Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Naj vzmaejo kar vse, ne nekaj deset skrbno izbranih
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
FOTO in VIDEO: 'Iz letala kot begunci, a z letališča bodo odšli kot prebivalci Kanade'
V Kanado je prispelo prvo vojaško letalo s sirskimi begunci. 163 ljudi je bilo presenečenih, ko so jih na letališču pričakali številni, tudi kanadski premier in ministri. Prileteli so iz begunskega centra v Libanonu.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Čakaj čakaj, tu so pa zdaj pregovorno najbolj prijazni ljudje v igri, Kanadčani, bomo videli kakšno bo nadaljevanje
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
+ naj se dnevno ukvarjajo z njimi in skrbijo zanje, ne se samo slikat poleg prvi dan.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Čakaj čakaj, tu so pa zdaj pregovorno najbolj prijazni ljudje v igri, Kanadčani, bomo videli kakšno bo nadaljevanje
Zagotovo ves da Kanadcani ne pocnejo prvic? In da je bilo "nadaljevanje" povsem normalno. Pa tudi takrat je bilo brez "selekcije".
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
FOTO in VIDEO: 'Iz letala kot begunci, a z letališča bodo odšli kot prebivalci Kanade'
V Kanado je prispelo prvo vojaško letalo s sirskimi begunci. 163 ljudi je bilo presenečenih, ko so jih na letališču pričakali številni, tudi kanadski premier in ministri. Prileteli so iz begunskega centra v Libanonu.
Še dobro, da jaz, kot visoko izobražen kader ne morem tja, brez da vržem par 100k dolarjev v dodatno izobraževanje, pa še potem sem zelo omejen z možnostjo zaposlitve, če se dereš pa allah akhbar te pa čakajo z odprtimi rokami.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
+ naj se dnevno ukvarjajo z njimi in skrbijo zanje, ne se samo slikat poleg prvi dan.
Sicer vem da pisem zaman ampak vseeno. Tam imajo za begunce program in niso prepuscani sami sebi ali getu. Sploh pa ne fasistom. Vecina beguncev iz '90tih v Kanadi danes bolje zivi kakor povprecen drzavljan SLO. Cisto tako FYI.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Še dobro, da jaz, kot visoko izobražen kader ne morem tja, brez da vržem par 100k dolarjev v dodatno izobraževanje, pa še potem sem zelo omejen z možnostjo zaposlitve, če se dereš pa allah akhbar te pa čakajo z odprtimi rokami.