Citat:
Uporabnik twinman pravi:
.....med drugim prodal imetja, da je lahko šel. Sej poanta je v tem, da pri nas "plebejec" ne vidi več tega, kako in zakaj je sam tako zaribal, ampak samo še to, kako so oni tam gor krivi za to, da je on zaribal.
Medklic: po Mariburu in v Prlekiji sem letos, ne more rečt drugega, kot zgrožen opazoval v bistvu urejene, pred točo zaščitene plantaže sadja, ki bo že drugo leto propadlo. Hebemu mater....pri nas se pa res nič ne splača očitno. Plebs pa nima za jest. Sarcasm off....
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Bine je sel po srednji soli v francijo in je tam leta delal 16 ur na dan da je lahko prisel do tega.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Prvi dve sezoni si bil glavni salabajzer, ce nisi znal zelenjave na "žuljen" zrezat, v tretji ta tehnika sploh ni bila omenjena, pa nekateri, sploh punce nimajo pojma kako nož obrnit...
Kdo je tale palamuđija?Citat:
Uporabnik sanco pravi:
ker enega osebno poznam drugi pa je iz našega konca in je velik palamuđija
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Men je model mudel, ker ne je*e folka, k nima stika z realnostjo, k so naduti, k mislijo, da so mudeli (pa niso), k jih zabija na realna tla s svojimi komentarji in tako dalje. Model ne je*e 5% in tako je prav. On bi lahko te kuharske "wanna be-je" šolal tudi o čem drugem, ne samo o kuhariji. In takih ljudi, kot je on, v Sloveniji manjka. Imamo neomejene količine ljudi, ki MISLIJO, da so mudeli, ki so prepričani, da si zaslužijo več še preden odprejo usta pa take fore.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
res je tale bine hud kuhar, zaradi mene ima lahko 60 zvezdic od michelina, ampak, da dela ene zvitke in uporablja listnato testo od mlinotesta namesto, da bi jih naredil sam, ker je to pac osnova dobrega, ne odlicnega za kakrsnega se ima in ga imajo, pac pa dobrega kuharja. (!)
amater.
a boste spet brisali moje poste in me dali v ban?
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
zabija jih? kako? saj mu nihce noce, ne upa, ne sme predvsem pomojem, nic reci, ker bi ga fuknili iz showa kolikor je dolg in sirok. vsi se mu klanjajo kot, da je clovek bog. vsaka druga beseda je oprosti sef, razumem sef. hahaha.
aja pa kaksen sef to? izgubljeno s prevodom spet? chef ni isto kot chief.