Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Nic ne bo s poceni nakupi torej
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Citat:
Uporabnik daaam pravi:
mislim da je število zapisov premo sorazmerna s krivuljo na borzi
Tisti ki ste kupovali po15.000 a sedaj dokupujete ali prodajate?
Citat:
Uporabnik okrim pravi:
Brez panike jaz hodlam. Moje pravilo je, da nikoli ne prodam za nižjo ceno, kot sem kupil. Za eno leto se mogoče dvigne čez 100%.
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Dejstvo je, da pri trgovanju kriptovalut redko kdo ve, kaj dela... dejstvo je tudi, da je kljub padcu z zadnjem mesecu in pol cena še vedno (precej) višja od lanske cene ob istem času. In dejstvo je, da NIHČE ne ve, kakšna bo cena čez mesec, dva, tri... ali pa čez eno leto. Lahko bo vse od skoraj 0 do par 10 (ali 100) tisoč. Kdor je pa v kriptovalutah "all in" mu pa tako ali tako ni pomoči...
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Tud je*** te btc grafe, vmes si lohk vsaj 20 kratnik zaslužil, tako da te spet boli patak, kaj dela crypto trg in btc. Boli, ker si toliko izgubil, še vedno pa je konkretno več kot štart.
BTC okoli 8k se takoj pokupi, veliki buy orderji, tako da mora bit kar perfect storm da gre pod 6k npr. Ne rečem, da ni nemogoče, bi pa jaz takrat dokupil za recimo 5-10k€ in ne objokaval izgub.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Zato, k jo zdaj vsi ven vlečejo. Elliotovi neki kucli. Gre se enkrat dol do 6,5k$ pol pa na luno. Katero pa ne vem, ali uno na nebu ali uni v morju >