Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kvapazdej

Pripravnik
9. okt 2007
120
0
16
To je njegova izjava, čeprav sem jaz in še nekateri slišal, da je rekel, da lahko pride tudi do 1500€ mesečno.

Jaz sem dal 10€ za kartico, to je pa tudi vse, kar bodo dobili od mene. Za kazen pa sem prispeval še deset ojrov za zdravljenje narkomanov. Če sem si zase privoščil neumnost gledanja BB, naj ima še kdo kaj od tega.
wink-1.gif

Favorita še nimam, saj nihče posebej ne izstopa v pozitivnem smislu, edino klošar mi ne deluje kot primerna oseba za v BB.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Komot bi danes kerega kazensko vrgli ven. No, vsaj toliko, da pride že do izhoda, pol pa brader lepo pove, da so jih nategnili za 1. april
cheer.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ja pomoje tut da bi nasedli, ker so zih že izgubil občutek za čas. Oziroma za dneve. Ker koledarja pomoje da nimajo... In bi jim poj rekli "1. april" in bi namesto "aja, saj res" bilo bolj "kaj, a res?".

Sicer pa me je prejle kap ko sem tole videl:
screenshot-142008--18423.png

Kva je narobe s tem folkom, da gre kr naenkrat za njo glasovat? Predvidevam, da ni prvoaprilska šala. Ker s takimi stvarmi se ni za hecat...
crazy1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Men je nadležna ta ženska...kr neki blodi, nonstop naklada, pa obnaša se kot kaka 15-letnica...
stupid-1.gif

Verjetno se je folku zasmilila, ker je Seba "hudoben" do nje...in če se smiliš ljudem si itak favorit.
bonk.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Kdo ve kaj je bilo na koncu današnje oddaje? Je slučajno Seba ono babnico po gofli vsekal, ali čemu vso tisto jokanje?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zjutraj je naredila paniko pa hotla met sestanek za 5 minut so se vsi zbrali ona panična pa kovčeke vlačla pa jokala pa se dejanu stiskala pa rekla da pač gre in oh in sploh... pol jih spomne da je 1 april!

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Tastara je kr faca,pa un človek-jaguar tud ni tak slab, ko so ga na začetku prikazali.
smirk-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ja, Damjana je ta teden kar dosti vložila v to, da se prikupi gledalcem in morem rečt, da ji kar dobro uspeva. Je pa na trenutke malo "čudna". Recimo kot "spiker" kaj vse je blebetala (ok, je morala, da ne propade naloga) pa pri opisovanju stripa, kako se je vživela.

Eltajb pa kar mislil, da bosta s Sebastijanom do konca noter. Je včeraj omenil, da še ima 2 in pol meseca časa, da mu vrne "finto".

A Jeanine se je pa že odločila, da da svojemu dvojkico, tak postopoma?

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Tole kar dela Janine...pa ne moreš take tipu delat, no. Vsaj tolk lahk počaka, da pride domov in se pomenita. Ji je Damjana čist prov povedala.
bonk.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.059
838
113
Ze dolgo ne spremlam, ker niamam casa, ampak tale Žanin pa pomoje rabi enega dedca da jo posteno "sprefu*a". V tisto dekco pa si lahko tica obrise. Razvajena pomoje... razcartana do amena.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Ja, lepo ji je povedala, ampak dokler bo s tisto dekco okrog srala, dvomim da bo zastopla.
hysterical-1.gif

Jst sem včeraj drugič gledala pa moram rečt, da se mi je Damjana kar prikupila. Ženska je kar na mestu in ne pusti se jebat tistemu šaolinu.
zmaga.gif

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
hej.. keri trije naj bi danes zapustili hišo?
prostovolno zaradi nevzdržnih razmer?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.