BIO-DORA ? reklama

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.810
6.782
113
pri taščici
A je kdo že dobil pri njih "nagrado" komplet nožev, oziroma bil "izžreban" in so mu poslali vabilo
Ker so po mojem mnenju taki načini reklamiranja precej vprašljivi me zanima vaše mnenje.
Nože za v kuhinjo naj bi dobila kot nagrado če bova poslušala njihovo reklamiranje (predvidevam da o masažnih ležalnikih) ker je tudi to nagrada za enega izmed poslušateljev?!

Poročam jutri kaj so mi hoteli prodat
ne-ne-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.810
6.782
113
pri taščici
Aha hval, zato so kar malo skrivnostni po telefonu, na netu pa samo telefoniste iščejo...
Če bo kaj za pojest in popiti jim bo zmanjkalo....

jest5

Guru
18. avg 2007
25.964
-8.671
113
No, sej ne vem, kaj bo v resnici. Samo ponavadi se gre za kakšno tako stvar.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.810
6.782
113
pri taščici
našel biodora

Težko me bodo prepričali da bom dal eno bolniško za eno odejo.
Skratka, ker ni daleč grem pogledat če imajo kaj za pojest in popit
evil.gif

Je pa zanimivo od kje jim tako natančni podatki
tongue-1.gif
.
Vabijo samo poročene pare, in mene so našli praktično takoj ko sem skočil v zakon.
Ni toliko denarja ostalo od poroke in nimava takih plač da bi si lahko privoščla njihov cenovni rang

jest5

Guru
18. avg 2007
25.964
-8.671
113
Zanimivo. Ker ponavadi se na take predstavitve vabi starejše ljudi. Jih lažje nategnejo
smirk-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.810
6.782
113
pri taščici
Tudi zdele so bili 5 parov penzionistov in 2 para okrog 30let.
No po uri in pol pranja možganov se nama ni dalo čakat na tiste kitajske nože, o kakem naročilu posteljnine za x000 evrov pa trenutno tudi ne razmišljava.

tko da, možgane imava malo namočene, (oprane ne), denar je pa ves ostal v denarnici- če odšteješ tisti liter nafte).
So pa škrtuhi. Predstavitev naredijo v zaprti gostilni, kjer si niti na lastne stroške ne moreš privoščit nekaj za popit, njim pa tudi ne pride na pamet, da bi ljudem ponudili kako vodo če že kaj bolj konkretnega ne.
Imajo pa super popuste, ki veljajo samo danes, (če verjameš, takrat ga obrij ko je nažajfan)