Prodam ali menjam BlackBerry Storm-a 9500. Telefon je bil kupljen pri Simobilu. Aparat ima vizuelno napako in sicer,počeno steklo zaslona na dotik.Sam zaslon kot tudi aparat delujeta brezhibno.Telefon je solidno ohranjen in ima izboljšano "klikanje" zaslona.
Poleg aparata dobite originalno embalažo, polnilec,nastavke za polnilec tako da lahko polnete telefon povsod po svetu in originalen etui za telefon (ko vanj vstavite telefon se ta avtomatsko zaklene, ko ga vzamete ven se odklene). Slušalk in kabla žal nimam,ima pa aparat 3.5mm vhod za navadne slušalke! POLEG DODAM TUDI NOVO ORIGINALNO STEKLCE ZA ZAMENJAVO v vrednosti 40€!!!
Telefon ima naslednje funkcije:
-zaslon na dotik
-UMTS
-3.2 megapixel kamero
-vgrajen GPS sprejemnik za navigacijo
-mesto za spominsko kartico
-1GB vgrajenega spomina
-Bluetooth
-3.5mm vtič za slušalke
-MicroUSB priključek
-veliko naprednih funkcij
ZASLON DELUJE NORMALNO IN NORMALNO ZAZNAVA DOTIKE. To dokazujejo tudi slike, saj se vidi da zaslon na tistem predelu ki je počen normalno zazna dotik.
Možna menjava za kakšen drug telefon enakega cenovnega razreda.
Moja številka: 031-726-699
Moj mail: blazx62@gmail.com
CENA: 180€
Poleg aparata dobite originalno embalažo, polnilec,nastavke za polnilec tako da lahko polnete telefon povsod po svetu in originalen etui za telefon (ko vanj vstavite telefon se ta avtomatsko zaklene, ko ga vzamete ven se odklene). Slušalk in kabla žal nimam,ima pa aparat 3.5mm vhod za navadne slušalke! POLEG DODAM TUDI NOVO ORIGINALNO STEKLCE ZA ZAMENJAVO v vrednosti 40€!!!
Telefon ima naslednje funkcije:
-zaslon na dotik
-UMTS
-3.2 megapixel kamero
-vgrajen GPS sprejemnik za navigacijo
-mesto za spominsko kartico
-1GB vgrajenega spomina
-Bluetooth
-3.5mm vtič za slušalke
-MicroUSB priključek
-veliko naprednih funkcij
ZASLON DELUJE NORMALNO IN NORMALNO ZAZNAVA DOTIKE. To dokazujejo tudi slike, saj se vidi da zaslon na tistem predelu ki je počen normalno zazna dotik.
Možna menjava za kakšen drug telefon enakega cenovnega razreda.
Moja številka: 031-726-699
Moj mail: blazx62@gmail.com
CENA: 180€