bedaki na cesti

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Hullalaaaa čist huda ženska
shocked-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
KSZ

Zaznavam nov šport. Pred dnevi v BTC-ju. Se peljem med tistimi ulcami, kjer so optika Clarus, kolesarski center itd. Mirno po cesti prvo ata, potem mama, kasneje sine, vmes pa še hčerkica skaklja po cesti po principu ristanca. Ni mi potrebno razlagati, da sem se usedel na hupo, ko se je cesta v sekudni ali dveh popolonoma spraznila. Sem dobil grd pogled očeta, ki sem pa mu tudi razložil naj me ne gleda grdo in naj rajši svoje smrkavce nauči prečakati cesto (naj omenim, da se to ni dogajalo na zebri ali kaj podobnega). Mater vam ingnorantsko nesposobno.

Naslednji primer. Se peljem mimo sodišča iz smeri Trubarjeve, ponoči na levi strani tam, kjer os običajno parkirana vozila (nasproti sodišča), trije švedi lepo mirno po cesti hodijo kot, da se ni nič zgodilo. Jaz sem imel notri svoji 60 km/h. Nisem se umaknil, nabil sem jim dolge in hupo, stekli so ko ščurki med avtomobili. Naenkrat niso bili več tako sproščeni in cesta ni bila več pločnik. Meni je všeč. Naredil sem dobro delo.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.637
2.685
113
še v SLO - ampak komaj
Ti si pa žleht - skor kot jaz.
grin1.gif

Moj primer: vstopam v krožni promet - iz moje leve pa mamca vodi hčerko (7-8 let staro) po KOLESARSKI preko ceste pred krožnim (naj omenim, da je malo čudno krožno in da je prehod za pešče ca. 20 m pred kolesarsko). Seveda mi ni dalo miru in sem se zapeljal pred njiju - odprl svoje okno in ji povedal, da je prehod za pešče malo višje. Očitno so v tistem trenutku teto napadle ose, ker je začela kriliti in se nekaj dreti.
Upam, le da jo je hčerka potem vprašala kaj je tisti hudi stric hotel.
grims-1.gif

Škoda le, da nisem slišal odgovora.
nelažiotrokom.press

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.244
113
ksz....

danes dopoldne med trzinom in črnučami, neprilagojena hitrost (kaj pa drugega), kateri sledi valjanje po hribu....

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ksz....

danes dopoldne med trzinom in črnučami, neprilagojena hitrost (kaj pa drugega), kateri sledi valjanje po hribu....

Misliš ali veš da je bila neprilagojena hitrost ?
Kaj če se je kak bedak vrinil pred njega iz prehitevalnega in je dotični voznik raje zapeljal na desno (in potem offroad) ?
Si slučajno strokovnjak prometne stroke in si preučil sledi na cesti, bankini ter pregledal vozilo, izprašal morebitne priče dogodka ter nato na podlagi vseh teh dejstev izvedel simulacijo na računalniku ?

priden.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.244
113
dej umiri se. za neprilagojeno hitrost sem napisal z odtenkom sarkazma, katerega seveda nisi zaznal, upam pa stavit 50€, da če poiščemo policijski zapisnik te nesreče, bo kot uraden vzrok nesreče (seveda po dolgotrajnem preiskovanju okoliščin s strani naših vrlih policistov) navedena neprilagojena hitrost (s čimer se niti pod razno ne strinjam ampak policaj že ve).

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Seveda je bila neprilagojena hitrost. Verjetno je tip menal pasove prehitro in sunkovito in se mu je malo zalomilo...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Itak da so ugotovil da je neprilagojena. Bolj je žalostno tole, da je to ugotavljalo kar nekaj policistov. Eden pa še teče na pomoč, da bo dal kakšno strokovno mnenje. Sej to, kaj sem včeraj slišal na tehničnem, pa pustimo stat. Mi je razlagal dober prijatelj, ko sva kar nekaj dala skozi in sem mu večkrat rekel, naj me neha zajebavat s takimi v stilu, it cant be true, but it happen.
grin1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

Danes v BTC-ju, se spravljam, da bom speljal s parkinga in vidim, da ena ženska že čaka na moj boks. Počakam še avto z druge strani, medtem že počasi speljujem, nakar se baba usede na hupo. V tistem trenutku, ko sem počasi lezel iz boksa in čakal, da gre mimo avto, ki je prihajal z druge strani, se je ona odločila, da vendarle ne bo parkirala v moj boks in je s polnim gasom štartala naprej. Pritisnem na bremzo, da si dobro ogledam, kdo je ta degeneriranka in končno ugotovim, kaj je bil razlog, da si je premislila. Mislim, da je imela v avtu čebelo, saj sta tako voznica, kot njen sopotnik krilila z rokami. Ampak za v bodoče jima svetujem, da odpreta okna, skozi zaprta čebela ne bo mogla ven.
evil.gif

Nazadnje urejeno: