Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Namesto, da sta inkasanta nabirala plus točke pri komandirju na izvoz Brdu, bi bilo dosti več narejenega za varnost, če bi šla malo naokoli. Jaz še vedno predlagam Keltiko za začetek. Se pa strinjam, da sta tam v 5min dosti več pokasirala, kot bi na Keltiki v pol ure. Glede varnosti pa pustimo stat, ker to ni cilj države, policajev, ministrstva, Kresalove, you name it. Apollo, tale je bil najbrž brez izpita, ker če si brez izpita, si pa ZEEEELO nevaren na cesti. S tem, da je bilo zjutraj, je sigurno mel še kakšnega takratkega v riti, ker je vozil tako arogantno, knede.
A bi še mal povišal? Jaz bi, takoj danes, za 40%.
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/5tqoSAcUxSw&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/5tqoSAcUxSw&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Torej jih nimas. Dobro. Sam nehaj ze jamrat pa jokat pa bo. Osebno ne vidim nobene druge resitve, kot dosleden nadzor in pac ukrepanje v skladu z zakonom. Problem je, da nadzora na takih odsekih ni dovolj. Ce pa bi ga bilo vec pa bi ti druzno s synthmanom jokal tu gor da zivis v policijski drzavi.
eXhair bi lahko vsakič podal prijavo na policijo da je določen avto - znamka, tablica, ob tej pa tej uri na tem pa tem mestu peljal po napačni strani ceste. Policija bi potem tem ljudem pošiljala plave kuverte v katerih bi pisal opis prekrška in da naj pove kdo je vozil takrat avto drugače bo lastnik plačal kazen za ta prekršek. Grem stavit da bi večina vzela stvar resno. Jaz sem dobil podobno kuverto in sem jo vzel zelo resno.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Torej jih nimas. Dobro. Sam nehaj ze jamrat pa jokat pa bo. Osebno ne vidim nobene druge resitve, kot dosleden nadzor in pac ukrepanje v skladu z zakonom. Problem je, da nadzora na takih odsekih ni dovolj. Ce pa bi ga bilo vec pa bi ti druzno s synthmanom jokal tu gor da zivis v policijski drzavi.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
prej isto na AC celo pot od Peračice do Kr in naprej en glupi CE po levem pasu, ki misli, da njegov.
drugič jo raje prehiti po desni. manj stresno, enako učinkovito in predvsem hitrejeCitat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
urco in pol nazaj....Trojane, smer proti MB...že pred prvim tunelom, radarjem me prehiti smrkla v belem windu( btw: grd ko strela ). Skozi celi prvi predor po prehitevalnem pasu ( desen prazen). Pridemo v drug tunel, [censored] bremza na 80kmh ( omejitev 100 kmh). Itak, jaz jo po voznem dohitim, ženska še kar na prehitevalnem s svojimi 80kmh...Seveda po desni se ne prehiteva, zato zavijem na prehitevalni pas, dam levi žmigavec, da se umakne na desni vozni pas. Nič....počakam par sekund, drugič žmigavec s 3x intervalom...nič....spet par sekund vklopim žmigavec in ga pustim žmigat....guess what ? Nič....??!! Pustim žmigavec utripat, mal poblendam....nič!!! par sekund po tistem ji nabijem dolge, pa še pohupam...guess what ? [censored] ne jebe ??!!!....
pol sem pa moral dol zaviti na Trojane....
[censored] lagano naprej po prehitevalnem 80 kmh....
To je brez veze, po moje po soncu se tega sploh ne vidi. Rabiš kaj bolj močnega. Pol k šibaš mimo, pa zgolj s prstom pomahaš...Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
za take paciente si nabavš tole, sam k zalaufaš pazi da nimaš modrih za ali pred sabo, garantiram da se ti bo umaknla
http://www.tinydeal.com/usb-po...9.html?dp=U0203