bemti susilnike za roke

Bankopanko

Zelenc'
29. mar 2011
1
0
1
Čist hud sušilc, še bolši kot dayson sem vidu v celju v CityParku..Veltia ! Mal sem raziskal in je španskega porekla ! Pa to kar govorite, da je sušilec leglo bakteriji je že res samo v tistih klasičnih k si z lepa ne posušiš rok! Iz tega je pa še prijetno dišalo !
Papir je res da najbolši ampak je pa tudi ful potrata, saj se denar dejansko meče v koš!

www.veltia.si , da ga boste znali uporabljat , ker jaz sem prvič kar bulu vanj
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
A jih slučajo prodajaš?
Sem ga preizkusil tudi jaz in res hitro posuši roke, saj piha z obeh strani. Najprej ti pa res ni jasno, kaj je tista stvar na steni.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Nekaj takšnega imajo v gostilni Marinšek v Naklem, sem bil presenečen kako hitro posuši roke. So bili pa smešni penzionisti, ki so samo gledali tole čudo na steni, ven pa odšli z mokrimi rokami
smile-1.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
O fak, kakšne probleme ima avtor te teme, noro, res.

Dejmo še kakšno temo ofnat, ki bo odraz driskavosti, poženščenosti in na splošno bluzerske narave teh novodobnih kalamarov, ki jih na sistematskem pregledu sicer še vedno evindetirajo kot moški.

LP

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
O fak, kakšne probleme ima avtor te teme, noro, res.

Dejmo še kakšno temo ofnat, ki bo odraz driskavosti, poženščenosti in na splošno bluzerske narave teh novodobnih kalamarov, ki jih na sistematskem pregledu sicer še vedno evindetirajo kot moški.

LP

aplauz.gif

Sem ravno hotel pripomniti, kdo za hudiča oživlja že pozabljene metro/homo (MH) teme.

B81

22. jul 2007
38.155
11.280
113
Največja peesdarija je še tista navita brisača, ki jo potegneš dol, pol pa se sama navije na novo....
grin1.gif