BigBrother II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.536
1.241
113
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ni slik ... je pa info iz POP-ovih vrst

jap ... res je.... jaz imam informacije iz prve roke! iz opremljevalcev hiše
cheer.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Res pravi profesionalci teli opremljevalci, da grejo to okol razlagat. Čudno da niso mel nč v pogodbi, al pa so celo mel?

To da se bo hiša delila naj bi verjetno bilo presenečenje, sam nekak ne bo, če maš ti take močne veze in si nam moral vsem zaupat to?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
So na koncu oddaje pokazali par odlomkov drugega dela hiše. Izgleda še bolj luksuzno kot lani, kaj pa vem... Me pa malo moti spet tista njihova fora z Andrejem 2, ko težko govoriti slovenska, pa bo kar zmagal :]

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
a se to že ve katerdva nej bi bla nekej povezana? gledala samo do pol 10ih, pol se je na srečo kolega prpelu da smo šli na kofe, ampak firbc me pa še vseen matra
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
a se to že ve katerdva nej bi bla nekej povezana? gledala samo do pol 10ih, pol se je na srečo kolega prpelu da smo šli na kofe, ampak firbc me pa še vseen matra
smile-1.gif

Rdečelaska in "bujna" blondinka sta sestri...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Tokrat režiserji vse napeljujejo na sex. Če bi bili gledalci res željni samo sexa (tako kot si oni mislijo), lahko preklopimo tudi na adult channel.
Smisel bigbrotherja je, da življenje poteka spontano, tako kot v pravem življenju. Tokrat so režiserji odšli čisto iz poglavitne ideje resničnostnih šovov, ker v njih ni več čisto nič resničnega. Že to, da v tv oddaji komentirajo samo sex in kdo bi lahko s kom.
stupid-1.gif

Meni bi oddaja bila bolj zanimiva, da jih pustijo naj živijo kakor hočejo, s pač tistimi osnovnimi nalogami, da poskrbijo za hrano in dobrine, kar se pa v njihovih čustvih dogaja pa BB naj ne dira in vsiljuje svojih smernic.

Glede na včerajšnji začetek bo (vsaj meni) oddaja popolna beda, če bo BB zahteval naj se slečejo, čez 2 tedna bo zahteval naj sexajo, ... ne vidim čara v taki oddaji, saj kot sem že omenil, tak sex brez čustev je brezvezen za gledat in ga imaš na tv in www kolikor hočeš, pa tudi malo bolj kvalitetno sliko ... razen, če mislijo režiserji, da nam tako zelo veliko pomeni to, da vidimo kako sexajo Slovenci in Slovenke, da morda vidimo kako sexa soseda od tašče bivšega sošolca iz vrtca.
smirk-1.gif

Kaj pravite drugi? Hočemo gledati čustva ali hočemo gledati zgolj natepavanje?

zalublen

Zelenc'
9. mar 2008
22
0
1
Ljubljana
Citat:

Kaj pravite drugi? Hočemo gledati čustva ali hočemo gledati zgolj natepavanje?

Niti eno niti drugo. Zakaj? Zato, ker karkoli ze pac gledas v bigbrotherju je dirigirano s strani POP-a. Ce upostevam to, pol mi je pa cist vseeno, al si not govorijo custvene izlive, al se zivalsko natepavajo, al se pa na mrtvo kregajo.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Gremo stavit, da tudi tokrat ne bomo videli nobene odkrite sex scene ? Stavim visoko, da ne bo nič iz tega.
Vsi kandidati pa so govorili, kako so potrebni, kako odvisni od sexa, kake akcije lahko pričakujemo itd. .. hehe, nekako so si morali izborit vstopnico za attention whore wannabe šov
bonk.gif

Noker

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Svašta. Nism gledala, sm mela pametnej opravke včeraj.
evil.gif

Drgač pa, a ni en klošar tud not? Mi je zanč ena razlagala na železniški, da en k stalno visi v podhodu železniške in prodaja KRALJI ULICE, tm notr zdej čemi.
Pa zakaj so vse babe v perilu pa škornjih?
crazy1.gif
hehe.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
face_velike3.gif

Naske ima zelo lep obraz, drugače je pa malo presuh za moje pojme. Sicer pa od kje mu to nenavadno ime? Nisem še nikoli slišala.

Drugače pa če bo BB2 kaj v stilu prvega, je možnost, da zmaga ali klošar ali Mohamed.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.