pol pa res ni več rosno mlada, ker današnje kuzlice kuhajo sploh ne, niti slabo ne, sploh se nimajo namena naučit, ne znajo nit krožnika v pomivalnega dat, kaj da bi ga blo treba na roke opratCitat:
Sicer še ni nevemkolko stara, se čist v redu pelje, kuha pa sedaj mnogo bolje, kot na začetku.
Citat:
Uporabnik capl pravi: Da sem danes mlad, ostanem sam, ker s takim prasicam lenim zgonjenim pa res ne bi delil in zapravil življenja, ni varijante, raj bi crknu od samote kot tak gnoj na hrbtu do konca življenja prenašat.
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Dejmo mal na nivoju tole debato nadaljevat. Osebni nivo pustite pri miru, če nimate drugih argumentov. Ja?
Pa lej briga mene za Hanse pa Ronaldote pa vaše stare bicikle in njih prispodobe jasno? Glavno je, da je človk pošten, da drugemu ne jemlje osebne svobode in da se da z njim vsaj kokrtolk pomenit brez visokih tonov. A se to strinjamo?
majč
Citat:
Mja to naj pa povedo tisti, ki so 20 ali pa več let v vezi kako je s tem.
majč
Citat:
Mislim ne vem kaj je narobe če kdo kamorkol pleza, če smo že pri tem?
A to je plod 20 letnega hvaljenja ženke kok dobr kuha al kaj? Pa sej dons pa vsak k ima 5 minut časa, kuha. Celo tipi. Big deal.
majč
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Evo vprašanje....se sploh kdaj ukvarjate s tem? Ali vas je tega strah? Ali ste tako vpeti v medsebojne odnose, da sploh ne premišljujete o tem? Ali ste tako zadovoljni, da veste, da boste ostali s partnerjem do smrti ? Ali je vzrok temu denar ali ljubezen ali strah? Ali le iščete bližnjice do življenja... ? Ste zadovoljni s svojim življenje, (plastičnim) kolikor vam je dana možnost?
Grozno, ko sem prebrala vse skpaj....
Ampak ne popustim.