bedaki na cesti

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
kdor pa še to izkorišča pa v đuzo, enkrat se jih bomo že losal oziroma iztrebl
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.309
7.297
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Namesto, da sta inkasanta nabirala plus točke pri komandirju na izvoz Brdu, bi bilo dosti več narejenega za varnost, če bi šla malo naokoli. Jaz še vedno predlagam Keltiko za začetek. Se pa strinjam, da sta tam v 5min dosti več pokasirala, kot bi na Keltiki v pol ure. Glede varnosti pa pustimo stat, ker to ni cilj države, policajev, ministrstva, Kresalove, you name it. Apollo, tale je bil najbrž brez izpita, ker če si brez izpita, si pa ZEEEELO nevaren na cesti. S tem, da je bilo zjutraj, je sigurno mel še kakšnega takratkega v riti, ker je vozil tako arogantno, knede.
bonk.gif

A bi še mal povišal? Jaz bi, takoj danes, za 40%.
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/5tqoSAcUxSw&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/5tqoSAcUxSw&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

V bistvu bi jaz rad slisal tvoje 3 konkretne predloge s katerimi bi ti odpravil take anomalije na cestah. Torej 3 ukrrepe s katerimi bi ljudi ki sekajo ovinke spravil k pameti da tega ne bi poceli vec.

Pa recimo se, da hkrati drzava zniza kazni. Torej tvoji trije predlogi. Prosim.

P.S. pa brez nabijanja v stilu "vec preventive", "izobrazevanje"... ampak konkretni predlogi. Torej kaka preventiva in kaki so pricakovani cilji, kaka izobrazevanja, za koga, koliko bi to stalo itd... DEj poglobi se in daj tri konkretne predloge.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Boš dobil na mizo, brez skrbi. Sej mogoče bo stvar padla v vodo, [censored] ga. Mogoče pa le ne.Tukaj jih pa ne bom pisal. Zakaj? Na mojim predlogih ne bo noben služil. Sicer pa, kako bi to preprečili. Ja pa ***** materno sej že ptički čivkajo - kazni POVIŠAT.
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.309
7.297
113
Torej jih nimas. Dobro. Sam nehaj ze jamrat pa jokat pa bo. Osebno ne vidim nobene druge resitve, kot dosleden nadzor in pac ukrepanje v skladu z zakonom. Problem je, da nadzora na takih odsekih ni dovolj. Ce pa bi ga bilo vec pa bi ti druzno s synthmanom jokal tu gor da zivis v policijski drzavi.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
ksz

Danes je junak dneva sivi mercedes, ki je zavijal v napačno smer se peljal po nasprotnem pasu skozi rdečo luč in mimo kolone, ki je pravilno stala.

Kazni definitivno delujejo...

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Torej jih nimas. Dobro. Sam nehaj ze jamrat pa jokat pa bo. Osebno ne vidim nobene druge resitve, kot dosleden nadzor in pac ukrepanje v skladu z zakonom. Problem je, da nadzora na takih odsekih ni dovolj. Ce pa bi ga bilo vec pa bi ti druzno s synthmanom jokal tu gor da zivis v policijski drzavi.

Jas mam dober predlog, ki bi slovencka bolel bolj kot luknja v denarnici. In sicer "kaj bi rekel sosed", ce bi se taksni prekrski snemali, kot pocne to exhair nato pa javno* objavili z reg. tablico in imenom, mogoce bi bila se kaksna objava top 10ih vsak dan pred dnevnikom. Pa da vidimo junaka, ki bo ga bo cela Slovenija vidla, da ne zna/noce/vozit ter dela neumnosti.

*seveda je to v "moderni" drzavi neizvedljivo, ker bo vsak jokal zarad krsitve zasebnosti in clovekovih pravic.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
108
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
eXhair bi lahko vsakič podal prijavo na policijo da je določen avto - znamka, tablica, ob tej pa tej uri na tem pa tem mestu peljal po napačni strani ceste. Policija bi potem tem ljudem pošiljala plave kuverte v katerih bi pisal opis prekrška in da naj pove kdo je vozil takrat avto drugače bo lastnik plačal kazen za ta prekršek. Grem stavit da bi večina vzela stvar resno. Jaz sem dobil podobno kuverto in sem jo vzel zelo resno.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
in kok resno misliš da bi modri jemali te zadeve in misliš da bi resno pošiljali tovrstne kuverte?

sad

Guru
24. avg 2007
21.155
9.794
113
No, sam sem tudi danes dobil katrco katera je vozila čisto ob robu ceste, ampak ob mojem robu, peljal se je pa ene 40 km/h, tako da odreagiral je tudi nikakvo. Se je izšlo, ker sem ne vem zakaj danes ''mencal''. Če bi šel kot običajno bi ga lepo direkt nasadil, pa bi bil en tak bedak manj. Čez cca. 3 km pa isto en po moji strani s staro Corso (še tisto škatlasto) in ga je kar žgal, samo je lepo odreagiral, tako da ni bilo kritično, ker tam sem pa tudi jaz že imel svojo normalno hitrost noter. No, potem sem šel spet na ''mencanje'', da ne bi v tretje le ratalo
smile-1.gif
. Zgleda čudn dan danes.

PS: Pa še glede sekanja. Nimam nobenih težav, če sekaš na preglednih ovinkih, ali pa če pred ovinkom malo vzameš (kot šlepar), torej ko je še pregledno. Ker to pomeni, da so običajno na sredi ovinka in ob izstopu na svoji strani. Velikokrat to tudi sam delam. Se pa bojim tistih, kateri pridejo ob izstopu iz ovinka čez polovico, ker to pa pridejo nenamerno in takrat tudi tak lolek ziher ne bo pravilno reagiral. Po možnosti še po bremzi stisne, da zadek odleti, pol pa ti išči luknjo v buciki, da prideš mimo brez da ga nasadiš.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
urco in pol nazaj....Trojane, smer proti MB...že pred prvim tunelom, radarjem me prehiti smrkla v belem windu( btw: grd ko strela ). Skozi celi prvi predor po prehitevalnem pasu ( desen prazen). Pridemo v drug tunel, [censored] bremza na 80kmh ( omejitev 100 kmh). Itak, jaz jo po voznem dohitim, ženska še kar na prehitevalnem s svojimi 80kmh...Seveda po desni se ne prehiteva, zato zavijem na prehitevalni pas, dam levi žmigavec, da se umakne na desni vozni pas. Nič....počakam par sekund, drugič žmigavec s 3x intervalom...nič....spet par sekund vklopim žmigavec in ga pustim žmigat....guess what ? Nič....??!! Pustim žmigavec utripat, mal poblendam....nič!!! par sekund po tistem ji nabijem dolge, pa še pohupam...guess what ? [censored] ne jebe ??!!!....
pol sem pa moral dol zaviti na Trojane....

[censored] lagano naprej po prehitevalnem 80 kmh....
bonk.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
aja, vedno bolj opazam da folk ne ve več zakaj so žmigovci, na AC jih noben več ne pozna sam porine ti direkt pred tabo, v rondojih jih tud nben več ne uporablja, skratka polom res...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
prej isto na AC celo pot od Peračice do Kr in naprej en glupi CE po levem pasu, ki misli, da njegov.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
joj danes sem se koraj obrnu na sred ceste, da bi sledil enmu degenu pa ga okolo kepe poknem
že 100x se zgodilo in enkrat bo prekipelo
o čem je govora?
mulci, čefurji, čapci v njihovih 1.4 civic-ih, cliotih ipd. ki mi sekajo ovinke in zasedejo polovico drugega pasa tako, da se moraj js njemu odmikat jaooooo enkrat jih bom začel mlatit

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
pa po možnosti sedijo skor na ročni, z desno roko po radiu šalta, z levo pa jebaæko drži volan
wink-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.232
869
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
urco in pol nazaj....Trojane, smer proti MB...že pred prvim tunelom, radarjem me prehiti smrkla v belem windu( btw: grd ko strela ). Skozi celi prvi predor po prehitevalnem pasu ( desen prazen). Pridemo v drug tunel, [censored] bremza na 80kmh ( omejitev 100 kmh). Itak, jaz jo po voznem dohitim, ženska še kar na prehitevalnem s svojimi 80kmh...Seveda po desni se ne prehiteva, zato zavijem na prehitevalni pas, dam levi žmigavec, da se umakne na desni vozni pas. Nič....počakam par sekund, drugič žmigavec s 3x intervalom...nič....spet par sekund vklopim žmigavec in ga pustim žmigat....guess what ? Nič....??!! Pustim žmigavec utripat, mal poblendam....nič!!! par sekund po tistem ji nabijem dolge, pa še pohupam...guess what ? [censored] ne jebe ??!!!....
pol sem pa moral dol zaviti na Trojane....

[censored] lagano naprej po prehitevalnem 80 kmh....
bonk.gif
drugič jo raje prehiti po desni. manj stresno, enako učinkovito in predvsem hitreje