Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kredit je NO-GO
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Saj ni nič nezakonitega, če si obstoječo hišo predelajo v molilnico, takih molilnic je itak veliko po slo, je pa res, da je IS kot enega glavnih argumentov za đamijo trdila, da 'nimajo kje molit'...
Ce peljemo ta intelektualni biser se naprej... Sej kristijani lahko tudi molijo v neki xyz kleti ali telovadnici.Torej se lahko cerkve porusijo/prepovejo/... kajnede? Btw, kaksna je prakticna razlika za povprecnega ... (pa da ni konkretno nacifasisticna) med "molnilnico", "dzamijo" ali "IC"?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Kredit je NO-GO
In poanta posta je bila? Od cesa naj bi kradil karkoli naj bi gradil ali ustvarjal?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...eazy, Wb, kako je šlo v Siriji?
Alim pa, kakor vem, ima službo, ni ravno socialni primer?
Ves bolj malo, kakor ponavadi.... Ce pogledas na njegov FB profil bos mogoce celo kaj zvedel. Kako si prisel od njegov zaposlitve do dzamije ali islamskega centra pa ves samo ti.... Verjetno bi vzel NLB Hitri kredit
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Kredit je NO-GO
In poanta posta je bila? Od cesa naj bi kradil karkoli naj bi gradil ali ustvarjal?
Kolikor jaz vem je kreditiranje za prave muslimane prepovedano ali se pač motim in sem bil zaveden?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Saj ni nič nezakonitega, če si obstoječo hišo predelajo v molilnico, takih molilnic je itak veliko po slo, je pa res, da je IS kot enega glavnih argumentov za đamijo trdila, da 'nimajo kje molit'...
Ce peljemo ta intelektualni biser se naprej... Sej kristijani lahko tudi molijo v neki xyz kleti ali telovadnici.Torej se lahko cerkve porusijo/prepovejo/... kajnede? Btw, kaksna je prakticna razlika za povprecnega ... (pa da ni konkretno nacifasisticna) med "molnilnico", "dzamijo" ali "IC"?
Kar se mene tiæe, če v državi z islamsko tradicijo ni cerkva (torej države, kjer krščanstvo ni bilo prisotno pred islamom ampak se je pojavilo kasneje kot islam), ni nobenega problema.
Fora molitve v islamu je zgolj v tem, da je molitev, če človek moli v skupini, precej več vredna kot pa, če moli sam. Izgovor, da musulmani v Slo nimajo kje moliti, je pa pač privlečen za lase, ker je molilnic po sloveniji že danes veliko.
Mi je pa jasno, da je plan že od prejšnjega muftija v vasjem 'džematu' v sloveniji, vsaj ena džamija.
Sicer je pa tako, da je alim pravi musulman, ker se izrecno drži korana, za razliko od marsikoga drugega...pa ne jemlje kredita, akr je zelo hud greh.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...eazy, Wb, kako je šlo v Siriji?
Alim pa, kakor vem, ima službo, ni ravno socialni primer?
Ves bolj malo, kakor ponavadi.... Ce pogledas na njegov FB profil bos mogoce celo kaj zvedel. Kako si prisel od njegov zaposlitve do dzamije ali islamskega centra pa ves samo ti.... Verjetno bi vzel NLB Hitri kredit
Nekako si nakazal, da tip nima za burek, jaz pa pravim, da temu ni tako, vsaj kakor je meni znano. Sem šel gledat na tvojo željo, pa tistega 'oče' ne razumem, mogoče zato, ker ne poznam prave resnice.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Kredit je NO-GO
Kolikor jaz vem je kreditiranje za prave muslimane prepovedano ali se pač motim in sem bil zaveden?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
In o tej temi ti ves bore malo tako da je vsaka debata o tem ...
Citat:
Pa na ta predavanja naprimer lahko prideva s patriotom...so odprtega tipa
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
In o tej temi ti ves bore malo tako da je vsaka debata o tem ...
Ravno zato te sprašujem. Pouči me torej, nevedneža. Zraven pa lahko še odgovoriš na postavljeno vprašanje. V bistvu bom povsem zadovoljen že če mi samo dejansko odgovoriš na postavljeno vprašanje. Saj veš, tisto o kreditih in muslimanih.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ne, niso. Tole so kar lepo ekonomski migranti, ki čakajo na priložnost, da še naprej ilegalno prehajajo meje. Švercerji so pa ljudje, ki švercajo dobrine (lahko tudi ljudi) in imajo to za pridobitno dejavnost.
ja, švercarji so bili šoferji, uni migranti na cesti so bili pa ljudje, ki so jih švercali čez državo...
1. Debata se nanaša na tiste, ki skačejo po cesti in to definitivno niso šoferji, torej tudi švercerji ne morejo biti.
2. Tisti šoferji prav tako niso švercerji, saj za morebiten prevoz migrantov sploh ne vedo, saj se ti vtihotapijo oz. bolje rečeno vdrejo v tovorni prostor, prav tako pa šoferji za ta prevoz migrantov v 99% ne vedo in niso plačani, torej spet ne morejo biti in niso švercerji.
Daj ti malo umiri to svojo humanost in si daj za foro malo zbistrit pogled na svet. Upam, da ne doživiš prevelikega šoka.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Za zacetek. Filozofiranje o pravih, malce manj pravih, krivih i napacnih je zgreseno, moteno in za muslimane prepovedano. Za taksne nebuloze imas stibra. Prepovedan "kreditiranje" je prepoved sluzenja denarja na obrestih. Tak denar ni posteno *zasluzen*. IS bo placevala obresti in ne sluzila na obrestih.
Sicer je pa cela debata brezpredmetna za sirso javnost. Karkoli je ali ni greh ni stvar sirse javnosti ,ki je prisilila IS v kredit. Verjetno ves da drzava druge verske skupnost financira... Poleg gratis zemlje dobijo tudi dinarcke ,ki prihajajo tudi iz zepov muslimanov.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ne, niso. Tole so kar lepo ekonomski migranti, ki čakajo na priložnost, da še naprej ilegalno prehajajo meje. Švercerji so pa ljudje, ki švercajo dobrine (lahko tudi ljudi) in imajo to za pridobitno dejavnost.
ja, švercarji so bili šoferji, uni migranti na cesti so bili pa ljudje, ki so jih švercali čez državo...
1. Debata se nanaša na tiste, ki skačejo po cesti in to definitivno niso šoferji, torej tudi švercerji ne morejo biti.
2. Tisti šoferji prav tako niso švercerji, saj za morebiten prevoz migrantov sploh ne vedo, saj se ti vtihotapijo oz. bolje rečeno vdrejo v tovorni prostor, prav tako pa šoferji za ta prevoz migrantov v 99% ne vedo in niso plačani, torej spet ne morejo biti in niso švercerji.
Daj ti malo umiri to svojo humanost in si daj za foro malo zbistrit pogled na svet. Upam, da ne doživiš prevelikega šoka.
dobr, ce ti ne locis kontrolirane skupine migrantov in tistih ki so se svercali, in so jih presenetili policaji pol ti lahko recem samo, da spet prevec posplosujes.
Resno, resno. SDS je predlagala prepoved burk, hidžabov, itd., kar je posledica. Vzrok za burke, hidžabe itd. pa je financiranje džamij iz tujine, predvsem iz Savdske Arabije. Ker si prepovedi financiranja džamij iz tujine nobena politična stranka v Sloveniji (za razliko od nekaterih evropskih držav) ne upa niti predlagati, kaj šele da bi to bilo uzakonjeno, lahko jeseniæan od Arabcev za svojo džamijo dobi neomejene količine denarja v katerikoli valuti.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ali je sploh mozno da je nekdo toliko k. uskan da verjame v taksne kretenizme? Mislim, resno? Alim zbira za svoje delo po EUR, pa se temu ima problem. Celo k. fotoaparat ,ki ga uporablja na spletni strani je bil doniran (rabljen).
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
Resno, resno. SDS je predlagala prepoved burk, hidžabov, itd., kar je posledica. Vzrok za burke, hidžabe itd. pa je financiranje džamij iz tujine, predvsem iz Savdske Arabije. Ker si prepovedi financiranja džamij iz tujine nobena politična stranka v Sloveniji (za razliko od nekaterih evropskih držav) ne upa niti predlagati, kaj šele da bi to bilo uzakonjeno, lahko jeseniæan od Arabcev za svojo džamijo dobi neomejene količine denarja v katerikoli valuti.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ali je sploh mozno da je nekdo toliko k. uskan da verjame v taksne kretenizme? Mislim, resno? Alim zbira za svoje delo po EUR, pa se temu ima problem. Celo k. fotoaparat ,ki ga uporablja na spletni strani je bil doniran (rabljen).