Bi bilo za tole potreben pregled optike?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.416
2.768
113
Za kaksen odtenek bolj pa bi se lahko potrudili pri aerodinamiki spodnjega dela.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Mislim, da bi bil že čas, da nehaš srat s to svojo Ampero, ker avto je sicer zanimiv ampak za večino neuporaben in ti ga ne zavidamo.
Avto si imel na servisu na dvigalu, kjer so ti povedali, da je vse ok, ampak ti vseeno prek foruma sprašuješ, če je tvoj avto ok???
Ni ok, pa ne zarad tistega zvoka.

Pa srečno vožnjo.

Nazadnje uredil moderator:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Sicer ne vem kaj ti vidiš, ampak po zakonu moraš ob rumeni bremzat, razen če se ne moreš ustavit.
Predvidevam, da nimaš Yugo-ta, tako da ko je začela rumena utripat bi imel več kot dovolj časa, da ustaviš.

Sej, ni panike, ampak za budale pa nas ni ravno treba imet. Oz. morda imaš sam sebe za budalo. Ugenca gor ali dol, zato so rešilci in to ni opravičilo za kršenje CPP-ja.

kako tipično za alter, sami čistuni na tem forumu. Tema se začne pri jabolkih, konča pa pri Janezu Janši ali pa Gostilna išče šefa.

A taki komentatorji res sebe vidite kot brezmadežne, al se vam samo penis podaljša ker lahko nekoga podrkavate s pametovanjem?

Se opravičujem za offtopic.

I

Izbrisan uporabnik #488

Lep avto imas
priden.gif
saj to je bil namen teme ne?

Malo si hecn, da vozis na servis...

Nazadnje urejeno:

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
So ti trije nad mano šli v banovce?

Z veseljem grem zraven, samo da vem, da se končno začne red delat na forumu.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Sem ene 2x posnetek gledal in nikakor ne morem ugotovit kaj te je prestrašilo. Sej je prav, da si šel na servis, ker opel je le opel. V vednost, pri jaz je en del ceste, ki mi mondeota enakomerno dvigne in spusti verjetno kar se da, nekje se čuti, da bi avto hotel zakopati, ko pa se spusti, se čuti, da je mal na trdo. To delam vsaj enkrat na teden, ker avto res lepo zaplava
tongue-1.gif
. 19 nikakor noče. Pq na optiko tut ni treba.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.003
9.527
113
Optike ti nikakor ni treba nastavljat. Optika se premakne ob nadasitvi kakšnega robnika in podobno.

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.269
3.904
113
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
In ja, spet je tema zablizula v brez veze. Hvala vam!

Standard
cry12bpy.gif

Iskal je dramo in jo dobil. V čem je problem? Kot pri zgodbi o dimu s spodnjega balkona ali cirkusu z mopedom pred kamionom.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.150
4.132
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Standard
cry12bpy.gif

Iskal je dramo in jo dobil. V čem je problem? Kot pri zgodbi o dimu s spodnjega balkona ali cirkusu z mopedom pred kamionom.

Se opravičujem za off.

Človek pač vpraša ane? Kdor jezika špara kruha strada pravi lep slovenski pregovor, kdor tega ne razume bo pa razumel balkansko verzijo o glupem in avionu!
grin1.gif

Sicer pa podpiram bolj strogo moderacijo v "namenskih" delih foruma, tako da naj se sliši še bolj čudno je C&B moj najljubši alter moderator (je strokoven, zahteva red, se drži pravil)!
cheer.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Standard
cry12bpy.gif

Tole je pa res drama, bolj ko gledam posnetek,bolj mi je smešno da bi kdo za kaj takega pomislil da rabi optiko.

Jaz jo moram potem delati vsakodnevno vsaj 2x glede na to po kakšnih cestah se vozim.
bonk.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Lej, nismo vsi strokovnjaki za podvozje. A zdej še vprašat ne smem več, ne da bi me popadla horda volkov?

Vam je to samoumevno, ti pa lahko kaj vprašaš iz računalništva, se ti bom pa jaz smejal.

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
IT mi ni tuj,ampak to nima veze tukaj
crazy1.gif

Iskreno,ta del ceste ki si ga ti prevozil, ga dnevno prevozi XY vozil, poleg tega ni niti malo kritičen napram kakšnim resnim problemom na cesti, tudi sam sem prevozil točno to krizišče ze n-krat .

Sej lepo da te skrbi za avto,samo pretiravati pa ni treba no, sej ti verjetno noben nič slabega noče,ampak smešno se zdi večini ravno zato ker glede na to koliko znanja premoreš na forumu, potem pa tako usekaš.
Podobno kot če bi jaz vprašal ali moram menjati ssd disk zato ker mi ne dela powerpoint
smile-1.gif

Drugič pa ne lovit semaforja
evil.gif

Snaga1

Pripravnik
3. sep 2012
257
0
16
Kot so že napisali pred mano, to ni za optiko, v nasprotnem primeru bi bil jaz tam vsak mesec. Večkrat sem že nabil na štoperje, podrsal po asfaltu, you name it, pač malo prenizek avto in ko je naložen so mu slovenske ceste smrt. Optika je še vedno v redu.
Za optiko so bočne sile, nabijanje na robnik, zavijanje volana na silo medtem ko je kolo naslonjeno ob robnik in podobne zadeve.