BigBrother II. part III

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Men je Jeanine že od vsega začetka antipatična...na začetku je bla kot ena siva miš, pridna punčka, vsa nekej boga...zdej se gre pa eno revolucijo, deluje mi razvajeno, vedno vse prinešeno k riti, ne deluje mi ravno brihtna, otročja je...ne vem, brez kakih življenjskih ciljev...niso mi všeč taki ljudje.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Mala razvajena lajdrca.....in še omejena povrhu...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
"...da ne sme imeti med ritnicami presledka"?
17758-icon_confused.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
če si gledal njeno debilno sprenevadanje okrog tega, ali naj nadaljuje ona (in naredi sto trebušnjakov) ali žanin (in zbije tayba pa dobi po riti), pol ti nimam kej razlagat k si verjetno iz istga testa kot ta opica.
če pa nisi gledal, ni me tolko zmotil da je edina hotla zbit tayba, ampak da se je tko debilno sprenevadala okrog tega in se delala da kao ne šteka, kaj jo žanin sprašuje. pa še neki, da ne bo trebušnjakov delala, a ko je čez pet minut pršla na vrsto za to, jih je nardila prej ko naske.
govno, da mu ni para od teh not

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Tisti, ko nismo gledali, dvomim, da kdo razume, kaj se je dogajalo. Kje je problem torej praviš?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Pomoje jo pozna iz šole. Jo je hotu prtisnt, pa mu ni dala. Zdej pa kle zmerja neki po defaultu.
hysterical-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
jaz pa sem to poslušala in čist štekam

Kocka mož je zavrtel kocko in kocka se je vstavila na 3. Če bi šla naprej Sara bi morala delat trebušnjake, če bi šla naprej Žanin jih dobi po nagi riti, hkrati pa pride na isto polje kot Tajb, kar pomeni, da se mora on vrniti nazaj na začetek in s tem postavi podložnike v prednost.

In potem se je Sara delal debilno češ, da ne ve če bo mogla naredit 100 trebušnjakov pač izgovor, da so potem ostali rekli naj gre Žanin naprej. Mal se je hotla lepo naredit. In lej ga hudiča naslednji krog spet trojka in naprej gre Sara. Zraven je pa še pribila, da kaj jo tako podcenjujejo, da tistih 100 trebušnjakov bo pa že naredila.

hinavka.press

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Sara je visoko inteligentna, včeraj spet izjavla nekaj pametnega.
hysterical-1.gif

Včeraj je izjavila, da se ona v javnosti noče lupčkat pa za roke držat, kao da to ni za javnost , čez 5 min je rekla, da pa bi sexala v hiši, če bi slučjano tak naneslo.
stupid-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Ni logično, da se nasprotnik zabriše ven pri tej igri, če je šansa? Kaj točno je tu hinavskega?

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ma ta Sara je zabita, deluje neka razvajena Ljubljančanka. Pa nonstop se pači, pa tisti čingum žveči kot koza, da njejih "pač" pa "kwa" ne pozabim. Afna! Kako ste jo do sedaj spregledali?

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Po drugi razlagi tudi meni ni jasno kaj je bilo tu narobe?
confused-1.gif
Ce imas moznost vrniti koga na zacetek, to seveda naredis. Ce ne bi opazil, da lahko zbijejo koga iz nasprotne ekipe, bi pa res lahko rekel, da so zabiti.

Po prvi razlagi pa sploh nisem zastopil kaj naj bi se zgodilo
smile-1.gif