Tukaj poglej: Refugee population by country or territory of asylumCitat:
Uporabnik zaseka pravi:
Snecer, turbobitch, easy, pa un smajli a mi poveste zakaj je stanje beguncev v muslimanskih državah neposredno okoli vojnih območij iz katerih teli nebodigatreba odtekajo takšno:
Citat:
SLOVENCI! MEDTEM KO JE ŠENČUR PROTESTIRAL SO NA VRHNIKI ZRAVEN VRTCA NASTANILI MIGRANTE! (prosimo, če delite)
Včeraj so v nastavitveni center v Vrhniki nastanili 84 migrantov. Center je v neposredni bližini vrtca. (1)
Za naše najmlajše migrantski center ne predstavlja samo varnostno grožnjo, ampak tudi zdravstveno. Kontaktirajte domačine v Dobovi, kako se je poleti razširil smrad in s tem potencialne bolezni....
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Srpkinja?
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Snecer, turbobitch, easy, pa un smajli a mi poveste zakaj je stanje beguncev v muslimanskih državah neposredno okoli vojnih območij iz katerih teli nebodigatreba odtekajo takšno:
Saudi Arabia: 0
United Arab Emirates: 0
Kuwait: 0
Qatar: 0
Bahrain: 0
V deželah kjer se cedita med in mleko, kjer jih nihče ne bo tepel zaradi veroizpovedi, ker so totalno muslimanske, nimajo niti enega begunca!? Čudno ali ne? ZATO KER TO NISO BEGUNCI! TO SO PEDOFILI, POSILJEVALCI, TERORISTI IN OPORTUNISTI! Zanimivo, da so komentarji pod yahoo novicami spodbudni in podpirajo tele proteste. Samo v ZLOVENIJI bi brat zaklal brata, ker ne prizna, da nima prav. Vzoren primer je Roberto na tem forumu in kompanija.
Znate potegniti kakšne vzporednice ali pišete neumnosti samo zato, da drkate svojega brata in mrzite vse kar so vaši očetje in dedje naredili za vas in vašo deželo.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Srpkinja?
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Uporabnik zaseka pravi:
Če pogledaš Sirijo: sosednja Jordanija jih ima 2,7 milijona (ob populaciji 7,5 milijonov), sosednji Libanon jih ima 1,6 milijona (ob populaciji 4,2 milijona). Pred vojno je imela Sirija 1,5 milijona beguncev iz sosednjih držav.
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Uporabnik zaseka pravi:
Če pogledaš Sirijo: sosednja Jordanija jih ima 2,7 milijona (ob populaciji 7,5 milijonov), sosednji Libanon jih ima 1,6 milijona (ob populaciji 4,2 milijona). Pred vojno je imela Sirija 1,5 milijona beguncev iz sosednjih držav.
A TI MENE ZAJEBAVAS MULC? SPRASUJEM ZA TELE DRZAVE!
Večina teh držav ni neposredno okoli, številke pa si poglej na povezavi. Razdalje tudi niso tako majhne, pa še čez ISIS-ov teren bi moral npr. iz Alepa ali Homsa.Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Uporabnik zaseka pravi:
A TI MENE ZAJEBAVAS MULC? SPRASUJEM ZA TELE DRZAVE!