Saj v Posavju dejansko res samo to obstaja!
Malo za usput: Kot mlad in neumen dečko sem delal kot fizikalec v pivorani Laško. 50 litrske sode piva sem sam metal na kamion. Močan kot bit neumen pa kot cela štala. Ker sem veliko švical sem tudi veliko pil (jasno piva), kar je prineslo birbauh. Pa sem se odločil, da se ga znebim - na fitnesu.
Znalci so mi priporočili beljakovinsko dieto. Vamp je šel, salo tudi, mišična masa pa tudi. Kakšen bik sem bil, si na koncu nisem mogel sam niti nesti gajbe piva od merkatorja do avta. Takrat sem poleg prežvečljivih beljakovin papcal tudi Weiderjev pure Whey ki je vseboval 99,8% beljakovin. Dopolnilo, mhm. Aja L-carnitine je bil tudi takrat aktualen. Koliko časa sem rabil, da sem ugotovil od česa bolijo ledvice.
Pa smo začeli malo brskat po internetu. In poizkusno zmešali skoraj 100% beljakovine z OH-ji v razmerju 1/3 beljakovin 2/3 OH. In se je padanje teže ustavilo.
Danes dobiš že vse skupaj zmešano v "kanti jupola", priznanih proizvajalcev in mi tudi odgovarja. Ne za vsak dan. Recimo 15x na leto za regeneracijo po ekstremnih treningih. Pri klasiki pa si pomagam kar z domačimi zvarki.
Suma sumarum OH-ji so zakon,beljakovine pa za sproti!