Big Brother slavnih!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.781
6.555
113
Činč je zmagovalec.
cheer.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Pa ne le to :
začetku oktobra se je vsedel na Big čik kadil, kadil, jedel, malo zaspal,
vstal , popil ostanke Nanine kave sedel na Big čik kadil ostanke čikov, ki jih drugi niso skadili do kraja,
šel nekja pojest pa spet na Big čik prebrskat pepelnike, če je še kak filter ostal,
predzadnji teden odplesal 2 minutni ples v štiklah( čevlji s petko)
in 12.12. odpujsal domov z 90kil- davek evri.
Naj me prosim nekdo razsvetli s čim si je on zaslužil glavno nagrado
bonk.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.589
113
Že to da sploh meniš da je tam kdo zaslužil glavno nagrado kaže na to, da teh šovov ne dojemaš kot šov ampak kot delo? Kot tekmovanje? Lej o stvareh ki jih omenjas bi se dalo pogovarjati pri reality sovih tipa bar, ne pa big brother... Tu namrec zmaga tisti ki je bolj vsec gledalcem. in on je ocitno gledalcem bil vsec, svoje pa je naredilo se to da prekmurci vedno podprejo svoje...

Tam not ni nihce naredil nic takega da bi si zasluzil 90k eur. Ampak to je bila pac nagrada te igre kjer so tekmovali za priljubljenost med ljudmi zunaj. In to nima nobene povezave z delom. Pac ti ni bil vsec. Ampak razpravljati o tem kdo si je "zasluzil" nagrado je pa malo mimo no.... S tem da je malo zaspal kvečjemu ponoči ker čez dan niso smeli spati.

Pa feeling mam da si to le skopirala nek prispevek z BB foruma - tudi to početje se mi zdi brezvezno - napiši svoje misli ne pa kar so drugi pisali.

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Zato, ker je bil edini pristen človek noter, ki se nikoli ni napravljal in metal ven, kot ostali.
Je voditelj oddaje in član benda in je že nekaj dal skozi v življenju, za razliko od ostalih, ki so ali hčerke ali pa ...... po poklicu.
aja, BB sem gledal vsega skupaj 20 minut...

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.098
525
113
tam ko se terc po tori rola
Za Činča nekako nisem dvomil, da bo zmagal, bolj me je presenetilo glede Auerce. Sem mislil, da ima ata malo več vpliva, pa jo bodo pustili noter skoraj do konca, da ostaneta sama s Činčem.
Ima pa Ines železne živce, to pa je treba priznati. Sicer bi tamala jokica bila že stokrat knockoutirana..

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Pa ne le to :
začetku oktobra se je vsedel na Big čik kadil, kadil, jedel, malo zaspal,
vstal , popil ostanke Nanine kave sedel na Big čik kadil ostanke čikov, ki jih drugi niso skadili do kraja,
šel nekja pojest pa spet na Big čik prebrskat pepelnike, če je še kak filter ostal,
predzadnji teden odplesal 2 minutni ples v štiklah( čevlji s petko)
in 12.12. odpujsal domov z 90kil- davek evri.
Naj me prosim nekdo razsvetli s čim si je on zaslužil glavno nagrado
bonk.gif
Vsak, ki je toliko časa zdržal ob Auerci, si zasluži teh 90.000€......
bonk.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
No vsaj tanormalen je zmagal.

Zarad unih kokoši, mi gre štajerščina zdaj še bolj na živce.

Zdaj ste se spravli na Auerco, kot da je bila edina nora baba v tem BB... Kr pozabljate kako debilno se je obnasala Nana, pa one teja (model), pa debilnost od MIss bikini imena ne vem...edini dve normani tu noter sta ble Urška pa Ines....

meni pa je Osenarca še bolj priskutla ljubljanščino spakedrano...sramota da to spostijo na TV

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.618
1.305
113
nasveti za šooopiiiiinggggg
bonk.gif

to ji najbolj zamerim... ne njej... celotnemu poop tv

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Zdaj ste se spravli na Auerco, kot da je bila edina nora baba v tem BB... Kr pozabljate kako debilno se je obnasala Nana, pa one teja (model), pa debilnost od MIss bikini imena ne vem...edini dve normani tu noter sta ble Urška pa Ines....

meni pa je Osenarca še bolj priskutla ljubljanščino spakedrano...sramota da to spostijo na TV

Auerca ni edina nora baba ja pa ziher najbolj! Zgleda da so ata zagrozili s tožbo in so ujčakali auerco včeraj v oddaji. Nana je ziher bolj normalna pa jo je Tito res grdo imel na oddaji. Ja Nana pač nima vplivnega atija in gremo jo zjebat do konca.
uf-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Sem se spravil gledat finale ampak sem zdržal le kake pol ure
uf-1.gif

Osennarca je na začetku še mal zgledala z blond lasuljo, pol pa neki space suit pa nazaj njena čupa
uf-1.gif

Činčila je zmagal, he? Pa lej naj ima €, še kakšen tatu naj si da narest, mrbit kak tečaj slovenščine, razumeli smo ga nekako na pol.

Enivej nobene škode da je konc
tongue-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Točno tak, samo ynos je pač žabar in brani svoje.

Nana se pr 40+ obnaša, ko da je malo prizadeta.