Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Tile so očitno še edini, ki si upajo jasno povedati, da centra v svojem lokalnem okolju nočejo...no, tudi v murglah ga ne bo
ne-ne-1.gif

tam pri vas je pa dovolj prostora, pa še migrnati se bodo hitro integrirali, samo naučiti s emorajo 'čujkatezajtam'
hysterical-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.723
6.499
113
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Snecer, turbobitch, easy, pa un smajli a mi poveste zakaj je stanje beguncev v muslimanskih državah neposredno okoli vojnih območij iz katerih teli nebodigatreba odtekajo takšno:
Tukaj poglej: Refugee population by country or territory of asylum

Če pogledaš Sirijo: sosednja Jordanija jih ima 2,7 milijona (ob populaciji 7,5 milijonov), sosednji Libanon jih ima 1,6 milijona (ob populaciji 4,2 milijona). Pred vojno je imela Sirija 1,5 milijona beguncev iz sosednjih držav.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
SLOVENCI! MEDTEM KO JE ŠENČUR PROTESTIRAL SO NA VRHNIKI ZRAVEN VRTCA NASTANILI MIGRANTE! (prosimo, če delite)
Včeraj so v nastavitveni center v Vrhniki nastanili 84 migrantov. Center je v neposredni bližini vrtca. (1)
Za naše najmlajše migrantski center ne predstavlja samo varnostno grožnjo, ampak tudi zdravstveno. Kontaktirajte domačine v Dobovi, kako se je poleti razširil smrad in s tem potencialne bolezni....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Snecer, turbobitch, easy, pa un smajli a mi poveste zakaj je stanje beguncev v muslimanskih državah neposredno okoli vojnih območij iz katerih teli nebodigatreba odtekajo takšno:

Saudi Arabia: 0
United Arab Emirates: 0
Kuwait: 0
Qatar: 0
Bahrain: 0

V deželah kjer se cedita med in mleko, kjer jih nihče ne bo tepel zaradi veroizpovedi, ker so totalno muslimanske, nimajo niti enega begunca!? Čudno ali ne? ZATO KER TO NISO BEGUNCI! TO SO PEDOFILI, POSILJEVALCI, TERORISTI IN OPORTUNISTI! Zanimivo, da so komentarji pod yahoo novicami spodbudni in podpirajo tele proteste. Samo v ZLOVENIJI bi brat zaklal brata, ker ne prizna, da nima prav. Vzoren primer je Roberto na tem forumu in kompanija.

Znate potegniti kakšne vzporednice ali pišete neumnosti samo zato, da drkate svojega brata in mrzite vse kar so vaši očetje in dedje naredili za vas in vašo deželo.

V neposredni okolici zivi cez 4mio ljudi, znotraj Sirije je 8mio ljud. Ze nekaj let.... Stevilo beguncev v EU je drobiz. Je pa argument rahlo debilen. Tudi ce ti spakiras vse te begunce v Turcijo (ali XYZ) nisi dosegel nic. Ce ustavis begunce v Grciji verjetno racunas da bodo tam cicali prihodnjih 50 let kajnede... Ce postavis 125 ograj, krokodile, minska polja in xzy si dosegel kaj? Radikalizacijo par mio ljudi? U, fantasticno!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Zakaj se mi zdi, da nam politiki nekaj prikrivajo? Tudi avstrijci so pripeljali dodatne vojake na mejo, itak pa vsi sprejemajo veliko strožje ukrepe. Ok, vemo da prihaja pomlad in s tem večje število beguncev, ampak vseeno se nekaj kuha. Bojim pa se, da nič dobrega....

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:

Če pogledaš Sirijo: sosednja Jordanija jih ima 2,7 milijona (ob populaciji 7,5 milijonov), sosednji Libanon jih ima 1,6 milijona (ob populaciji 4,2 milijona). Pred vojno je imela Sirija 1,5 milijona beguncev iz sosednjih držav.

A TI MENE ZAJEBAVAS MULC? SPRASUJEM ZA TELE DRZAVE!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.773
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
A to je že bilo?

Eni migranti so že boljši kot drugi.

Ti dve se bojita za svojo socialo....
bonk.gif

Mozak nije dao, što je lice obečalo...
tongue-1.gif

Ta je iz Bleda. Skoraj vsak vikend jo lahko dopoldan srečaš v K-baru. Je pa Slovenka, vsaj po fotru 100%.

Nazadnje urejeno:

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
282
22
18
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:

S temi tremi ali štirimi retardiranimi rjhuharji tukaj ne boš nič dosegel. Že imajo oprane možgane
uf-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.723
6.499
113
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:

Večina teh držav ni neposredno okoli, številke pa si poglej na povezavi. Razdalje tudi niso tako majhne, pa še čez ISIS-ov teren bi moral npr. iz Alepa ali Homsa.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.