BOB nateg !

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Gre se za princip!!!
smile-1.gif

Ce bi hotel stvar uredit bi jo. Tako ali drugace, dokler ne bi bil preprican, da je urejena. Ce znajo tezit za vsako bedarijo po alterju, bi lahko tudi v bob temi kaj povprasali. Kdar je vsaj malo sledil bob debati tukaj, mu je bilo jasno kaj in kako. Itak pa je povpracno inteligentnemu cloveku ze zdavnaj jasno za vecino marketinskih nategov s paketi in ugodnostmi, tko da zdej jokcat in se jezit glede tega je pa malo mimo oz. se pocaka na naslednjo akcijo. Do takrat bo pac 2 evra vec. Ali pa se iz principa prestavis na drugega ponudnika, kjer bo nekoc spet prislo do nerazumevanja, ker te ne obvestijo s priporoceno posto.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Koliko hude krvi za "DVA" evra.

Se vprašam, kdo je tu normalen.

Ce je vse res, kar e napisano... potem je pravilno, da je toliko "hude krvi" ... In ne gre za 2€ ampak za 2€ x stevilo razmerji mesecno... Ce je res to, kar pise, da ima 4 stevilke... je to 8€ mesecno kar je na letni ravni 96€ .. to pa ze ni vec tak zanemarljiv znesek ali?
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Je bilo kje rečeno uradno, da bodo vsi avtomatsko dobili "nov" paket oz nižjo naročnino?

_jfk_

Pripravnik
23. jul 2007
160
21
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Je bilo kje rečeno uradno, da bodo vsi avtomatsko dobili "nov" paket oz nižjo naročnino?

Jaz tega nisem zasledil.

Sam sem poslal po en mail za vsako izmed številk (v familiji so 3) in za vse tri dobil odgovor, da bo urejeno. In tako je tudi bilo.
Res pa je, da vedno pošljem mail z geslom, ki je pač določeno za spremembe. Vse spremembe vedno urejam preko maila in vedno dobim (isti ali pa naslednji dan) odgovor in stvar je urejena. Tako da jih moram za to kar pohvaliti.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.767
6.751
113
pri taščici
Ksz

Ampak je pa zanimivo, da ko kdo od ponudnikov spreminja pakete, na hrbtno stran napise nove pogoje in ce se ne strinjas imas pravico prekiniti pogodbo v nekem obdobju brez penalov. (razen kake subvencije naibrz da ne). To ie ponavadi, ce so novi pogoji pisani na kozo ponudniku. Ce so na kozo narocnika pa....

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Uradno je bila akcija za nove naročnike...ta tečnim pa se je omogočila menjava...Drugače pa saj ste vsi imel možnost sklenit novo naročnino...
Še enkrat...brez muje se še cevelj ne obuje...
Lpb

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Simobil je s paketom Big Bob naredil čisto zmedo. Pravzaprav sta zdaj 2 različna paketa z enakim imenom: Big Bob 8€ in Big Bob 10€. Pošteno bi bilo, da bi to bil paket z novim imenom in ceno 8€, količine pa enake, kot prej Big Bob 10€. Ampak potem bi bilo preveč prehodov na cenejši paket, so si mislili pri Simobilu. Tako se ne dela! Lahko bi za nove naročnike za omejeno obdobje ponudili znižano ceno, kot je navada drugje. Ne moreš pa "enakega jabolka" v prosti prodaji v isti štacuni enemu prodati za 8€, drugemu pa za 10€. Meni bi se "utrgalo", če bi bil tako nategnjen.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:
Simobil je s paketom Big Bob naredil čisto zmedo. Pravzaprav sta zdaj 2 različna paketa z enakim imenom: Big Bob 8€ in Big Bob 10€. Pošteno bi bilo, da bi to bil paket z novim imenom in ceno 8€, količine pa enake, kot prej Big Bob 10€. Ampak potem bi bilo preveč prehodov na cenejši paket, so si mislili pri Simobilu. Tako se ne dela! Lahko bi za nove naročnike za omejeno obdobje ponudili znižano ceno, kot je navada drugje. Ne moreš pa "enakega jabolka" v prosti prodaji v isti štacuni enemu prodati za 8€, drugemu pa za 10€. Meni bi se "utrgalo", če bi bil tako nategnjen.

O kakšnem simobilu govoriš,ali mešaš jabolka in hruške ? Bob ima samo oddajnike od simobila in če greš na simobil ti ne ponudijo nič od boba !!

Bob ima trenutno tri pakete !! Tisti cenejši je bil nek časa samo za nove naročnike!

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:
Ne moreš pa "enakega jabolka" v prosti prodaji v isti štacuni enemu prodati za 8€, drugemu pa za 10€. Meni bi se "utrgalo", če bi bil tako nategnjen.
Ne boš verjel... je reden pojav, da v isti štacuni dobiš "enako jabolko" jutri za drugo ceno kot danes ali včeraj.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:

O kakšnem simobilu govoriš,ali mešaš jabolka in hruške ? Bob ima samo oddajnike od simobila in če greš na simobil ti ne ponudijo nič od boba !!

Bob ima trenutno tri pakete !! Tisti cenejši je bil nek časa samo za nove naročnike!
. bob je pa od koga? ps.: kaj je z teboj in klicaji?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:

. bob je pa od koga? ps.: kaj je z teboj in klicaji?
Ni važno,bistvo je to da imata vsak svoje akcije.Za uporabnike lastništvo ni pomembno,če pa misliš da ja pa pojdi na simobil in vzemi paket ali jih nakuri kaj ga biksajo z bobom.Gledali te bodo kot teleta!
grims-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik smt pravi:
simobil ali bob? hvala, ne bi hvala
Jest pa telekom mobitel nič več,drobni tisk je sramota in oderuštvo za kazenski pregon !

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:

Ah ja, pa naj bo po tvoje, če ti bo lažje. Samo ne se razburjat. Bob je paket od Simobila, malo kamufliran, tako da tebi podobni tega ne bi dojeli. Ampak tako je.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:
simobil ali bob? hvala, ne bi hvala
Jest pa telekom mobitel nič več,drobni tisk je sramota in oderuštvo za kazenski pregon !

Res je. Kaj si dovolijo zadnja leta.
rolleyes-1.gif

Sem zadovoln uporabnik Boba že eno leto. 3G hitrost je ista kot pri telekomu, imam 1000 enot več in 10 eur lažjo položnico.
nahrung002.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
ksz...

js sem jim tudi nazaj poslal geslo pa mi niso vključili nove cene...

Pahor bi reku;

SO WHAT!!?!?