Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Samojed, presenečaš me z informacijami, da naj bi bil po kakovosti Bosch v istem ranku kot Gorenje... ne vem, kje si to slišal, vendar je ŽAL Gorenje pri kvaliteti močno zadaj, Bosch pa precej v ospredju.
Gorenje je bil sinonim za kvaliteto kakšnih 10 ali več let nazaj, to kar pa danes delajo, pa je živ obup. Pač šli so v ekstrem pri zmanjševanju stroškov, kar se pozna na kvaliteti. Žalostno pri vse skupaj, pa je to, da celo slovenci raje kupujemo tujo kot pa lastno znamko.
Sam sem pred letom nabavljal komplet belo tehniko in bil prvotno prepričan v nakup Gorenja. Po obisku parih trgovin in nekaj prebranih forumih, sem idejo opustil. Končal sem na Electrolux, AEG in Bosch. Žalosto je to, da slovenski trgovci nimajo niti ene pohvalne besede za Gorenje, na forumih jih pa tako ali tako povsem raztrgajo. :S
No, pred 5 leti sem menjal kuhinjo, vzel steklokeramično ploščo od Boscha. vgradno pečico in pomivalni stroj pa od Gorenja. Vse tri komponente so še vedno tip-top. Čisto nobenih težav. Jaz ne bi kar na prvo žogo obtoževal Gorenje, da dela slabe stroje...