BigBrother II. part III

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Jutri se bo dalo kaksen zanimiv screen narest
smile-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.360
308
83
39
Ljubljana
peglajzn | 18.05.2008 | 18:41
KAMELA VEN NATO PA SE MATEJA KO BO TYAB ZUNI PA BO ZVEDU KAKO SE MU JE MATEJA V LJ PORIVALA TO BO SELE HEC HEHE

wtf?

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ma saj nista glih za skupaj. On je cist premal samozavesten. Premocna je zanj. In veckrat je zgledala, kot da ga ima poln k.

Kot je ze nekdo ugibal. Ne bi bilo cudno, ce bi se kasneje zvedelo, da sploh nista par. No ampak glede na njegovo reakcijo, ko je prisla v hiso, bi vseeno rekel da sta.

A Mateja ze joka? Tybe sem ze videl kako na veliko razlaga da ima vseh poln k.
smile-1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Kako neumne reakcije, ima poln k.... vsega.
hysterical-1.gif

Ta pa res nima želje ostati notri.
Trenutek popolne preobrazbe, da mu je žal in da se zaveda, da se je spremenil na slabše .... in podobne limonade, pa bo šla Mateja domov. Še vedno ima on več šans za zmago kot Savinjčanka.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
glede na to kdo ponavadi glasuje (jaz že ne, škoda dnarja
evil.gif
), ima Mateja več šans, da spoka v petek...
sicer pa ste ju narobe razumeli, nista tako negativna kot ste ju označili, le v danih razmerah reagirata kakor bi najbrž vsak od nas... na izi z obsojanjem...
cheer.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Moj glas gre Pečenki. Čeprav mi je Mateja prav tako odvratna kot on. Ampak ona itak nima šans za končno zmago.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Pomoje bo Mateja letela ven, Tyeb bo šel pa za njo isti večer...ni 2x za rečt, da bo potem spokal še Naske. Drugače pri gledalcih najmočnejša sta pa definitivno Sandi in Naske, verjetna kandidata za zmago (če ne bosta kaj nepremišljenega naredila)...no sej glede na izbor sta še najbolj primerna za zmago. Na začetku mi je bil Tyeb med favoriti, sam se je, odkar je Mateja notri, čist zasral...

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Se vidi kako brihten par sta. Ona prišla not z vsemi informacijami, če bi bilo takrat konec bi on zmagal, ker vemo kaj so tej na pol Slovenci bogi, še posebej če so iz kakšne Afrike ali Avstralije. Vse bi mu lahko povedala kako naj se obnaša pa gre zajebat...pač bo še naprej stražil starešine v bazenih :devil:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Gvišen, tudi samo bom glasoval za njegovo izselitev.
sprasujem se.gif

Žleht sem serijsko.press
cool-1.gif

Da ti se da spozorirat ta gayfest...
rolleyes-1.gif
Organizatorji so v svojem neuspesnem iskanju seks*.* konkretno pateticni.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Haha, sedaj imajo nalogo Kamasutra. Naredili bodo 23 poz iz knjige. Polozaj morajo izvajati
pet minut. V parih so ElTyeb s Saro, Sandi s Matejo in Nejc s Marcelotom. Lol! Naske je mentor,
ki jim pokaze kako in kaj in vzpodbuja pri nalogah.