Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Predlogi? Ne moreš dobit predloga kako razgradit razgrajevalca...
Brncin topi bitumen, kar je videt mastno je dvotaktol, tudi če to "razmastiš" ti bo (lokalno, jasno) od asfalta ostal pesek, brez bitumna.
Ireverzibilna sprememba, žal.
Speri z vodo in Prilom/Arielom/Megliom in oceni globino poškodbe.
Če je zgolj kak milimeter si lucky bastard, premaži z žavbo od Tachinga ali Vianove in se sprijazni z izgledom.
Če je šlo globje - moje sožalje.
Rjava barva je raztopljen bitumen.
Naredil si tisto, čemur so pred 30 leti asfalterji rekli "rezani bitumen"; raztopil si ga.
Čimprej speri z VELIKO vode, pa kak Nalgesin vzemi. Se bojim da te bo še bolela glava, žal.
Dobro, sanacija bo potrebna, kot je že Softi napovedal. Mogoče lahko sam s hladnim asfaltom to popraviš... Za prihodnje pa ti priporočam, da si nabaviš malo absorbcijskega sredstva (tisti 'pesek', ki ga imajo gasilci). Tudi za olje pride prav, če bo kaj puščalo.
Sory, ko sem pozen, ampak za to je soda bikarbona, dobiš jo pa v Šparu v polkilskih pakungah. Reklama gor ali dol, ampak po dolgem iskanju sem jo našel samo tam.
V bistvu je to osnovni detergent, osnovni princip razgrajevanja maščob.
Tista mivka je oil dri ampak manj kot 10 kil je ne boš dobil ne vem če si ti splača ravno kupovat je tam od oka 20-30€ odvisno od tipa.
Sam to moraš takoj po razlitju posut ker to vase vpije potem pa pomedeš tako, da si prepozen.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.