Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
V sloveniji ne vem če boš videl tak avto!
evil.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Viš, to so sami zdravniki, pa kirurgi, dr. strojništva,etc, edino oni v vojaških hlačah mislim da so zobozdravniki.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
Priporočam, da tega Cerarja in tiste v parlamentu najprej nabrcamo, potem pa sami uredimo s temi tujci. Mal poglejte na RTV Cesarjeve izjave in kaj je res.
Že dones bi mogel bit vsi v LJ in sranje nardit, pol pa na mejo. Pa porkamadona a smo slovenci res tolk tolk zabiti, da mamo tako vlado? Očitno in ne bo nam hudega, če tujci uvedejo njihov serjat, vsaj hujše že ne more bit.
Ala, v LJ vlado popucat!!!!!

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
lej prostih kapacitet za 50.000 beguncev pac nimamo, kje je tukaj potem hrana in ostalo. kaj ti ni jasno utisevalec?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
Pa kaj misliš, da bom jaz vodil? Vse kar sem vodil so bile gradbene skupine par ljudi. Nevem niti kako štartati, kje začeti, kje orožje dobiti, katerega točno v rit brčnt. Nisem v politiki veš. Le težko mi je gledati kako se nam lažejo. V dveh dneh nas je pofukala hrvaška, že prej pa severne države. In mi?

mickeycek

Fizikalc
2. jun 2011
234
59
28
"Hrvati 150 beguncev, ustavljenih na vlaku v Dobovi, niso želeli nazaj, policisti so jih pospremili v Postojno"

Evo toliko o Cmerarjevem "Vrnili jih bomo po schengenskem sporazumu". Tu ni več sporazumov, zakonov, isto bo z avstrijci, ne bodo jih meli pa lahko bi veljali nevemkakšni zakoni.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
lej prostih kapacitet za 50.000 beguncev pac nimamo, kje je tukaj potem hrana in ostalo. kaj ti ni jasno utisevalec?

Če nimamo potem nočeš doživet večjega potresa ali pa kakšne druge naravne ujme. Država ima državne rezerve, šotore ipd. če jih nimamo potem bi me skrbelo bolj tako za zraven kaj se bo zgodilo če se res zgodi kaj strašnega! (pa sam se ne sekiram ker sem bolj NNP sorte)
grin1.gif

Pa še to povem potem pa "pover and out", energijo ki jo porabljate za zborovanja porabite za kaj drugega bolj koristnega.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
koliko jih bos vzel pod streho utisevalec? ali si samo poln samega sebe, kot politiki?

Zakaj bi koga vzel pod streho če ima slovenija en kup prostih kapacitet?

Treba je urediti meje na robovih EU, Grčija, Bolgarija itd., kjer vletavajo in nato potujejo dalje, ponavljam ne bežijo, ampak potujejo.

V lepo Nemčijo, kjer jih čakajo hiše in delo, baje...
bonk.gif

No pomislimo ... če bodo videli da je tako slabo v "obljubljeni" Nemčiji bodo ja želeli it nazaj? Če se spuca ISIS misliš da jim ni za to da bi spet bili doma?

Skratka če bodo čez 5 let še vedno delali nerede v Nemških šotoriščih pomeni da so res begunci ker očitno res nimajo ničesar oz. nikamor za it. Če bo čez 5 let EU prazna pomeni da so bili pa res "fejkerji".

a ti res ne premores trohice zdrave pameti? predlagam ti, da zlezes v ograjo z medvedi v lj zoo. naceloma se te zivali bojijo cloveka in najbrz ti nic ne bodo naredili. sicer pa bos videl. ce te raztrga, je res huda zival, sicer imajo pa ucbeniki prav.

pezde.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Mislim,da smo mi hrčkr mal zajejbal ! Ker oni imajo kar ene koridorje in jih organizirano prevažajo.
Mi jihbrez dokumentov ne sprejemamo !Zato so tudi oni zaprli meje z srbijo in tam bo pizdarija.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Tebi je luštno srat od daleč, so pa ljudje, ki jim par sto metrov od bajte lezejo iz vode. Celo noč policija, helikopterski preleti-skratka kot v filmu.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Veš da enako mislim zate, s tem da se ne bom spuščal na tvoj nivo.

Razumem jasno tvoje fobije in meni osebno se zdijo pretirane, mogoče pa imaš prav kaj veš. Čez 6 mesecev se spet oglasim v tej temi če me ne bodo že prej obglavili in ženke posilili, ok?

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Veš da enako mislim zate, s tem da se ne bom spuščal na tvoj nivo.

Razumem jasno tvoje fobije in meni osebno se zdijo pretirane, mogoče pa imaš prav kaj veš. Čez 6 mesecev se spet oglasim v tej temi če me ne bodo že prej obglavili in ženke posilili, ok?
Zmenjeno, adijo, zakoji k.... gasilci postavljajo šotore za te neandrtalce, če vas je toliko človekoljubov, namesto da za kompom čas zgubljate, pojdite pomagat, da bodo kamelarji dobili čim bolj topel sprejem, pa kako plazalno čelado seboj vzami, da ne boš kakšne flaše vode ali pa sendviča v betico fasal.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Madžari bodo gradili ograjo tudi z Hrvaško,torej glede na napovedi naraščanja beguncev v prihodnje moramo mi enostavno zapret mejo,ker drugače jo bodo avstrijci in smo ga najejebali,če jih pa spuščajo hrčki so pa sami krivi !
Jasno je,da so to po večini ekonomski migranti !!Oni so prodali cele hiše ! A v vojni se tudi kupujejo neprimičnine??

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
NDH že krši zakonodajo, niso hoteli sprejeti nazaj
http://www.zurnal24.si/okoli-150-beguncev-iz-dobove-prepeljali-v-postojno-clanek-256797

V Dobovi je problem, ker je mejni prehod na slovenski strani.

Med komentarji na MMC berem, da je vlak v Postojno pripeljal prazen. Ve kdo kaj več? (Izgleda da so pozabili blokirat komentarje.)
Evo, smo že prvič počepnili proti prevarantskim hrvatom. In požrli svojo besedo, da tujcev brez dokumentov ne bomo puščali čez mejo!

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Zato, ker so včeraj vodo metali z vlaka, še prej pa čisto v njihovem stilu, kot opice viseli z oken in sten kompozicije
evil.gif

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.206
723
113
A je Merklca se na oblasti al so jo ze skinl? Ze nekajdni ne vpije vec "wilkomen". Ocitno se ne upa sploh vec prikazat. Baba zadeta, naredila je sranje epskih razseznosti ...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
heh, reva. a bos pomagal vsaj v teh centrih?
confused-1.gif

Seveda, pomagam tako kot vedno. Glede na to da je več koristi od mene če dajem denar sem pač doniral tudi za te begunce. Doniram tudi za ostale krize in domače reveže da ne bomo delali razlik. Glede dirketne pomoči (v okviru mobilizacije ustreznih služb) sem tudi pripravljen nudit vedno in povsodter za vsakogar seveda odvisno od situacije, nekako ne bom pustil službe in svojih aktivnosti zato da bom 10k beguncem postavljal šotore in delil vodo ker jih niso sposobni tisti iz JU.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.