Željko bo predočil lastništvo. Država, katere smo pa bomo poplačali njegov bager.Praviš?
NA NAPAČNEM MESTU Napačnemu zarubili bager in ga prodali na dražbi Željko Derbuc je urejal okolico hiše, katere najemnica je dolgovala banki. Tam parkirani stroj so zasegli in prodali na dražbi.
Jaz nisem še nikoli nokomur ničesar ukradel, vsaj da bi vedel ne ! Tule pa praviš, da "sem država jaz" ???
njemu domač razpored barvTile protestniki so tako posebni, da se to pozna še pri natikanju zastave na drog
A ne obstaja neka kazen za norčevanje iz zastave. Saj meni zgleda to norčevanje, ker za pomoto ni šans.njemu domač razpored barv
Zastava ima le grb nepravi.A ne obstaja neka kazen za norčevanje iz zastave. Saj meni zgleda to norčevanje, ker za pomoto ni šans.
Hja, če bi imel organizator zadevo prijavljeno bi poleg prisotnosti redarjev s tem poskrbel tudi za prisotnost reševalcev, ki bi lahko takoj pomagali onesveščenki. Stevanovića bi lahko bilo sram, ker se prikazuje kot nekdo, ki mu ni vseeno za soljudi a ga v bistvu skrbi za lastno rit in politično kariero ter zanemarja varnost ljudi, ki jih zbobna na kup.
Samo 5G antene naj odklopijo, pa ne bo noben več skupaj padel!Hja, če bi imel organizator zadevo prijavljeno bi poleg prisotnosti redarjev s tem poskrbel tudi za prisotnost reševalcev, ki bi lahko takoj pomagali onesveščenki. Stevanovića bi lahko bilo sram, ker se prikazuje kot nekdo, ki mu ni vseeno za soljudi a ga v bistvu skrbi za lastno rit in politično kariero ter zanemarja varnost ljudi, ki jih zbobna na kup.
A redarji bolje znajo pomagat onesveščenki kot policaji, ki jih je bilo tam večje število?Hja, če bi imel organizator zadevo prijavljeno bi poleg prisotnosti redarjev s tem poskrbel tudi za prisotnost reševalcev, ki bi lahko takoj pomagali onesveščenki. Stevanovića bi lahko bilo sram, ker se prikazuje kot nekdo, ki mu ni vseeno za soljudi a ga v bistvu skrbi za lastno rit in politično kariero ter zanemarja varnost ljudi, ki jih zbobna na kup.
Jah.....no.....pol bo pa kockast stream.....to je pa skor tko "no-go" kot sam 5G Its a balancing act....Samo 5G antene naj odklopijo, pa ne bo noben več skupaj padel!
Seveda. In s tem so avtomatično priznali, da bi jim zdravnik še kako prav prišel.Baje da znajo reševalci bolje pomagat kot policisti. In reševalci bi morali biti tam, če bi bil shod prijavljen. Ne pa, da se opica dere, če je kje kak zdravnik, ki bi pomagal.
Ti boš kockast....Sam tok....Jah.....no.....pol bo pa kockast stream.....to je pa skor tko "no-go" kot sam 5G Its a balancing act....
Če sem prav bral tvoje dosedanje poste, tudi nate 5G preveč vpliva.Samo 5G antene naj odklopijo, pa ne bo noben več skupaj padel!
Ne vem na koga kaj vpliva?Če sem prav bral tvoje dosedanje poste, tudi nate 5G preveč vpliva.
Pa si sploh prebral stranske učinke? To, da skupaj padeš, je zgolj eden od njih nešteto.
Hvala za pojasnitev, nobenega ne spremljam in preverjam, da bi vedel kaj komu dogajaj, bom vzel na znanjeTo so ti sindromi ekstremnih levičarjev. So mi to napisali ze wili, kajpace, mare, bluzi... Pa vsi še vedno odgovarjajo