Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ja ful mal cajta so mel, za odločitev. Če bi mel recimo eno uro za odločt se, bi mogoče blo drgač.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Zdej bo pa zanimivo, ker klošar ma z delom še večje "probleme" kot z umivanjem.
hysterical-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
hysterical-1.gif

zgleda da se je njegova nočna mora uresničila. tuš + delo = kriza
hysterical-1.gif

nuke

Pripravnik
6. jan 2008
308
2
16
prokleta prasca.. marš na sneg, marš v blato, marš prodajat časopis.. mater vam kliznem.. materialista jebena.

Nazadnje uredil moderator:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

In kaj bo v končni fazi? Njega bodo nominiral... folk ga bo pustil v bajti. Verjetno bo vsakič posebaj nominiran do konca, ko se ga bo folk usmilil. Seveda bo tud zmagal na koncu.

Stavim 1000altov na Markota
evil.gif
anyone?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Marko se mi nič ne smili, čeprav je klošar.V dosedanjem poteku BB se je izkazal kot lenuh, zdaj je 1 teden velikega šefa špilal...Zdaj bo moral pa delat, kar bo zanj kriza.

In sploh, da je en relativno zdrav tip pri 29 klošar, že to dost pove....Ali je zapit, ali pa je čisto enostavno len, kot gnida...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

In kaj bo v končni fazi? Njega bodo nominiral... folk ga bo pustil v bajti. Verjetno bo vsakič posebaj nominiran do konca, ko se ga bo folk usmilil. Seveda bo tud zmagal na koncu.

Stavim 1000altov na Markota
evil.gif
anyone?

Ni nujno, da ga bo folk pustil v bajti.Če nisi opazil, so nominacije letos drugačne.Podložniki med sabo in gospodarji med sabo.Se pravi, v vsakem krogu več kot 2 nominiranca.

In zdaj, če bo nominiran Marko, s ebodo vsi, ki so proti njemu, fokusirali nanj in glasovali za njegovo izselitev.Glasovi njegovih navijačev se bodo pa razpršili med ostale...Tako da po moje ima Marko dost šans, da gre kmalu ven.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Saj je že čas, da spakira! Mater, pa da pridem v BB in se moram ukvarjat s higieno nekoga drugega, se bat, da ne dobim kakih glivic itd. pa razfukam ga kot svinja vrečko od skute! Hebemti!
10.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
ksz...drugače ne spremlam BB-ja samo tule slike pogledam če je kej pametnega ke poznam eno od tekmovalk pasivno pa me zanima gdaj bo naga
grin1.gif

samo eno stvar bi dodad, da se mi zdi ful grdo da so se mogl z pudingi obmetavat...mislim z hrano
stupid-1.gif
...a je to samo men čudn , drugim pa fajn ?

to je tak ko da bi jim dal bazenček pa ga nafilal z mladimi postrvi rečmo , potem bi se šli pa igrco gdo jih bo več pobil...ribe bi metal pa v smeti
crazy1.gif

na kozlanje mi grejo...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
ksz...drugače ne spremlam BB-ja samo tule slike pogledam če je kej pametnega ke poznam eno od tekmovalk pasivno pa me zanima gdaj bo naga
grin1.gif

samo eno stvar bi dodad, da se mi zdi ful grdo da so se mogl z pudingi obmetavat...mislim z hrano
stupid-1.gif
...a je to samo men čudn , drugim pa fajn ?

to je tak ko da bi jim dal bazenček pa ga nafilal z mladimi postrvi rečmo , potem bi se šli pa igrco gdo jih bo več pobil...ribe bi metal pa v smeti
crazy1.gif

na kozlanje mi grejo...

Mja, se strinjam, to obmetavanje s hrano je meni tud mimo.
stupid-1.gif

nuke

Pripravnik
6. jan 2008
308
2
16
no pa si le prebral
smile-1.gif
prav tako je kot si prebral. pol se pa vrni s takim speechom kot si ga prej rekel.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Zanimive spremembe v priljubljenosti.
screenshot-2932008--9061.png

Raja ima rada, če lahko z nekom sočustvuje. In rada hitro pokaže kdo je good and kdo evil.
screenshot-2932008--9112.png

Zgleda, da je večina mnenja, da je ElTyeb kriv za to, da je Marko med podložniki. Če bo ElTyeb nominiran, je vprašanje če bo ostal v igri. Odvisno je od tega kako se bo obnašal do nominacij.
screenshot-2932008--9203.png

Sara je pa v zadnjih dneh razvila lepo gaussico... Pa menda nima to kej veze z njenimi krči?
confused-1.gif

Popularnost je padla tudi Dadi in Marcelu. Že nekaj dni pada Sandiju. Obraten trend pa mata recimo Jeanine in Sebastijan. Pri slednjem se mi zdi, da se je nekako umiril, odkar je ocenil, da je alfa male v čredi.
Ostali več ali manj vegetirajo.
Kako se stvari hitro spremenijo - če bi bil Marko nominiran prejšnji teden, bi sinoči ven letu, ker je bil čisto nezanimiv.

Mislim, da bi sinoči bila bolj primerna tekma - kdo bo prej pojedel tiste pudinge. Da bi meli podložniki kej možnosti.
LačniKoPsi.press

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sploh mi ni jasna ta priljubljenost Marka, tip je popolnoma nezanimiv.Da ne govorim o tem, da so ga stanovalci morali skoraj na kolenih prosit, da je spremenil svoje higienske ne-navade.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.