bedaki na cesti

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
njegova verzija je, da je šel pot po karambolu in je zato napihal. ko je pa poknilo je bil pa trezn.. kao ja
bi človek še verjel če bi bilo to prvič kaj je pihno.
Vse je možno.
Poznam primer kolegice, ki je potem, ko je povzročila manjšo prometno nesrečo, tam pri avtu zvrnila ene par takratkih, da se je pomirila, medtem ko so čakali da pride policija. Je kasneje rekla "kaj sem pa vedela, da mi bodo dali pihat".
bonk.gif
?

Wow. Sus v glavo, da se taka neumnost ne razmnozi dalje.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
njegova verzija je, da je šel pot po karambolu in je zato napihal. ko je pa poknilo je bil pa trezn.. kao ja

pa froc je bil v odprtem avtu 2 uri sam..... še dobro da ni zmrzno
dve uri ni bilo nikogar mimo? Ne zagovarjam povzrocitelja, ampak?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:

pa froc je bil v odprtem avtu 2 uri sam..... še dobro da ni zmrzno
dve uri ni bilo nikogar mimo? Ne zagovarjam povzrocitelja, ampak?

ok nevem če je blo točno 2 uri (je blo ap blizu). ampak blo je dokler niso onega v ZD prijeli.
Drugače pa kdo bo prišo mimo v relativno neprometni cesti ponoči in v megli. iz avta ki se je mimo peljal najverjetneje ni blo nič vidno, peš pa tam ne hodi noben.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Majo cestarji podvige. Brez kakršnihkoli označb..... ehhhh..... Nasproti vozeči so pa tudi, ko kure brez glave. Scenic, rdeč kombi, zadnjemu bi pa sploh dal medaljo.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Danes je v Prekmurju megla. Vidljivost od 100-150 m. 30% prekmurskih voznikov ni nikoli hodilo v avtošolo in so dobili vozniški izpit na lepe oči, ker pri dnevni svetlobi v mestu, v koloni, v gužvi veselo uporabljajo prednje meglenke. Na to se še nekako navadiš čeprav težko ampak stisneš zobe in gre.

Bolj je problem zadnja meglenka. Ta sveti re nenormalno in nikomur ne želim da buli v to močno svetlobo.
Pred mano peljala voznica C4 ( MS xx 902) in je imela prižgano zadnjo meglenko. Ker je parkirala na istem parkirišču kot jaz sem sklenil, da jo opozorim in jo prijazno povabim naj pride iz avta pogledat kako močna je njena zadnja meglenka. Pride pogleda pritrdi da je res močna ampak da je ne bo ugasnila ker je megla in bo storila vse za svojo varnost. Ostanem brez besed.....

Drugi primer BMW z dvema zadnjima rdečima meglenkama, Tip vozi pred mano par km in po mojem prižiganju in ugašanju dolgih luči končno sprevidi in ugasne meglenke zadaj. V križišču pri semaforju stojiva vzporedno in voznik BMW nosi sončna očala(v megli)
cheer.gif

Zadnje meglenke v koloni zgledajo nekako takole.

Nazadnje urejeno:

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Sam iz Idrije če ti uspe do Logatca pripeljat, brez kakšne štale na cesti je že skoraj praznik!

Ne vem samo vedno ko grem do Idrije je kakšna štala in kdo pripelje po mojem pasu. Pa da ne govorim o raznih prehitevanjih v škarje in podobno.

Svaka čast vsakemu, ki se vsak dan vozi po tej cesti
cheer.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ksz...

http://www.dnevnik.si/novice/kronika/1042491672

Citat:
Ko sta bila sredi postopka z voznikom, ki sta ga ustavila, se je namreč mimo primajal možakar, ki je od presenečenih uniformirancev zahteval, naj se odstranita, ker po njegovem "ogrožata varnost prometa".
Ja to je policijska verzija dogodka.
Očividci pa trdijo čisto drugače. preberi komentarje, pa hitro, ker se brišejo.
Komu verjamete, očividcem ali policaju?

http://lendavainfo.com/cutenew...&ucat=&

http://24ur.com/novice/crna-kronika/policista-udaril-v-prsi-in-brcnil-v-nogo.html

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
če nebi imel selektivnega branja bi imel komentarje tako imenovanih očividcev in nekateri potrjujejo zgodbo policistov nekateri pač ne. ampak nismo niti pričakovali, da bi to omenil, saj smo od tebe navajeni dobivati samo eno plat zgodbe, tiste, katera ti najbolj ugaja.