bedaki na cesti

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
@eXHair
Na posnetku nekajkrat vožnja s prekratko varnostno razdaljo in eno prehitevanje po desni strani.

Prekratka varnostna razdalja 44 čl. kazen 300 €.
Prehitevanje po desni 50 čl. kazen 300 € plus 3 KT.

Zaj pa se nastej kazni za retarde z motnjo vida na levem pasu

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Bolj sem imel v mislih, da je državo prikrajšal za dobrih 600 € proračunskih sredstev.
evil.gif

Drugače je pa kazen za vožnjo po levem pasu 150 €, 30 čl. toč. 7.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
To ni res...drzava na tak nacin krade denar od ljudi. Prehitr si pelu, dej dnar. Sick. Sori milicnik, ampak jaz nisem vas videl nic placevati za debilizem?

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Saj tudi za policaje veljajo zakoni in predpisi samo razlika je v tem, da ob kršitvi za policaje ni predpisane denarne kazni.
evil.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Lej, križana lasulja, pojdi v Švico in in se vozi po njihovih avtocestah natančno tako, kot se voziš po naših!
Ti plačam bencin in milka vinjeto.

Res!

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
En kup juris-ov sm srečal, res je. A se lahko zmenva za to milko vinjeto in benz za drugo leto. Sam kaj ko bo križana lasulje dejansko šla v švico, od vinjete in benza pa ne bo ne duha ne sluha.
priden.gif

Tudi jaz sem resen.
wink-1.gif

Tukaj je slika nepomembna, zvok je bistvo. Še en juras. Samo tale juras si je mislil. Pa kaj da fak se eden vozi nasproti, VSI se vozijo nasproti. Pa še norijo kreteni, jaz bi zmanjšal hitrost na AC iz 130 na 100. Da bi juris lažje slalomiral med temi kreteni, ko se mu vozijo nasproti, knede.
aplauz.gif

Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:

Js ponavadi če se vidim retardiranca ko se zalima na par cm in blenda in uporabla vse možne smernike - ponavadi spustim levi žmigavc nazaj in popustim gas ... čakam na priliko da mi bo poknu film in bom na polno zažlajfu in pol bomo vidli heroja uzadi če bo sposobn odfurat situacijo brez kreša.

Najbrž nisi pomislil na tole, da boš v tistem krešu tudi ti udeleženec, da boš pokazal frajerju kaj neki blenda v 3pm. Višja ko bo hitrost, bolj se boš imel lepo. Če je kolona naprej, da ji ni konca, ti svetujem, da se mu umakneš in se bo potem drug ukvarjal z njim. Jaz nažalost še nisem naletel na takega, da bi eden priletel za mano in beldal ko fuknjen, čeprav je kolona. Si ga pa želim, lep posnetek bi bil, kako lahko z lahkoto nastane nesreča. Na zaše plave ****** pa vemo kaj bi bilo krivo.

Nazadnje urejeno:

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
108
63
Jaz pa predvidevam da je spet en s 40 uletu na prehitevalnega direkt pred enga ki je vozu 80... nesreča je v takem primeru neizogibna.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Jaz pa predvidevam da je spet en s 40 uletu na prehitevalnega direkt pred enga ki je vozu 80... nesreča je v takem primeru neizogibna.
Al pa nekej tacga :
Citat:
Js ponavadi če se vidim retardiranca ko se zalima na par cm in blenda in uporabla vse možne smernike - ponavadi spustim levi žmigavc nazaj in popustim gas ... čakam na priliko da mi bo poknu film in bom na polno zažlajfu in pol bomo vidli heroja uzadi če bo sposobn odfurat situacijo brez kreša.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Avti trkali drug v drugega

Rekonstrukcija nesreče je pokazala, da je 36-letnik iz Domžal vozil osebni avtomobil znamke BMW X6, ko je na odseku Šentjakob - Domžale, domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, trčil v spredaj vozeči osebni avtomobil znamke toyota.

Tega je po trku odbilo v osebni avtomobil znamke opel astra, slednjega pa v opel insignio. Insignio je nato odbilo v ford ka, tega pa še v osebni avtomobil znamke suzuki SX4. V vozilo povzročitelja BMW X6 je treščil še osebni avtomobil znamke citroën C4.

V prometni nesreči sta v toyoti umrli potnici, 86- in 58-letni državljanki Italije in so ju morali iz pločevine izrezati gasilci. V nesreči je bilo poškodovanih še devet oseb, ki so jih odpeljali v klinični center v Ljubljani. Vsi naj bi bili izven življenjske nevarnosti.

Kraj prometne nesreče sta si ogledali tudi preiskovalna sodnica in

Nazadnje urejeno:

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
http://24ur.com/novice/crna-kronika/stirje-poskodovani-trije-uklesceni.html

premala varnostna razdalija ? predvidevam spet nekdo ki se je limu uzadi in pol ni mogu resit situacije? ja? ne?

" Po prvih ugotovitvah policistov je bila vzrok nesreče neprilagojena hitrost. 36-letnik iz Domžal za volanom avtomobila BMW X6 je zaradi prevelike hitrosti trčil v avto pred seboj, v katerem sta bili Italijanki. Ta avto je nato odbilo v opel astro, to v opel insignio, to pa še v forda ka. Slednjega je odbilo še v suzuki SX4. Prav tako je povzročitelj v vozilu BMW trčil še v citröen C4 "

Na AC, sredi lepega belega dne, kjer se vse vidi na km daleč, se je voznik BMW X6 naključno zaletel v vozilo pred njim?! Že avto sodi po izboru kretenov med top 5 vozil za izsiljevanje na cesti . Imbecil za volanom pa je tudi natančno prave starosti. Prepričan sem, da je pripizdil krepko čez 200 in brezobzirno, brez najmanjšega zaviranja zapeljal ubogemu italjanu za rit, češ: "umakni se mi, počasne plebejsko!". Ker butelj seveda ne ve, da se zavorna razdalja povečuje s kvadratom hitrosti in da potrebuješ za zaustavitev z 230 na 130 vsaj 150 m, če pri tem zaviraš na polno, so bile posledice neizogibne.
Glede na razumevanje našega vesoljskega kresalčka, mu bodo plavi angeli spisali kazen za prekršek prekoračitve hitrosti in za prekršek prekratke varnostne razdalje, potem se mu bodo pa še opravičili zaradi dolgotrajnega zastoja na cesti.