Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
vsaj z vidika showa bo še kako zanimivo, sej je seba napovedal, da v tem primeru ne naredi niti ene naloge več in ga boli [censored] za bb in vse skupi, gre lahko takoj po kufer in damu.
pa še totalka se bojo zasovražl. marko se zna dokončno zlomt (kaj temu ni jasno tut ne vem), naske in dejan pa tut znata popizdit. šefetom bi pa oblast in moč še dodatno v tintaro stopli

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Najbolj smešno pri tej Dadi je, da neki pametuje okoli kako je ona močna in da nje se ne za zlomit. Je pa lepo gledat take ljudi ko mislijo da imajo prav in na drug scenarij nikoli ne pomislijo, ker so enostavno tako močno prepričani v svoje besede, da druge možnosti ni. In tako je bilo tipično lani s Tino.Pa na falus mi gre, ko začne govorit malo po južno....Bi ji dal takrat eno okoli kepe, bi se zavretela za 4 Pi okoli. Tipično za južne, ona se ima za zelo brihtno in pametno, v resnici pa tisti obritoglavec dosti bolj brihten, čeprav z besedami tega ne kaže.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Najbolj smešno pri tej Dadi je, da neki pametuje okoli kako je ona močna in da nje se ne za zlomit. Je pa lepo gledat take ljudi ko mislijo da imajo prav in na drug scenarij nikoli ne pomislijo, ker so enostavno tako močno prepričani v svoje besede, da druge možnosti ni. In tako je bilo tipično lani s Tino.Pa na falus mi gre, ko začne govorit malo po južno....Bi ji dal takrat eno okoli kepe, bi se zavretela za 4 Pi okoli. Tipično za južne, ona se ima za zelo brihtno in pametno, v resnici pa tisti obritoglavec dosti bolj brihten, čeprav z besedami tega ne kaže.

genau
zmaga.gif

immer glasna in immer nadležna ko muha. Tak ko bi reko Sandi: " Zaradi tega in tega ga/je nočem več videt v hiši BB.
hysterical-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Ko sem Dado prvič vidla mi je bila antipatična, tak smotan fris ima. Potem mi je po parih dneh ratala bolj simpatična, saj se je dost smejala, zafrkavaal (svaka čast) ... a je bila to vse skupi maska. Ni zdržala dolgo, da je pokazala kdo v resnici je in potrdila da me moj prvi vtis ni varal.

Zase sicer pravi, da je zelo močna oseba, v resnici pa je zelo nervozna, opravljiva, zamerljiva, spletkarska, izkoriščevalska ... Ne čudim se, da jo je cel razred odjebal, kdo je pa ne bi.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
A ni bilo nazadnje tudi enako število med vsemi, ko je šla Damjana ven?

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Tale Dada oz. Daliborka je oseba s katero si ne bi želel imeti opravka. Punca je zelo pokvarjena....skratka obup od človeka. Zgleda, da je zakompleksana bitch....

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ah, Seba bo tole z lahkoto opravo. Sem mislo, da jih bodo hoteli zjebat in določili Markota. On bi bil najšibkejši.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ampak je prav bedno , kako štejejo te napake enih in drugih. Če gasilc enkrat ne poljubi roke Dadi, ali pa če je nikoli ne poljubi, to šteje v vsakem primeru za eno napako. Eh.
Pa kr ene napake so podložnikom našli, katerih sploh ni bilo v navodilih.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.