Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
... in cedila se bosta med in mleko.
evil.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.051
6.242
113
To je v bistvu edini dober scenarij. Če pa bodo Hrvati srali na meji, si bodo sami zjebali turistično sezono.

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
To je v bistvu edini dober scenarij. Če pa bodo Hrvati srali na meji, si bodo sami zjebali turistično sezono.
seveda je. Še boljši bi bil, da si angelca v Grčiji naloži na vlak "prjatlčke" pa naj si jih vozi kam hoče. A mora pol Eu hebat s tem?!?!
No, sej tisti, ki pa ne bi na vlak prišli, bi jih imel pa spet mi na meji. Normalno se mi zdi, da ob takšnih izrednih dogodkih na mejo pošljejo tudi svoje varnostne sile. Hrčki bodo pa srali in srali še naprej. Če ne za to, pa za kaj drugega. Je rekel nekdo, da Hrčki od sosedov niso skregani samo z Mađari. To pa zato, ker ne znajo njihovega jezika
evil.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
ksz
pravil se do sedaj ni držala nobena država
po reglcih, ki veljajo, bi morala prva EU država vse popisati
v državo ne bi smeli spustiti nobenega brez dokumentov, ki ne zaprosi za alzil oz bi ga morali zavrniti
sedaj ko pa je štala polna , pa bodo počasi od severa proti jugu začeli upoštevati pravila
Nemci , kar dosti vračajo avstrijcem
avstrijci našim
naši pa so brez jajc

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Nevem zakaj Kidričevo, v Ljubljano... malenkost pospešijo gradnjo in bodo tam lahko bivali.

B81

22. jul 2007
37.757
11.028
113
Aja ce bi bila hrvaska z jajci v schengenu, bi blo tudi malo drugace al se samo meni tako zdi...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Aja ce bi bila hrvaska z jajci v schengenu, bi blo tudi malo drugace al se samo meni tako zdi...
dvomim. Po moje hrčki ne bi ustavljal na svoji meji dol. Vse kar mi se zaletelo v Hr, bi hrčki samo rekli "vozi dalje. Neka drugi rešavaju"

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
http://www.zurnal24.si/avstrija-bo-sprejemala-le-se-begunce-ki-zelijo-ostati-nemciji-clanek-263413

Avstrija bo sprejemala le še begunce, ki želijo ostati Nemčiji
Od konca prihodnega tedna bo Avstrija preko svojega ozemlja pustila le še tiste begunce, ki bodo hoteli zaprositi za azil v Nemčiji, ne pa tudi drugih državah, kot je naprimer Švedska, je sporočila avstrijska notranja ministrica Johanna Mikl-Leitner. Begunce, ki bodo želeli na Švedsko, bodo na meji zavrnili.
...
....

naši jih bodo pa verjetno še kar sprejemali...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Sedaj moramo postaviti do konca ograjo, poslati 90% vojske na mejo, vso razpoložljivo policijo in izvesti delno mobilizacijo...tiste brezposelne, ki so mlajši od 50 let in so služili vojaški rok.

In prositi nemške železnice, za eno staro manjšo lokomotivo, jo na hitro obnovijo potem pa rabimo še 2 stara vagona, nekaj betona in hardoxa,...no saj veste kam cikam
cool-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.