@ mercedes : Malo opazuj, kako se počutiš ob hujših in naglih vremenskih spremembah (tudi dan prej in potem). Malo se mi zdi, da imaš po infarktu "potumbane" elektroprevodne" kanale na srcu, pa te lahko tudi vreme zeza in EMŠO. Vem iz lastnih izkušenj, da te martva strah po takem dogodku, ampak probaj se ne preveč sekirat, ker takrat si brez veze pod stresom, pa je še vse slabše ...
Po prvem (smrtnem!) infarktu pred 2 desetletji (bela svetloba, tunel pa ostalo) sem imel nekaj let hude vremenske težave in se mi je včasih zdelo, da me bo spet pobralo pri vsakem oblaku, ki je prišel mimo po nebu ... sčasoma so se zadeve malo umirile, definitivno pa rešile z naslednjim infarktom
... take težave rešujejo Ameri z zažiganjem elektroprevodnih vozličev z laserjem drugače ...
Pa če "pumpa" slabo dela, trpi celo telo (zamisli si tvoj kamion, ko ga zajebava en cilinder) ... se boš moral vključit v kakšno medicinsko vodeno skupino za telovadbo ...pa še v letih si, ko te hormonske motnje zezajo (andropavza) ... pa strah naredi svoje skupaj s kakšnimi napadi angine pektoris in "dihanjem na škrge" ... Če maš hudo ženo in tečne otroke in tečnega šefa, tudi škodi ...
... dokler si ne opomoreš, naj bo "žena zgoraj"
...
Samo 2 stenta ? "sitnica", bi rekel Sir Oliver iz Alan Forda (samo 3000evro preplačanega materiala)
Meni jih niso hoteli dat, so me kar razmesarili na UKC, potem ko so me z "zrakomlatom" SV (vnebohod) zastonj prepeljali gor pred dvema letoma
... pa sem umrl na operacijski še tretjič ... in spet imam "vremensko pogojene težave" ...
Ma jest se ne dam (medicinski čudež)
... še onega znanega preroka izpred 2000 let sem zaj*ebal... on je "vstal od mrtvih" samo 1x baje ... še malo pa bom mogoče nastopil v oni TV seriji : "ER-Incredible stories" ...
Umiri se in NE probaj podreti mojega rekorda ! Vsi bomo enkrat umrli baje : torej probaj živet dalje na Easy - nikoli ne veš, kdaj te odnese med rojstvom in grobom in torej ŽIVI !
... saj umret ni tako strašno ... sr*anje je umiranje na obroke ali neumne vrste (zdrsne na žajfi v banji in tras ) ...
Ne se dat; drži se in bolj optimizem naj te drži dalje. Saj ni tako hudo še ...
... saj bo ...