Tokrat režiserji vse napeljujejo na sex. Če bi bili gledalci res željni samo sexa (tako kot si oni mislijo), lahko preklopimo tudi na adult channel.
Smisel bigbrotherja je, da življenje poteka spontano, tako kot v pravem življenju. Tokrat so režiserji odšli čisto iz poglavitne ideje resničnostnih šovov, ker v njih ni več čisto nič resničnega. Že to, da v tv oddaji komentirajo samo sex in kdo bi lahko s kom.
Meni bi oddaja bila bolj zanimiva, da jih pustijo naj živijo kakor hočejo, s pač tistimi osnovnimi nalogami, da poskrbijo za hrano in dobrine, kar se pa v njihovih čustvih dogaja pa BB naj ne dira in vsiljuje svojih smernic.
Glede na včerajšnji začetek bo (vsaj meni) oddaja popolna beda, če bo BB zahteval naj se slečejo, čez 2 tedna bo zahteval naj sexajo, ... ne vidim čara v taki oddaji, saj kot sem že omenil, tak sex brez čustev je brezvezen za gledat in ga imaš na tv in www kolikor hočeš, pa tudi malo bolj kvalitetno sliko ... razen, če mislijo režiserji, da nam tako zelo veliko pomeni to, da vidimo kako sexajo Slovenci in Slovenke, da morda vidimo kako sexa soseda od tašče bivšega sošolca iz vrtca.
Kaj pravite drugi? Hočemo gledati čustva ali hočemo gledati zgolj natepavanje?