bemti susilnike za roke

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
... pa pipe na senzor tudi ...

res ne vem, kaj je poanta teh susilcev za roke, ampak men rok ne posusijo, posledicno imam vseeno mokre roke.

da ne govorim o tem, kako naj si posusim obraz, ko si ka z vodo vsaj malo osvezim v teh vrocih dneh ...
pipe na senzor so pa tud zgodba zase ...

a grejo te velepogruntavscine sam men na jetra al kako?
tongue-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Načeloma so mi pipe na senzor cool, ker se ne rabiš ničesar dotikat.

Sušilniki pa so mi kr neke ...... ponavadi, ko ga zagledam se sploh več ne trudim......če sem kje tak, ko ni haklih in mam kavbojke gor se kr v kavbojke zbrišem.... drugače pa grem nazaj do mize/šanka pa izropam papirnate prtičke
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sušilci za roke so čisto mimo, ziher nardijo več škode s porabo elektrike kot če bi dali papirnate brisače. Jaz ko jih vidim po poti na WC-ju vtrgam nekaj toalet papirja.

Pipe na senzor pa so zaradi zmanjšanja porabe vode in higiene.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sušilci... Ja jaz jih sploh ne uporabljam, sej imajo toaletni papir tudi. Sicer pa si roke umijem, dobro splahnem,
malo otresem, pol pa če si v jeans malo obrišeš tut ni konec sveta, al pa če si malo frizuro postajlaš :d

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hysterical-1.gif
dobra.

ne vem, meni gredo ti sušilniki hudo na jetra, med drugim tudi zato, ker nikoli nisem na gladko obrit in imam vedno par mm bradice in če se s toaletnim papirjem obrišem, se dobesedno obesi na mojo brado ...
tongue-1.gif

dobr, pipa na senzor, to še gre, samo problem je v tem, da veliko teh pip ne dela kot bi moralo, recimo v LJ CityParku se mi velikokrat naredi, da grem od pipe do pipe, pa nobena ne da vode ...
tongue-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.418
1.271
113
Predvem so ti susilniki najvecji vir bakterij. Je skoraj vseeno, ce si sploh rok ne umijes ...

sass

Guru
1. sep 2007
5.251
891
113
točno tako, sušilnik ti spiha vse bakterije v bližini na roke, zato jih jaz sploh ne uporabljam. raje otresem roke in počakam, da se posušijo

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Dejte nehat nakladat no.
bonk.gif

Kakšne bakterije neki? Zrak, ki ga posesa ventilator iz okolice, se zgosti v ohišju in gre preko razžarjenih grelcev, ki ta zrak ogrejejo in obenem pobijejo bakterije.
Rad bi videl bakterijo, ki preživi tornado skozi labirint razžarjene kovine.
smirk-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
... pa pipe na senzor tudi ...

res ne vem, kaj je poanta teh susilcev za roke, ampak men rok ne posusijo, posledicno imam vseeno mokre roke.

da ne govorim o tem, kako naj si posusim obraz, ko si ka z vodo vsaj malo osvezim v teh vrocih dneh ...
pipe na senzor so pa tud zgodba zase ...

a grejo te velepogruntavscine sam men na jetra al kako?
tongue-1.gif

Glede na probleme je rešitev očitna in zelo enostavna - NEHAJ ROKE UMIVAT
evil.gif

No, ker jamBrate za bedarije (slabo suši, bakterije
bonk.gif
) bi jaz izpostavil PRAVI problem. Veliko ljudi si ne umiva rok - svinje nemarne, sploh teli pijančki, potem pa lepo umiješ roke, si obrišeš, z papirjem še pipo zapreš, imaš roke lepo čiste... POTEM PA PRIMEŠ ZA TISTO SVINJSKO KLJUKO DA LAHKO VEN PRIDEŠ !!!!!

E TEMU SE REČE KATASTROFA !
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
peezda ... mi že grejo ...
evil.gif

bakterije mislim, da ne preživijo v tem okolju sušilnika, ampak je pa dejstvo, da je lahko vse okoli sušilnika, tudi na reži idealen pogoj za rast bakterij - in ti jo lahko recimo razpiha na roke in celo na telo (ampak okej, to je zdaj že ultra teorija, na nivoju chemtrailsov
evil.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.251
891
113
v oddaji Galileo na Pro7 so naredili primerjavo, koliko bakterij imajo na rokah tisti, ki jih sušijo v sušilcih, in tisti, ki jih obrišejo v papir. pri prvih so jih našli bistveno več, kot pri drugih. ali je to zaradi bakterij na sušilcu, v sušilcu ali skozi sušilec, ne vem, ampak od takrta naprej jih pač ne uporabljam

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik Tku pravi:
Od vseh teh sušilnikov za roke je res dober samo Dyson airblade, žal zelo redko naletim nanj.

a ga imajo kje v slo al si to v tujini vidu...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.418
1.271
113
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Dejte nehat nakladat no.
bonk.gif

Kakšne bakterije neki? Zrak, ki ga posesa ventilator iz okolice, se zgosti v ohišju in gre preko razžarjenih grelcev, ki ta zrak ogrejejo in obenem pobijejo bakterije.
Rad bi videl bakterijo, ki preživi tornado skozi labirint razžarjene kovine.
smirk-1.gif

Neska potrosniska revija in ena tv sta test naredili. Po susenju s susilcem je na rokak nekajkrat vec bakterij kot po brisanju v papirnato brisaco. Enako je ADAC sprobal in ugotovil pred leti.

Mimorede: tisti grelci niso niti blizu razzarjenega, poleg tega zrak piha mimo. Bakterije prezivijo mnogo vec, kot bi si milslil ...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
hysterical-1.gif
dobra.

ne vem, meni gredo ti sušilniki hudo na jetra, med drugim tudi zato, ker nikoli nisem na gladko obrit in imam vedno par mm bradice in če se s toaletnim papirjem obrišem, se dobesedno obesi na mojo brado ...
tongue-1.gif

kva?? sušilniki ti grejo na živce, ker si obraz brišeš s skret papirjem ....
confused-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
hysterical-1.gif
dobra.

tongue-1.gif

kva?? sušilniki ti grejo na živce, ker si obraz brišeš s skret papirjem ....
confused-1.gif

Mogoče mu stalno stoji, tako da ga težko ukroti in mu še malo po faci nese.
evil.gif