Knjiga "Bull sheet" mogoče?Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ksz...
bojda obstaja neka knjiga, v kateri je totalno razložen karakter posameznika glede na njegov obraz, npr. tak pa tak nos pomeni da je oseba takšna in takšna, ušesa spet nekaj druigega, tretja stvar potem oči itd...
se komu sanja katera knjiga bi to lahko bila?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ksz...
bojda obstaja neka knjiga, v kateri je totalno razložen karakter posameznika glede na njegov obraz, npr. tak pa tak nos pomeni da je oseba takšna in takšna, ušesa spet nekaj druigega, tretja stvar potem oči itd...
se komu sanja katera knjiga bi to lahko bila?
Tukaj sem karikirala. Sicer ne zanikam obstoja in vpliva govorice telesa, gre zgolj za to, da se mi zdi blazno neumno, da nekateri o teme berejo članke in se poskušajo naučiti nečesa kar naj bi bilo naravno in podzavestno.Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
ksz
LOOOOOLLLL ... ne vem kako so se včasih žgal k še ni blo teh glupih člankov... neka pantomima pa ponavljanje za drugim ma pa res še najmanj veze s tem kok si nekomu všeč.
Bo boš odrasel, boš spoznal, da ni vse v "žganju". Tukaj gre za naklonjenost, ki nima nič vpovezavi s seksom.
Ko boš odrasel in dobil službo, pa boš na sestanku in boš nekaj razlagal, pa bo šef sedel s prekrižanimi rokami, sem prepričan, da ne boš začel razmišljati o tem, kako bi ga "nažgal" (no, mogoče pa boš) .. Bo pa on s tem načinom sedenja izražal svojo naklonjenost tvojemu govoru ..
Saj pravim, ko boš odrasel...
Seveda, tako je tudi prav, stvar bontona.Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Nisem pa šel brati knjig in člankov, da se naučim primerno "gibati" med sedenjem, da bom očaral dekle. Se pa lahko naučiš, kako se primerno vesti na poslovni večerji, sestanku .. pri predstavitvi staršem svojega izbranca/izbranke