka baba s Švedske to kupila? Osebnih podatkov ne dajaj.

Vprašaj to Lauro Williams,če ti pošlje kako sliko sebe,pa se po ogledu lahko zmenita za plačilo.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Tudi sam prodajam na Bolhi in moram povedati da uspešno ker moja cena ni nikoli zadnja in zelo rad spustim ceno ki jo sam določim za prodajani artikel nižje kot je v oglasu, seveda je tu tudi kar nekaj taktike saj določenim artiklom ceno malo dvignem nad tisto realno in jih potem na nagovarjanje kupca tudi spustim, vendar je takih malo ki bi si želeli nižje cene, so pa tudi tipi ki te na vse pretege mučijo z svojim vsiljivim --jaz vam ponujam xxx za ta artikel---ker naj ne bi bil več vreden , ALO ' take dam takoj na črno listo.

Imam pa rad starejše kupce ki so zelo prijetni in uvidevni in sam kar dostikrat spustim ceno, pa tudi ženskam vendar me te nikoli ne vprašajo o nižji ceni samo da je res v redu ohranjeno.

Pa ta Bolha je za mene res najboljša stvar ki je v sloveniji za prodajo, ni ji para in naj še dolgo živi --

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Evo, da še jaz napišem pozitivno izkušnjo. V ponedeljek kontaktiral prodajalca v Lendavo, če še ima gopro ohišje in če lahko dostavi do MB ali LJ. Reče da ne more in da lahk na njegove stroške pošlje, če nakažem vnaprej. Ker je šlo za 14€ sem nakazal in danes zjutraj je bilo že v pošti.
cheer.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
Kaj pa prodajaš,da bi rada neka baba s Švedske to kupila? Osebnih podatkov ne dajaj.

Vprašaj to Lauro Williams,če ti pošlje kako sliko sebe,pa se po ogledu lahko zmenita za plačilo.
evil.gif
Eno tono železa, ki ga nima smisla voziti na švedsko, ker je zadeva 5m dolga in 1,2m široka.
Najraje bi ji napisal da se bo sorodnik pri njej oglasil in vzel aro in stroške prevoza, ostalo pa ob dobavi.
Pa da vidim kako bo potem odgovoril.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.834
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Evo, da še jaz napišem pozitivno izkušnjo. V ponedeljek kontaktiral prodajalca v Lendavo, če še ima gopro ohišje in če lahko dostavi do MB ali LJ. Reče da ne more in da lahk na njegove stroške pošlje, če nakažem vnaprej. Ker je šlo za 14€ sem nakazal in danes zjutraj je bilo že v pošti.
cheer.gif

Imava istega prodajalca?
cool-1.gif

Ista zadeva. V nedeljo sva se pogovarjala in se dogovorila, da mu nakažem in ko dobi denar pošlje. Nakazal sem popoldne, mu poslal SMS, da je nakazano, on pa mi odgovori, da je že zjutraj dal na pošto. S poštenjaki ni težko delati.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
S poštenjaki ni težko delati.

Nekateri radi v miru spimo. Kaj meni nuca par eur profita ali, da koga nategnem s ceglom po posti, ce se potem celo zivljenje tresem.