Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Ja samo koliko je pa te krvi, da lahko rečemo, da je bila kopel.

Če bi bilo kaj od stanovalcev, bi oboji nehali delat nalog pa da vidim kaj bi pig broder rekel. Brez hrane in vode jih pa ne smejo pustiti, tudi če je tako v pogodbi, to mi ne bo noben pravu.

Gospodarjem gre prav lepo in ne vidim razloga, zakaj bi nehali, saj vsak še vedno upa na nagrado. Ko se bo pa obrnilo, bodo pa spet ta drugi gospodarji na boljšem. Če so šli noter, je prav da grejo do konca, saj so vedli da se bojo "smešili".

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Bunka pa ta tedn raztura pri nalogi, medtem ko sta mali æefuræek in človek-jaguar izpadla prava pusija.
wink-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
A nisi štekal, da ko je folk nominiran dela vse. Vse za slavo na TVju.
Tak folk, ki gre v BigBrother se da v 90% brati naprej kaj in kako. Tipična raja.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Zdej so pa že mal bolani s to nalogo. Očitno je nekdo med producenti sadist, pa se zdej naslaja. Kr neki. Kot sem rekla - brez idej so. Naj jim nekdo kupi originalnost.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Saj jim lahko pošlješ kako idejo ali pa jih tu objaviš. Meni se pa zdijo zabavni. Predvsem Sara se je hudičevo (dobesedno) dobro vživela. Prava prasička. Je zanimivo videt, kaj vse je človek pripravljen naredit. Napetost med rešetkami pa je vedno bolj ostra. Ko se bodo menjali, bi pa znalo prit blizu "das experimenta".

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
kaj pa je delala?

Veš pa zanima te pa vse. Kljub spodnjemu. V kako kategorijo bomo pa take dali?

Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
vidim da dejasnko eni spremljate to LOL, jaz sam nino ujamem, za kako minutko, to mi je se pri BB najbolj vsec
srce-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ej ti črna rupa, berem alter in pač vprašam.... če je to greh
wink-1.gif
dejansko me pa niti ni tolk zanimalo da bi šel na bb stran pogledat...

sej tu gor bom še tud kako gromko napisal, ker pridem spet tak cajt domov in bom prizgla tv za 5 minut in v 2 minutah bom spet videl ta dolgcajt in spet se bom zgrazal na nezanimivstjo, tako je to...pol pa dalje po opravkih.
smile-1.gif
zato pa imamo forum.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Nobenga striptiza ni blo, vsaj pravega ne. Se je pa res sukala okrog njega.

Diablo, delaj kaj češ, samo je izpadlo glih tak, kot da bi se zgražal nad geji, pol bi pa pokazal zanimanje za moške. Recimo.
wink-1.gif

Mi je pa cool, kak podložniki zaenkrat prenašajo te naloge, specialna kosila ter mučenja. Se mi zdi, da bo gospodarjem počasi začela tečt voda v grlo, ker se bodo začeli tega zavedat.
Tjaša tudi pohvali okus možganov: „Kot marele so, kot gobe.“
cheer.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Podložniki so dobri, producenti obupni (kakšno količino jim dajo
stupid-1.gif
).

Upam, da gre Sandi ven ali pa Dada.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
jaz sem zdej tole malo gledala, pa me zanima: zaradi česa so se skregali dada in tisti obriti oz. kaj je on rekel proti dadi?

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
jaz sem zdej tole malo gledala, pa me zanima: zaradi česa so se skregali dada in tisti obriti oz. kaj je on rekel proti dadi?

Nič, ampak nekatere gospodarje drži skupaj hudobija.

Producenti pa so res totalno bedni, sploh če so dali v bano pravo kri in organe not, pa not bi se moral z glavo potopit, to pomeni kri v ušesa in še kam. Mislim, halo
stupid-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.