Da sem preagresivno napisal, se strinjam, ampak angal S pomaga šele ko grlo dejansko boli, za isla mint sem pa pisal kot preventivno sredstvo. No, jaz jih pojem ene 2-3 na dan, pa vem kakšen učinek naredijo. Ko grlo enkrat boli od premrzle pijače, je praktično vseeno če en dan ali pa dva počakaš in bo pač minilo. Isla mint so neprimerne tablete v primeru ko boli, če pa jih ješ preden boli, pa pomagajo tudi pri mrzli pijači, ni mi pa seveda treba verjet.
Glede grgranja - žajbelj se MORA grgrat, ker v nasprotnem primeru lahko popiješ samo kakšen deci, zgrgraš pa ga lahko na litre. In z grgranjem sigurno dosežeš večji učinek, ker če žaljblj samo poppiješ, gre vse mimo grla oz. zelo kratek čas naredi efekt.
Pa še glede angala S - lahko da imaš prav, jaz sem pač mnenja, da je Angal S uporaben pri vnetjih, ne pa pri klasični bolečini grla zaradi mrzle pijače...Jaz bi mu priporočal samo žajbelj grgrat in pika, ker pa piše da res veliko mrzlega pije, pa še kakšen isla mint, zaradi same obloge, ki jo naredijo. In se mi zdi da ravno ti ne razumeš kaj isla mint dela, ne jaz.
Če sem koga užalil, se opravičujem, sem pa šel zaradi tega grla skozi pekel, med drugim tudi zato, ker so mi svetovali bedarije in angal s je ena izmed njih. Ampak to je moja zgodba. Če te boli grlo, je pač to samo znak, da si telo preteral in prej ali slej boš moral nehat, ekr ti nič ne bo pomagalo. Telo ti govori, da pij bolj toplo pijačo.