Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.788
113
kod Džej-Zija
To pa ne, ker ne bi bilo spontano...
aplauz.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Gasilc je zvisel pri Dadi. Ženska ima očitno kup problemov pri sebi ali pa gasilc enostavno ni "the one". Ampak mi je čudno vse skupaj, kot da bi je nekaj kliknilo v zadnjem trenutku, saj se je ves čas vedla, kot da ji je všeč tudi drugače kot samo prijatelj. Le kaj bo zdaj storil? Zgleda, da se bo spravil nad Tjašo al kaj.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Gasilc je zvisel pri Dadi. Ženska ima očitno kup problemov pri sebi ali pa gasilc enostavno ni "the one". Ampak mi je čudno vse skupaj, kot da bi je nekaj kliknilo v zadnjem trenutku, saj se je ves čas vedla, kot da ji je všeč tudi drugače kot samo prijatelj. Le kaj bo zdaj storil? Zgleda, da se bo spravil nad Tjašo al kaj.

Takih bab je ogromno. Še sama ne ve, kaj bi rada.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Včeraj sem čisto slučajno videl, ko je razlagala, da jo je en tip prevaral pred petimi leti in je še sedaj hin...
bonk.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
No sej v BB ne moreš pričakovat normalnih ljudi...še tisti, ki se ti zdijo normalni imajo ene čudne fore...tip je čist zapaljen, ona pa neke bube o tem, da ne rabi prikolice, ven meče...obenem pa leta okrog njega kot čebela...
bonk.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
saj se je ves čas vedla, kot da ji je všeč tudi drugače kot samo prijatelj.

meni, kot ženski, ona ni nikoli dala vtis, da se je zapalila zanj kako drugače kot kolegialno..

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Meni kot moškemu pa. Mogoče pa nisma gledala enakih posnetkov.

Nazadnje urejeno:

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Zelo na knap je šlo. Se mi je zdelo, da bo Damjani malo zmanjkalo. Še vedno je samo ženska.
So jih podložniki danes kulsko zavrnili, ko bi si morali neke tangice gor vlačit. Mi je bilo všeč, da ni šlo vse po njihovem "erotičnem" scenariju.
Zanima me tud, kaj se zgodi, če tekmovalec ne zapusti hiše v tistih 2 minutah, ki mu jih tako ukazovalno odštevajo. Bomo videli, kako se bo Sebastijan zdaj sproščal in znašal svoje trpljenje.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Tisti obritoglavec je popolnoma odlično reagiral. Za eno ******* prho se bo smešil pred Slovenijo.

Uni komentator v studiu pa je čisti [censored], ko ga je prašala kdo ima lepšo tazadnji, se je raje vzdržal komentarja, ki bi se nanašal na moškega. Pffu [censored]čina.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Tisti obritoglavec je popolnoma odlično reagiral. Za eno ******* prho se bo smešil pred Slovenijo.

Uni komentator v studiu pa je čisti [censored], ko ga je prašala kdo ima lepšo tazadnji, se je raje vzdržal komentarja, ki bi se nanašal na moškega. Pffu [censored]čina.

aplauz.gif

Ne razumem kako so podložniki izgubili, bili so dosti boljši. Razlog je slabo branje navodil..krnekaj

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ker dobro vejo, da ob zamenjavi strani ne bo več tako zanimivo in toliko kreganja ter negodovanja

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Dada, čeprav po neki logiki bi se morala klicati Daliborka, Naske, temu tudi ni pravo ime;

Drugo je sve naše.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ker dobro vejo, da ob zamenjavi strani ne bo več tako zanimivo in toliko kreganja ter negodovanja

Imam občutek, da bi bilo še bolj zanimivo.

Se mi zdijo ta pravila krnekaj, sploh to, da ti ta veliki brat ukaže da moraš svojega ku*ca in jajčke oblečt v gate v obliki slončka. Jah seveda, obritoglavcu dam čisto prav...
cheer.gif

Te tri komentatorje bi pa vse domov poslal, ker niso pol pi*de vredni.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Nemogoče je primerjat dve čist različni nalogi in normalno da gospodarji nardijo manj napak, če praktično nič ne delajo.
rolleyes-1.gif

Drugač jim je pa bojevnik fajn zjebal scenarij.
aplauz.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.