Bitka pri Grahovem med Domobranci in Partizani

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Nisem privrženec totalitarnih režimov in ideologij, ...

Če zares ne bi bil, ne bi tako hvalil skozi vso preteklost na Alterju politiko JJ !
rolleyes-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, tvoji so prvi

spet lazes kot pes tece! malo si poglej st. prebivalstva do konca srednjega veka. na podrocju evrope imas na zacetku sr. veka manj kot 10mio ljudi, petsto let kasneje pa dobrih 70mio! z rusijo, bliznji vzhod in azijo vred! ocene svetovnega prebivalstva od leta 0 do 15 stoletja pa nihajo med od 200mio do 300mio. tvoji komunisti so prakticno iztrebili cel svet. bravo.

niso bili pa katolicani nikoli tako kruti in mnozicni iztrebljevalci kot anglikanci in protestantje.
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Poglej kolko je na svetu sedaj kristjanov = žive žrtve...

Neprimerljivo z vsem ostalim

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.009
5.634
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Obesi ti nemško svastiko na bandero na bajti, še najbolje zraven slovenske zastave - ČE UPAŠ !!!

Ti ne bo prav nič nucalo, da visi na tvoji lastni bajti!
grims-1.gif

Na AIR showih očitno gre
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

A ti ločiš zgodovinska dejstva od nastopaštva? Ali se zopet norčuješ kot običajno - samo da bi izpadel frajer in nekaj kontra?

Obesi svastiko pred hišo na drog in ti garantiram, da ti bo cel svet premajhen za bežat!
10.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.009
5.634
113
Ampak si sekdaj vprašal.......

A ni to zanimivo.......izpostaviš nacionalsocializem bi te ljudje živega zažgali......izpostaviš internacionalsocializem pa ljudje prec (privzgojene?) orgazme doživljate/jo
smile-1.gif

A se kdaj....? Kaj je temu vzrok?

A je to privzgojeno....naučeno......podzavestno....
sprasujem se.gif
Najbrž kombinacija vsega...

Kamele0N

23. jul 2008
42.009
5.634
113
Že na sebi lahko vidiš....karavle.......Titova vzgoja....to ti jemajka božija...

Vse ostalo zahodno....buaaaaa

K da nisi nikol meje prestopu
tongue-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Svastika je simbol miru, tako da ne vidim težav.

Čudno, ko sem jo dal v avatar sem takoj dobil opozorilo od Mavericka, da naj jo umaknem. Čudi me da tega ne dobi dsf al kdo že ima domobranca.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, tvoji so prvi

spet lazes kot pes tece! malo si poglej st. prebivalstva do konca srednjega veka . na podrocju evrope imas na zacetku sr. veka manj kot 10mio ljudi, petsto let kasneje pa dobrih 70mio! z rusijo, bliznji vzhod in azijo vred! ocene svetovnega prebivalstva od leta 0 do 15 stoletja pa nihajo med od 200mio do 300mio. tvoji komunisti so prakticno iztrebili cel svet. bravo.

niso bili pa katolicani nikoli tako kruti in mnozicni iztrebljevalci kot anglikanci in protestantje .
priden.gif
točno tako relativno gledano na število prebivalstva je krščanstvo iztrebilo veliko več ljudi kot komunizem. drugače pa malo poglej južno ameriko. so bili tam španci in portugalci ravno taki klavci kot v severni ameriki angleži. protestanti pa... nizozemci? če bi rekel pravoslavci. to so potem rusi ko so severno azijo osvajali. čeprav je tam bila bolj redko poseljena...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

A ni to zanimivo.......izpostaviš nacionalsocializem bi te ljudje živega zažgali......izpostaviš internacionalsocializem pa ljudje prec (privzgojene?) orgazme doživljate/jo
smile-1.gif

sprasujem se.gif
zato ker socializem v nacionalem socialzimu ima tako težko kot demokracija v slovenski demokraski stranki
evil.gif
ali demokratični republiki kongo...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Svastika je simbol miru, tako da ne vidim težav.

Čudno, ko sem jo dal v avatar sem takoj dobil opozorilo od Mavericka, da naj jo umaknem. Čudi me da tega ne dobi dsf al kdo že ima domobranca.
če bi bil azijski forum tega opozorila nebi dobil. so svastiko v evropi čisto zjebali.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

smile-1.gif

sprasujem se.gif

Kako se že reče temu našemu trenutnemu obdobju?

Je morda kaj razlike med - prej in potem, razen svobode govora (ki smo si jo tako zelo želeli in s plebiscitom dobili ( - to je pa tudi vse!
rolleyes-1.gif
)) - in interneta (ki ga v bistvu uporabljamo šele slabih 15 let in se dnevno borimo z njegovimi grožnjami, ki definitivno koštajo, tako denar kot tudi čas!). ?

Naša kultura v zadnjih 70. ali celo 90. letih ni napredovala prav nič!

Zakaj ni napredovala? Po moje zaradi preveč požrešne državne malhe! Če bi država delovala s pametjo, bi državljani sodelovali !
grims-1.gif

Star sem 53 let in v vsem mojem odraslem življenjskem obdobju ni nikoli država delovala v prid državljanov! .

Ti se tule norčuješ iz mojega načina razmišljanja na svoj način, mi smo se pa nekoč na "AlanFordovski" način. Torej cinizem - zavest, da ne moreš prav nič vplivati na dogajanje. Že kratek pregled udeležbe na katerih koli volitvah ti bo to razkril. Ko vidiš, da je bila udeležba pod 40 procentna, bi moral v glavi vsakega odgovornega politika zasvetiti najmanj magnezijev alarm (želim poudariti svetlobo ali moč alarma!) . Kdo je nastavil tak volilni sistem : enkrat lahko ugibaš.
tongue-1.gif

Ampak ne - rajši naši izvoljeni politiki še bolj šraufajo rajo, pa s sankcijami, pa z davčnimi blagajnami, pa z nevem kakšnim nadzorom ... samo da se še bolj ožema. Pa če tudi na koncu drevo crkne!
tongue-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
no, prikazi procente! povej tocne podatke in stevilke kot sem jih sam!