BigBrother II. part III

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Zrela za 19 letnico. Je celo najmlajsa v letosnjem bb, ce se ne motim?

Kaj je bilo pa razlozeno glede hrane? Jaz se ga samo spomnim kako je stokal da ne bo jedel tega pa onega. Tega sem vajen samo pri zenskah, pa se to navadno ni zbircnost ampak skrb, da se ne zredijo.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Kot je že bilo napisano je to zaradi vere. Mislim da je musliman al pa nekaj podobnega.

Mene pa bolj v oči bode splošna razgledanost Sare. Sploh tisto ko je bilo z jajci. In pa moti me tudi to da ne zna kuhat...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
kjer je do zdej še vedno tisti zmagal, ki se je folku zasmilil oziroma se ni zameril s svojimi debilizmi.
ja,
tocno v tem je tezava, zasluzu bo nekdo ki se bogega dela, ki v bistvu prosjaci
za kaj takega bi se lahko Mariu javo in bi ljudje pol darovali

s tem, ko pa na zabavnih oddajah zmagujejo zarad pomilovanja je pa povsem nekreativno in neinovativno
ter pokaze povprecno sliko Slovenije, ne prvosi se tistemu, ki je podjeten in poskusi nekaj narediti

pac, jaz zmago prvosim tistmu, ki pokaze nekaj svojega, tistmu ki ima ideje, je zabavn, zna motivirat okolico,

moje mnenje je, da je Naske od vseh v hisi pokazal najmanj, vedno je najdu osebo, ki je razmisljala namesto njega

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.189
3.622
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Zrela za 19 letnico. Je celo najmlajsa v letosnjem bb, ce se ne motim?

Kaj je bilo pa razlozeno glede hrane? Jaz se ga samo spomnim kako je stokal da ne bo jedel tega pa onega. Tega sem vajen samo pri zenskah, pa se to navadno ni zbircnost ampak skrb, da se ne zredijo.
Pa ded očitno poje kilo čokolešnika vsak dan, sicer ne vem kaj je zunaj, v BB je samo čokolešnik.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
A res? Poznam dva taka, ki jesta skoraj samo cokolesnik. Oba sta zelo suha, tako kot naske. Bi si mislil, da je v cokolesniku sladkor
confused-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
kjer je do zdej še vedno tisti zmagal, ki se je folku zasmilil oziroma se ni zameril s svojimi debilizmi.
ja,
tocno v tem je tezava, zasluzu bo nekdo ki se bogega dela, ki v bistvu prosjaci
za kaj takega bi se lahko Mariu javo in bi ljudje pol darovali

s tem, ko pa na zabavnih oddajah zmagujejo zarad pomilovanja je pa povsem nekreativno in neinovativno
ter pokaze povprecno sliko Slovenije, ne prvosi se tistemu, ki je podjeten in poskusi nekaj narediti

pac, jaz zmago prvosim tistmu, ki pokaze nekaj svojega, tistmu ki ima ideje, je zabavn, zna motivirat okolico,

moje mnenje je, da je Naske od vseh v hisi pokazal najmanj, vedno je najdu osebo, ki je razmisljala namesto njega

Res je grozna povprečna slika Slovenije, ker folk raje da denar nekomu, ki ima manj, kot nekomu, ki je ""podjeten"" in dela norca iz sebe/poriva pred kamerami
smirk-1.gif

Če hočeš dat denar nekomu, ker je zabaven in inovativen pojdi v gledališče in kupi karto za predstavo. V reality showih pa pač folk sam presodi kdo si bolj zasluži denarno nagrado in ne vidim nič slabega v tem, da se folk odloči za nekoga, ki je v slabšem finančnem stanju...

Nasploh pa kokr sm jst vidu (sicer gledam samo tolk, kokr slučajno ujamem) Naske ni kej dost jamral... z razliko od prejšnega zmagovalca (kaj je že?), ki je skos od začetka jokal kako hudo mu je.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja tisti avstralc lansko leto je bil res obupen.

Sicer pa parcek letos niti ni bil kaj dost bolsi. S tem, da vsaj ne bo pobral nagrade. Vseeno raje vidim, da jo dobi Naske, ceprav ni nic pokazal - ves cas je skakal za tistimi, ki so mu dajali obcutek najmocnejsega.

Sedanja nominiranca si ravno najbol zasluzita nagrado. Ceprav je bilo tudi pri sandiju kaj kar moti, je pa vseeno vsaj obcasno pozivil stvari (na roko mu je tudi npr. zelo dobro sel Nejc
grin1.gif
)

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
fak, kdo si zmišljuje take debilnosti kot je ta roza tič..
hysterical-1.gif

nefer do Sandija, pa če reče, da ne bo delal bedaka iz sebe - leti ven? vsakemu eno tako nalogo potem, takoj naslednji Marcelo, da vidmo kakšen je v resnici...

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
copy/paste:

Dragi stanovalci,

JEZA, LENOBA , NAPUH, ZAVIST, POHLEP, POHOTA, POŽREŠNOST je 7 smrtnih grehov. Ste že kdaj pomislili, kateri greh je vaša skušnjava? No, če še niste, bo to sedaj preveril Big Brother. Pred vami so izzivi in skušnjave, ki jih boste nekateri morali prestati.

Big Brother bo vsak dan v tednu določil greh, vi pa boste izglasovali stanovalca, za katerega menite, da je predstavnik greha. Glasovanje bo potekalo tajno, v spovednici , in sicer tako, da bo poklicani stanovalec povedal ime stanovalca in na kratko podal svojo obrazložitev. O imenih se ne smete pogovarjati! Posamezen stanovalec ima lahko več grehov in se v vlogi grešnika lahko pojavi večkrat.

Big Brother bo izbranemu stanovalcu pripravil skušnjavo v skladu z izbranim grehom.
Sedaj malce razmišljajte in se pogovarjajte o grehih, dokler se Big Brother ne odloči drugači.

Tedenska naloga bo uspešno opravljena, če boste skupaj uspešno prestali vse skušnjave.

Ni greha, ki ne bi našel zagovornika.
Big Brother

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
KSZ

Ne se sekirat, pred vrati je že "nov" šov ... Kmetija 2

10.gif

Noker