best buy racunalniski zvocniki

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
So soundstricks III res vredne nakupa? Je kaj drugega v tem rangu, da je se boljse?

Ne verjamem, da obstaja kaj boljšega v tem rangu. Pa še hudo dragi niso - 130€. Jaz jih nisem vzel samo zato, ker potrebujem 2.0 sistem.

Kje so 130? Pixmania?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Generally, studio monitors are physically robust, to cope with the high volumes and physical knocks that may happen in the studio, and studio monitors are used for listening at shorter distances (e.g., near field) than hi-fi speakers, though nothing precludes them from being used in a home-sized environment. Studio monitors are increasingly self-amplified (active), although not exclusively so, while hi-fi speakers usually require external amplification.
Many inexpensive hi-fi models are designed to make a pleasing sound by deliberately manipulating the frequency response curve of the audio signal they receive. No speaker, monitor or hi-fi, regardless of the design principle, has a completely flat frequency response; all speakers color the sound to some degree. Monitor speakers are assumed to be as free as possible from coloration.

http://en.wikipedia.org/wiki/Studio_monitor

Torej po slovensko: monitorji so (studijski) zvočniki, ki bi naj bili čim bolj nevtralni, torej brez udarnega subwooferja, cvilečih tweeterjev... Sam jih pač potrebujem zaradi reklamne produkcije, pa tudi drugače sem se navadil poslušat glasbo na takih zvočnikih.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
tisti geniusi iz rvega linka v temi so se še do sobote prodajali tukaj na forumu v oglasu za 30€...
zdaj jih ni več
smile-1.gif
sem jih prodal. drugače pa 65€ so dragi. nekje je cena malo čez 50. in če maš plac so vredni svojega denarja

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
tisti geniusi iz rvega linka v temi so se še do sobote prodajali tukaj na forumu v oglasu za 30€...
zdaj jih ni več
smile-1.gif
sem jih prodal. drugače pa 65€ so dragi. nekje je cena malo čez 50. in če maš plac so vredni svojega denarja

kako mislis ce imas plac? koliko so pa veliki?

zakaj si prodal svoje?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
prodal sem svoje ker so preveliki in ker jih ne rabim. ne gledam na računalniku več nobenih filmov in ne poslušam več muzike. za youtube so ap vgrajeni dovolj.

kako so veliki? nekje 35 višine 15 širine in 15 globine če se prav spomnim. bili so praktično novi.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
ksz

Tolk POSTOv pa se nihce ni omenil Logitech Z906.

To je best buy in pika.

Sam je kr j. z dobavo, zato ni noben omenjal
grin1.gif
Je pa 5.1 sistem kar nekdo spet ne rabi..