Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Gledam zdej v živo, ampak kak "Kurnik" je tole
O teh štajarkah sem domu zelo slabo mnenje. Ste vse take?
Pa ne men, da je t´stara neka sposobna vodja lokala, prej bi reku, da neka glupa kelnarca lokalnega pajzla.

Sem prav hotel omeniti, da mi vse skupaj deluje kot kurnik.
Če bi bili "gospodarji" kaj bolj gospodovalni bi tale BB izpadel kot Das Experiment . Te tri ženske so res čisto mimo in če dodamo še Sebata (ne vem od kje mu mala, ponavadi ti jo da učitelj) je krog psihotov že zaključen.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:

O teh štajarkah sem domu zelo slabo mnenje. Ste vse take?

ne-ne-1.gif

Samo Mariborčanke.

Ma ne moremo posploševati. Taka situacija je, ker so vključili sestri, ki se ne prebavljata. Vidi se, da je mala ljubosumna (miss pigy) in išče vsako priložnost, da bi lahko kontrirala sestri. Drugače so pa Mariborčanke zelo v redu.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
kaj ljubljancani pa so vsi klosarji? pa primorci nasilnezi?...

kake butaste ugotovitve...pac ocitno so gledalci BB na istem nivoju kot tisti ki sodelujejo v BB...

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
44
BEŽIGRAD,IZA SEDAM GORA I SEDAM MORA...
ta stara je vodja lokala city cats v zalcu smo poslovno sodelovali z njo in je kar ok zenska malo v svojem svetu a ni napacna ,kar se z njo zmenis to drzi kot pribito,postena kar se biznisa tice. gledam tole tamaro
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
kaj ljubljancani pa so vsi klosarji? pa primorci nasilnezi?...

kake butaste ugotovitve...pac ocitno so gledalci BB na istem nivoju kot tisti ki sodelujejo v BB...

Daj si hitro en hladen špricar naredi, ker vidim da si Mariborčan, ergo pijanec.

Jutri pa še preden greš na borzo, skoči v Baumaxa po en sarkazem detektor.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Psihologi so dobre kandidate izbrali, nimam kaj rečt. Upam samo, da ne izločijo Tamare, potem bo vse skup nezanimivo. Glavni akterji morajo ostat!
grin1.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Sem ravno pogledala ponovitev danasnjega BB, ker prej nisem imela casa gledati.
In lahko samo recem, da je vse skupaj totalen odklop, in da se je danes res zacelo
dogajati. Ceprav bo najverjetnje izpadla Tamara, je to velika skoda, ker mislim, da potem
nebo vec tako zelo velikega kokodakanja in sporov, ki so zelo zanimivo butasti, kar pospesuje
gledanost, opravljanje, sposno aktualnost showa.
Ko pa sem gledala jutranje kreganje med Sebo in Damjano, sem se kar posteno nasmejela,
pomojm ni dost manjkalo, da bi jo zalimal ene trikrat okol kepe, haha.
Men je letosnji BB super. Komi cakam jutri, da vidm, kaj bodo spet kvasili.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst tega kurnika res ne morem gledat...Tamara mi je obupna, zaradi mene naj gre ven, ker to da se nonstop zdira na folk je nenormalno. Jst razumem, da se vsakmu ne razumeš, ampak da se pa z nobenim in se lahko v sekundi z vsakim spičiš...to je pa pri tebi problem. Tut če gre ven, hvalabogu, ker tko kot so se včerej pričkale meni ni gledljivo, prov živčna ratam...pa kter dec lahko tako tečnobo prenaša...
13.gif

Kar se pa Sebata tiče...mal je včasih pameten, samo jst mislim, da na njega negativno vpliva tut tole okolje - stalen kreg. Ker, ko se s Tybom pogovarja, al pa sam z Dejanom je čist normalen...te phecke iz skupine mu pa prov parajo živce. Pa tut mislim, da si ga je BB za črno ovco zbral...v smislu pokažmo tiste odlomke, kjer on znori, v ozadja spora pa ne pokaže. Ker kar se Damjane tiče, je daleč od Tamarine nadležnosti, sam včasih pa kr pika in sika nazaj na tist butast način "kaaaaaaj neeeej, pa čeeee ne greeee, seeej deeelam" (zraven doda še neumno faco).
bonk.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Po videnem se spet sprašujem kaj za vraga žene ljudi v tovrstne oddaje ?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

če kdo slučajno zdej gleda BB na a kanalu, una k se je lovila z enim tipom ( v "fancy hiši" ) tista bi ga in ga bo kmal fasala. bl očitno bi blo samo še tko, če bi mu rekla dej me naguzi
hysterical-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.