Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja, sem preveč napisal, torej 100km, če želiš to prevozit v 15 min rabiš Veyrona - 400km/h
in prazno avtocesto
LP
Torus
Citat:
Ja, sem preveč napisal, torej 100km, če želiš to prevozit v 15 min rabiš Veyrona - 400km/h
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
veyron gre max 407 km/h in je najhitrejše cestno vozilo
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Citat:
Ampak tale, bom reku, Dejan jih pa strelja, včeraj v studiu je še kar naprej trdil, da pride on iz Kopra v LJ v 15-ih minutah, pa tip ni normalen....
sej se skoz izpodbija, sam sebe, klati kar vsepovprek, kar dokazuje, da ne stoji za svojimi besedami... "Bom reku" je samo mašilo, da se ima cajt spomnit kakšno novo neumnost... Klasičen primer mamine maze(zakaj nimamo nobenga smajlija, ki bruha?)
Tud če ma vse pogoje se ne da, ker Veyron pri Vmax sprazni tank v 12-ih minutah.Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
če želi priti v 15 minutah mora voziti s povprečno hitrostjo 400 km/h
zaključek: po cesti se relacije Lj - Kp ne da prevoziti v 15 min
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Tud če ma vse pogoje se ne da, ker Veyron pri Vmax sprazni tank v 12-ih minutah.Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
če želi priti v 15 minutah mora voziti s povprečno hitrostjo 400 km/h
zaključek: po cesti se relacije Lj - Kp ne da prevoziti v 15 min
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Menda bodo danes kazenske nominacije... in če mene oči ne varajo ( kljik zgoraj stanovalci) bodo nominirani Seba, Naske, Mateja in Saša... Sem prav dešifrirala?
Baje je rekord Ljubljana (Hotel Mons) do Kopra (prva tabla) 38-42 minut z Kunigsegom (itak sem narobe napisal un švedski supr dupr nad hiter carbonski dirkalnik-avto).Citat: