Bencinar do 2500 eurov

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
hehe, kak je to hecno tu, vsak cigo svoje blago hvali
grin1.gif

Sam bi vzel laguno od killakhana....največ avta za ta denar, pa bencinar je.

Kaj konkretno sem jaz hvalil?.
Še linka mu nisem dal, čeprav sem imel vsaj 5 avtov odprtih v avto netu.
Če mu reno ne ustreza, mu sicer lahko ponujamo laguno od killakhana, ampak to dejanje je lahko podobno kot prodajanje peska v puščavi!
Je pa pisanje killakhana dobro za njega, saj bo mogoče na tak način lahko našel kupca ki mu bo njegov oavto ustrezal.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Sem se malo prej pogovarjal z znancem, ki ima Carismo l.98 z 1.6 motorjem in je zelo zadovoljen z avtom, ga vozi par let brez vsakih problemov. Pravi, da stroški servisa niso boh ve kaj. Mi je celo ponudil, da mi ga da za kakšen dan, dva, da malo vidim kako je in še pripravljen bi bil prodat. V detajle sicer avto še nisem pogledal, tudi pogovorila sva se bolj na hitro, ker nimam časa, sem v službi a videt je res lepo ohranjen. Za koliko denarja bi se to splačalo vzet, ker glede cene nisva še nobene rekla.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
če hitro vržeš uč na avto net boš videl da so cene za take micke od jurja pa pol do 2 jurja.
Potem je samo stvar ohranjenosti avta in znanega porekla (vsaj zadnjih nekaj let recimo)od kar ti je znanec lastnik.
Želim ti dober nakup!
Baje pri mickah ventilacijske reže rade bolj vsaka v svojo smer pihajo!?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
pa ti si na glavo padel, pa ne samo enkrat 4-5 jurijev pa kje ti živiš

glej avto.net...jest nism nč na glavo padu so pa očitno prodajalci dobil eno raketo v bučo.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3391598&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3373719&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3352274&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2895185&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/results.asp

hahaha SDI in brez klime
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3364921&show=1

Prvo kot prvo, večina takih avtov se prodaja tudi par mesecev, pa drugič: za tako ceno se ne prodajo niti približno
smile-1.gif

hahaahha, zlatarji
grin1.gif

pol so pa še užaljeni, ko jim realno ceno ponudiš
evil.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Baje pri mickah ventilacijske reže rade bolj vsaka v svojo smer pihajo!?

Ja, če so polomljene potem res..
smirk-1.gif

Drugače pa sam sem zelo zadovoljen z avtom nasplošno, vendar velik servis za GDI motor je pa hud udarec po denarnici. Če ti pobere bencinsko pumpo pa še toliko bolj. Overall.. Če vse dela kot mora - pri mojem v letu in pol od kar sem lastnik in sem naredil 60k km, dela vse bp (tok, tok). Menjava olja in filtrov na 15kkm je edini strošek (75-100 eur). Poraba je ob normalni vožnji 7l ali lahko tudi manj, če malo bolj pritiskaš seže tam do 9l /100km. Carski motor
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Normalno, če so polomljene, kar pa se baje rado zgodi?!
Ampak vsaj meni najbrž to ne bi povzročalo večjih težav (šipa/noge)

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Marsikaj se zgodi če je lastnik bebec. Je pa res, da je plastika pri zračnikih oz. zračniki so za en [censored]. Trdo sranje
smile-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Kaj je še negativnega na avtu..
recimo pragovi plastični na mojem avtu.. verjetno se voda kar lepo not nabira oz. stoji, tako da zna biti spodaj vse rjavo pa sploh ne vem (in niti nočem vedeti..)..
Če je električna antena, ki se vozi ven pa not je tudi en [censored] .. to itak pri vseh avtih crkne, prej ali slej. Meni jo je vandal zjebal.
Hm.. kaj se še najde... Aha, že vem. Če nimam vklopljene avtomatske klime (velja za tiste modele, ki imajo avt. klimo - GDI LS modeli) mu ta temperatura na ekranu nič ne pomeni. Debilno. Potem na začetku začne pihat toplo če imaš nastavljeno temp. na 22 , po enih 30min vožnje pa moraš to višati tja do 26-27 in je potem ok, ker butast avto začne pri 22 pihati mrzlo. Če je prižgana klima potem ni teh težav in regulira temperaturo. Aja pa GDI mrzel brni kot traktor, sicer tudi ogret ampak malo manj
grin1.gif

Bom še napisal kaj če se spomnim kar mi gre na živce pri tem avtu..
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
No evo,

jaz sem lastnik dveh mitshubishijev. Carisma 1,8 GDI 2000 letnik in Carisma 1,6 16V 1998 letnik. To slednjo prodajam. Sam je nisem veliko vozil, zato ti težko kaj povem o avtomobilu. Kupljena je bila pred cca pol leta (rezervni avto) - uvožena iz italije. Takrat je imela na števcu 143kkm, sedaj jih ima 160kkm. ALi so realni ne vem, vem pa d aje bil ob uvozu v slovenijo menjan jermen in opravljen veliki servis. na sprednjem desnem blatniku ima tudi udrtino ker ga je nekdo naslonil na parkirišču.

Je manj udoben ud novejšega modela, je pa res da je manj stroškov ker ni GDI. Ima pa mislim da 100 konjev (vem da je čudno napisano ampak res ne vem točno kok jih ima in zato tako napišem).

Ta teden ga peljem na tehničnega in če ga naredi ga lahko dobiš za kak teden da vidiš če ti je ok. Avto cenim na 2000 EUR.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Eh, saj to je v glavnini to. Če bi vedel kaj vse me moti pri drugih avtomobilih bi razumel da ni tako hudo kot morda zgleda.
grin1.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
820
113
pa še moje mnenje glede carism: sm lastnik 1.6 16V 90KM. avto je odličen, kar se tiče delovanja in vzdrževanja. kupil sem ga pred 4 leti in ga pošteno plačal (realna cena z realnimi kilometri). kupil sem ga z 85K km in sedaj jih imamm 170K. Z avtom sem imel stroškov zaradi izrednih zadev 200€ v vseh letih plus 70€ na leto za rednega. se pravi v 4 letih slabih 500€. letos sem naredil velik servis za slabih 350€ in zadeva špila naprej. deli niso tak bav-bav, samo mehanika morš poznat
smile-1.gif

če želiš avto, ki ne bo dost pil (6,5-8,5) in boš imel strokov z avtom na leto 100€ je to bomba. seveda špa moraš kupit ohranjenga in ne kakšnega italjana. letos sem ga mislil prodat, ampak mi ga je škoda, ker vse špila, zanga dobim pa max. 2 jurja. pa še to če mam srečo.

lp

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Lepo ste se razpisali, vsaka vam čast
nahrung002.gif

Sem vsem, ki so kaj pametnega prispevali v temo podelil zvezdice, tud KillaKHAN-u, čeprav mi je ponujal Renoja
grin1.gif
, se je vsaj potrudil s postom.

Drugače pa, se še nisem dokončno odločil, tako, da sem odprt še za druge predloge.

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Kup si Zetorja, je prostoren, zanesljiv, maš 4x4 pa še fušaš lahko z njim!
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Ne, sem se premislil, sem dal rajši starega popravit. Smo doma ugotovili, da bo to še najboljša varjanta.