body language

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ne rabiš hoditi "čez mejo".

Zavij v najbližjo knjižnico, poišči katerokoli knjiho na "mimika/gestika/itd" pa boš našel notri marsikaj ..

Mi je pa tale knjiga zelo znana!
shocked-1.gif
Hm ..

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
ksz...

bojda obstaja neka knjiga, v kateri je totalno razložen karakter posameznika glede na njegov obraz, npr. tak pa tak nos pomeni da je oseba takšna in takšna, ušesa spet nekaj druigega, tretja stvar potem oči itd...

se komu sanja katera knjiga bi to lahko bila?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ksz...

bojda obstaja neka knjiga, v kateri je totalno razložen karakter posameznika glede na njegov obraz, npr. tak pa tak nos pomeni da je oseba takšna in takšna, ušesa spet nekaj druigega, tretja stvar potem oči itd...

Knjiga "Bull sheet" mogoče?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ksz...

SEm jo enkrat gledal.... notri je vse živo, kolena, nosovi, drže.... itd itd

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
ja in potem kripo "ker je odrasel" to prebere in kadrira... na koncu pa PUŠNE ker pojma nima....

če si obremenjen s "body language" sfališ bolj pomembne zadeve...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
ksz
LOOOOOLLLL ... ne vem kako so se včasih žgal k še ni blo teh glupih člankov
hysterical-1.gif
... neka pantomima pa ponavljanje za drugim ma pa res še najmanj veze s tem kok si nekomu všeč.

Bo boš odrasel, boš spoznal, da ni vse v "žganju". Tukaj gre za naklonjenost, ki nima nič vpovezavi s seksom.

Ko boš odrasel in dobil službo, pa boš na sestanku in boš nekaj razlagal, pa bo šef sedel s prekrižanimi rokami, sem prepričan, da ne boš začel razmišljati o tem, kako bi ga "nažgal" (no, mogoče pa boš) .. Bo pa on s tem načinom sedenja izražal svojo naklonjenost tvojemu govoru ..

Saj pravim, ko boš odrasel...
Tukaj sem karikirala. Sicer ne zanikam obstoja in vpliva govorice telesa, gre zgolj za to, da se mi zdi blazno neumno, da nekateri o teme berejo članke in se poskušajo naučiti nečesa kar naj bi bilo naravno in podzavestno.

lp

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Sploh ni neumno. Nekdo te lahko poskuša nategnit z besedami, more pa biti precej mojstra da te še nategne z mimiko, ker to pa je dosti težje. Težje ali sploh ne moreš kontrolirati signalov telesa.

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Če se lahko naučiš manipulacije okolice na podzavestni ravni .. zakaj pa ne.Nekateri ljudje imajo pač večje sposobnosti opazovanja in učenja in se nevede poslužujejo tega na vsakodnevni bazi drugi pač ne in se tega naučijo iz knjig ... al pa pač ostanejo nerodni in štorasti kar se tiče medsebojnih odnosov
smile-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Bič, naravno naj bi bilo marsikaj, pa j ečlovek preveč neumen, da bi to razumel.

Marsikaj je potrebno prebrati, da se naučiš o SEBI. Sebe človek najmanj pozna. Seveda pa poznamo kdo je kdaj s kom in kje .. Za to smo pa najboljši
wink-1.gif

Lahko se tudi vsega v življenju naučiš na lastno pest. Nekateri pa raje preberejo izkušnj edrugih, pa prihranijo 10 let učenja na lastni koži.

Najbolje je seveda oboje, a č ese ne znaš opazovati, ti lastno učenje neič kaj ne koristi.

Je pa vedno tako, da v kolikor te nekaj zanima (vsaj mene), si grem o tej stvari tudi prebrati .. pa se iz tega veliko naučim. Nisem pa šel brati knjig in člankov, da se naučim primerno "gibati" med sedenjem, da bom očaral dekle. Se pa lahko naučiš, kako se primerno vesti na poslovni večerji, sestanku .. pri predstavitvi staršem svojega izbranca/izbranke
wink-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Nisem pa šel brati knjig in člankov, da se naučim primerno "gibati" med sedenjem, da bom očaral dekle. Se pa lahko naučiš, kako se primerno vesti na poslovni večerji, sestanku .. pri predstavitvi staršem svojega izbranca/izbranke
wink-1.gif
Seveda, tako je tudi prav, stvar bontona.
smile-1.gif
Tudi meni so pomembne malenkosti kot so to, da mi ne skače v besedo, da pusti da jaz prva naročim, da mu besedi prosim in hvala nista španska vas, ampak to je stvar kulture in je priučena.
Zdi pa se mi neumno, da bi se nekdo načrtno učil kopiranja gibov drugega, strateško prestavljal noge in roke in ne vem kakšne banalnosti še počel, v upanju da bo ženski všeč. Tovrstna nenaravnost in naučenost delujeta prav odbijajoče. Na to sem tudi ciljala v prvem postu.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Ni fora da ti bo skakal v besedo, ker ti ne bo, v bistvu ti bo ta kateri bo v nulo "naučen" (sploh opazovanja) še bolj privlačil, če ga ne boš pogruntala seveda, npr. pogovarjala se bosta o neki temi, in ker bo dobro opazoval, bo videl kdaj ti bo mogoče malo bedno ratalo in zadevo malo speljal na drugi način dokler ne bo opazil da ti je spet zanimivo itd. itd. Je tudi pri nas kar nekaj stručkotov, se pa te zadeve veliko uporabljajo v poslovnem svetu, kot kaže so pa zadeve seveda prilagodili tudi za "pecanje" žensk
smile-1.gif