Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.597
3.948
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
[slika sporočila gimnazije Kranj]
UU... javni recital so imeli.

btw. dajes je bilo povedano da je Gimnazija Franceta Prešerna imela en kup podobnih dejavnosti - ampak ko so begunci na busu za k tebi potem vsi "javni recitali" nimajo več pomena. Tudi ko se vpraša koliko beguncev so v svoje prostore prevzele politične stranke ali pro-begunske nevladne organizacije nastane tišina (če ne štejemo da bi jih lahko k sebi vzeli tudi zasebniki)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.965
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Lahko se politiki in drugi veleumi zamislijo da še emigranti, begunci azilanti in co. nočejo živeti tukaj.

Za druge pa ta pesem
cheer.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/TpG_9Ypn3Hc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
467716-post_slo.gif

B81

22. jul 2007
37.708
10.974
113
Samo jaz ne vidim novice izpred parlamenta na popu?

Zadnjic nam je en clovek iz popa ponujal reklamiranje in sem omenil, kako se vidi politicni vpliv glede porocanja na tej televiziji, pa ni bilo pravega odgovora...dogovorjene ponudbe še zdaj nisem dobil pa je od tega 14+ dni...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
KSZ...
Iskreno upam, da boste vsi pogumneži in zagreteži tule na forumu bili tudi v prvih bojnih vrstah, ako, bog ne daj, pride res do česa...
Imam občutek da vas je samo polna gofljica in pogum vam daje skrivanje za portalom na forumu... a hkrati niste sposobni kvalitetno razrešiti problemov z etničnimi, šiptarji... eni pa se polulajo ob 6ih zjutraj, pokakajo ob 7ih in zbudijo ob 8ih...

Škoda časa za to temo (intelekta itak ni tukaj).

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Kaj si zdaj za, proti? Nekaj vmes? Se mi zdi, da si ti tudi tak tič, ki bi več ali manj samo debatiral in iskal rešitve. Rešitev po tvojem?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Kaj si zdaj za, proti? Nekaj vmes? Se mi zdi, da si ti tudi tak tič, ki bi več ali manj samo debatiral in iskal rešitve. Rešitev po tvojem?

Roberto je sicer cepec, ampak v krizni situaciji pa mislim, da ne bi odpovedal...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
prav škoda, da niso opa prinesli domov stg44, klasika tako rekoč neprecenljive vrednosti, odlična za v vitrino.

to imam v vitrini

glede ostalega nelegalnega vojaškega orožja, ki se je prineslo pa raje ne bi
evil.gif

bo pa očitno prišlo spet kmalu prav...
rolleyes-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.419
5.654
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
zmaga.gif

ja, za kateri shod, sta dva na isti dan...za ili protiv?
confused-1.gif

Dvomim da bo kaj ker shoda tako tesno skupaj bodo oblasti sigurno preprecile....pa dvomim da je prvi (za) sploh prijavljen...sem gledal na FB...majo mirovniki zanimivo bazo...povabilo so poslali 57.000 ljudem....tolk noben event na FB nima povabil....najbrs so v sili posiljal vsemu zivemu...pride jih (di vceraj) ene 70
smile-1.gif

Dost da oblast modro zjebe protest ki predvidevam da je bil uradno prijavljen...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.419
5.654
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:

Roberto je sicer cepec, ampak v krizni situaciji pa mislim, da ne bi odpovedal...

Mislis da bi vpil Milan Milan tud ce bi mel pol glave odprte
sprasujem se.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Hm, na kremenjaæe se pa æisto nič ne spoznam, je pa baje veliko ponaredkov, kar me še dodatno odvrača...streljati pa iz nje raje ne,

bolje v ta namen uporabiti 'sodobno robo' Klik

ne vem pa, zakaj imajo tako 'oversized' robo, podobno kot hrvaški 'kuburaši', izstreljujejo pa samo papir baje...

B81

22. jul 2007
37.708
10.974
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
KSZ...
Iskreno upam, da boste vsi pogumneži in zagreteži tule na forumu bili tudi v prvih bojnih vrstah, ako, bog ne daj, pride res do česa...
Imam občutek da vas je samo polna gofljica in pogum vam daje skrivanje za portalom na forumu... a hkrati niste sposobni kvalitetno razrešiti problemov z etničnimi, šiptarji... eni pa se polulajo ob 6ih zjutraj, pokakajo ob 7ih in zbudijo ob 8ih...

Škoda časa za to temo (intelekta itak ni tukaj).

Ja na sreco bodo tudi tebi podobni imeli nekaj od tega, ampak mislim da vi itak na to racunate. Mindgame, podziganje nestrpnosti z izzivanjem. Zgleda kot da ti spadas v skupino, ki si jo omenil zgoraj.

Danes ni vazno katera barva ti je vsec, vazno je SAMO TO, kako dalec si znas predstavljat svet, glede na videne pretekle in trenutne situacije.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.311
3.924
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
ksz ..

v soboto sta za Kotnikovo napovedana protesta ZA in PROTI in to le 1 uro narazen.

Zna bit pestro ...

LP,
PIC
Pridem podpreti tiste ki bodo ZA. Ampak to samo v Ljubljani.
Torej napoved protestov v Ljubljani: prebivalci LJ proti in vsi ostali za.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.